Pulbere de grau verde - 200 g

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
3525 RON

Livrare nationala gratuita la comenzi peste 200 lei de la naturisti.ro   Livrare gratuita in RO la comanda > 200 lei
   Sport/Fitness > 2000 de lei

Livrare in easybox de la naturisti.ro
   Livram si in Easybox

Pretul include TVA de 9%

Descriere

Pulbere de grau verde - 200g

Pulberea de grau verde (Triticum aestivum) este un supliment alimentar obtinut prin inghetarea la -40 grade Celsius, apoi uscarea lenta sub vid avansat si macinarea foarte fina (200 mesh) a frunzelor tinere de grau verde, recoltate atunci cand au inaltimea de 18 - 20cm. La aceste dimensiuni, inainte de formarea tulpinii propriuzise, planta acumuleaza cea mai mare concentratie de nutrienti – pentru ca in etapele sale de dezvoltare ulterioara sa-i foloseasca pentru sinteza diferentiata a structurilor sale (tulpina/pai, spic, seminte, etc).
Pentru productie se folosesc culturi organice proprii detinute de producator in nordul Chinei in provinciile Heilongjiang si Qinghai. Culturile si modul de cultivare al plantelor sint auditate anual si clasificate ca respectind standardul european pentru culturi organice.

Plantele tinere de grau reprezinta o sursa complexa de nutrienti foarte valorosi, necesari organismului uman ca aport zilnic: proteine, clorofila, fibre vegetale, vitamine (A, B1, B2, B3, B5, B6, C, E, K) minerale (K, Fe, Ca, Mg) si microelemente (Zn, Se). Alaturi de acestea se gasesc componente de asemenea foarte valoroase prin efectul lor asupra metabolismului si echilibrului biochimic al organismului (bioflavonoide, polizaharide si enzime).
Dintre enzimele care se gasesc in pulberea de grau verde putem enumera citocromoxidaza, cu rol foarte important in procesele redox de la nivel celular, catalaza, peroxidaza si superoxid dismutaza, enzime cu rol important in protectia impotriva efectelor radicalilor liberi oxigenati.

Exista studii comparative care au pus in evidenta un continut net superior de nutrienti in pulberea de grau verde, fata de alte surse vegetale recunoscute pentru efectele lor benefice asupra sanatatii.

Cateva exemple sugestive legate de continutul de nutrienti al frunzei de grau verde:

  • contine de la fel de multa vitamina C ca si portocale
  • contine mai multa vitamina A decit salata verde, rosiile sau varza
  • aproape la fel de mult calciu ca si laptele de vaca
  • de 3 ori mai mult fier decit spanacul

Prin consumarea de grau verde, toate aceste componente se absorb si genereaza un efect sinergic, facand din produsul pulbere organica de grau verde un supliment alimentar complex, care amelioreaza calitatea vietii tuturor celor care il introduc in dieta lor zilnica.
Aducand in atentia semenilor nostri acest produs, nu facem decat sa propunem intoarcerea la o hrana cat mai curata, mai naturala si mai neprocesata industrial, cu certe si imediate beneficii asupra sanatatii si starii lor de bine.

Beneficii ale introducerii pulberii de grau verde in dieta:

1. Detoxifiere:

  • prin aport de citocrom oxidaza, catalaza, peroxidaza si/sau SOD, vitaminele A,C, E – recunoscute pentru efectul lor antioxidant, se asigura o protectie sporita si o mai mare capacitate de autoaparare a organismului impotriva efectelor nocive generate de radicalii liberi
  • fibrele vegetale amelioreaza tranzitul intestinal, faciliteaza eliminarea toxinelor la acest nivel si ajuta la refacerea si mentinerea unei flore intestinale normale, ameliorind astfel digestia si intarind sistemul imunitar
  • consumul constant de grau verde asociat cu un aport corespunzator de apa (minim 30 ml per kg corp pe zi) intensifica diureza si implicit eliminarea de cataboliti si toxine pe cale urinara
  • prin consum de grau verde se produce alcalinizarea mediului intern si se reduce dezechilibrul acido-bazic, influentind direct pH-ul organismului, cu efecte imediate asupra: perioadei de refacere din convalescenta, a perioadei de recuperare dupa efort fizic intens, drenajului renal si hepatic, digestiei, inflamatiei articulare, etc.


