Mastrelle Madame 45+ - Gel Vaginal - 20 g

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
5360 RON

Livrare nationala gratuita la comenzi peste 200 lei de la naturisti.ro   Livrare gratuita in RO la comanda > 200 lei
   Sport/Fitness > 2000 de lei

Livrare in easybox de la naturisti.ro
   Livram si in Easybox

Pretul include TVA de 19%
Fiterman
Fiterman
Cod produs 5944732002602

Descriere

Mastrelle Madame 45+ - Gel Vaginal - 20 g

Ajuta in procesul natural de vindecare a microleziunilor induse prin frictiunea de la nivelul mucoasei vaginale.

Avantaje:

Mastrelle® Madame 45+ gel vaginal este eficient in hidratarea si lubrifierea mucoasei vaginale, restabilirea elasticitatii normale, precum si in tratamentul si preventia uscaciunii vaginale datorate deficitului fiziologic de estrogeni din timpul premenopauzei, menopauzei si postmenopauzei, sau deficitului indus de estrogeni ce apare posthisterectomie (totala sau partiala) sau in timpul folosirii de contraceptive. 

Ajuta in procesul natural de vindecare a microleziunilor induse prin frictiunea de la nivelul mucoasei vaginale.

Compozitie:

Extract de boabe de soia (Glycine max) standardizat in isoflavone 40%, hialuronat de sodiu, carbomer, trietanolamina, parafina lichida, glicerina, extract glicolic de galbenele (Calendula oficinalis), extract glicolic de aloe (Aloe vera), propilenglicol, metilparaben, etilparaben, fenoxietanol.

Indicatii:

Mastrelle Madame 45+ gel vaginal este eficient in hidratarea si lubrifierea mucoasei vaginale, restabilirea elasticitatii normale, precum si in tratamentul si preventia uscaciunii vaginale datorate deficitului fiziologic de estrogeni din timpul premenopauzei, menopauzei si postmenopauzei, sau deficitului indus de estrogeni ce apare posthisterectomie (totala sau partiala) sau in timpul folosirii de contraceptive.
Ajuta in procesul natural de vindecare a microleziunilor induse prin frictiunea de la nivelul mucoasei vaginale.

Contraindicatii:

In cazuri de infectii vaginale, consultati medicul inainte de a folosi acest produs.
Acest produs poate fi folosit in timpul menstruatiei si nu influenteaza rezultatele testelor ginecologice. Acest produs este compatibil cu utilizarea prezervativelor din latex lubrefiate/nelubrefiate, sau din poliuretan lubrefiate.
Nu utilizati impreuna cu dezinfectante cu saruri cuaternare de amoniu precum clorura de benzalconiu deoarece acidul hialuronic precipita in prezenta lor.
Nu utilizati produsul in caz de hipersensibilitate cunoscuta la soia, acid hialuronic, galbenele, aloe sau oricare alt ingredient din aceasta formula.

Doze si mod de administrare:

Frecventa de aplicare depinde de intensitatea uscaciunii vaginale. Se recomanda o aplicare la 3 - 4 zile, daca medicul nu prescrie altfel.

Recomandari:

Daca ambalajul prezinta deteriorari ce compromit integritatea tubului, nu folositi acest produs.
Nu aruncati ambalajul gol in mediul inconjurator.
Nu lasati la indemana copiilor.
Pastrati la temperaturi sub 25 grade C in ambalajul original.

Forma de prezentare:

Cutie de carton cu un tub de aluminiu cu 20 g gel (7 doze de 2,5 g) si un set de 7 aplicatoare vaginale.

Detalii

SKU
5944732002602
EAN
5944732002602
Greutate
0.05
Brand

Alti clienti au vazut si

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.

Disclaimer: Continutul acestui website are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu scopul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate, sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va intai medicului dumneavoastra.

Important: Cititi cu atentie si in totalitate descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza!
Produsele pe baza de plante, suplimentele alimentare sau alte asemenea produse (denumite generic "produse naturiste") comercializate prin intermediul site-ului naturisti.ro sunt produse care se elibereaza fara prescriptie medicala. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate etc. De aceea trebuie sa cititi cu atentie toate informatiile prezentate pe cutiile sau prospectele acestor produse inainte de folosire, iar daca apar manifestari neplacute trebuie sa va adresati de urgenta medicului.
Va incurajam sa traiti sanatos, sa adoptati un stil de viata armonios, cu o dieta echilibrata, bogata in fructe si legume proaspete, o cantitate suficienta de apa, cu activitate fizica si atitudine pozitiva. Eforturile dumneavostra vor fi rasplatite cu siguranta de starea de sanatate excelenta pe care v-o dorim.

Produsele non-alimentare si serviciile comercializate pe naturisti.ro, beneficiaza de certificate de calitate si garantie, in conformitate cu legislatia in vigoare si cu politicile comerciale ale producatorului sau importatorului.

*Nota: Echipa naturisti.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Uneori acestea pot contine inadvertente. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creeaza obligatii contractuale. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Ofertele prezenate in acest website sunt valabile in limita stocului disponibil!