2. Intarirea sistemului cardiovascular:

  • sunt studii care atesta efectul hipolipemiant si reducerea oxidarii LDL ca urmare a consumului zilnic de pulbere de grau verde timp de 40 - 60 zile
  • aportul de vitamina C si minerale precum calciul, sodiul si potasiul, ajuta la pastrarea integritatii si elasticitatii vaselor de sange, aportul de calciu si fier stimuleaza formarea eritrocitelor, iar toate acestea impreuna cu asimilarea de clorofila refac capacitatea organismului de a tine sub control mecanismele coagularii – respectiv ale dizolvarii trombilor.
  • o mai buna structura si functionare a sistemului cardiovascular inseamna o mai buna protectie interna, o mai buna irigare cu sange, oxigen si nutrienti a tuturor organelor si implicit o stare de bine generalizata la nivelul intregului organism.


Utilizare: ca tonic general, amestecind pulberea cu lichide reci sau la temperatura camerei, sau presarind-o peste salate.
Pentru tonifiere si cresterea rezistentei la imbolnaviri, se pot urma cure intensive de 4-6 saptamani mai ales primavara devreme si inainte de intrarea in sezonul rece (cate 2 lingurite de doua/trei ori pe zi inainte de mese).
La fel in perioadele de convalescenta, de recuperare dupa efort fizic si/sau intelectual intens (competitii sportive, perioade de examene etc).
Pulberea organica de grau verde este un aliat de mare efect in lupta cu kilogramele in plus. Consumul zilnic asigura organismului detoxifierea si necesarul de nutrienti pentru refacere echilibrului biochimic intern, dupa dezechilibrele biochimice induse de curele de slabire.
Pentru asigurarea si mentinerea starii de bine, poate fi de asemenea consumat ca tonic general si detoxifiant in mod constant, zilnic cate doua lingurite.

Preparare: o lingurita de pulbere de grau verde se amesteca in 50 – 100ml apa plata, suc de fructe, sana ori iaurt. Produsul nostru este o pulbere extrem de fina, rezultata prin cernerea macinaturii de frunze verzi de grau prin sitele de 200 mesh (particule sub 0,05 mm). Din amestec va rezulta un suc de o culoare verde intens, foarte agreabila.
O astfel de portie se consuma de preferat inainte de masa dimineata si seara.
Rezultatul este o stare de bine generalizata, rezistenta la efort si la imbolnaviri, tonus si vioiciune, somn linistit si odihnitor, recuperare mai rapida dupa efort sau din convalescenta, piele catifelata, elastica si hidratata, pofta de viata si chiar tonus sexual.

Depozitare si pastrare:
La maxim 35 grade Celsius ferit de umezeala si de actiunea directa a razelor de soare.

Termen de valabilitate:
In ambalaj original si in conditii corespunzatoare de temperatura si umezeala, ferite de actiunea directa a razelor de soare, 2 ani.
Dupa deschiderea ambalajului, in aceleasi conditii, 90 zile.

Prezentare: 200 g

Produse similare:

Detalii

Greutate
0.2
Brand
Afectiuni
Imunitate scazuta

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.

Disclaimer: Continutul acestui website are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu scopul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate, sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va intai medicului dumneavoastra.

Important: Cititi cu atentie si in totalitate descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza!
Produsele pe baza de plante, suplimentele alimentare sau alte asemenea produse (denumite generic "produse naturiste") comercializate prin intermediul site-ului naturisti.ro sunt produse care se elibereaza fara prescriptie medicala. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate etc. De aceea trebuie sa cititi cu atentie toate informatiile prezentate pe cutiile sau prospectele acestor produse inainte de folosire, iar daca apar manifestari neplacute trebuie sa va adresati de urgenta medicului.
Va incurajam sa traiti sanatos, sa adoptati un stil de viata armonios, cu o dieta echilibrata, bogata in fructe si legume proaspete, o cantitate suficienta de apa, cu activitate fizica si atitudine pozitiva. Eforturile dumneavostra vor fi rasplatite cu siguranta de starea de sanatate excelenta pe care v-o dorim.

Produsele non-alimentare si serviciile comercializate pe naturisti.ro, beneficiaza de certificate de calitate si garantie, in conformitate cu legislatia in vigoare si cu politicile comerciale ale producatorului sau importatorului.

*Nota: Echipa naturisti.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Uneori acestea pot contine inadvertente. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creeaza obligatii contractuale. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Ofertele prezenate in acest website sunt valabile in limita stocului disponibil!