Test Rapid Biocard Celiac Test

13800 RON

Livrare nationala gratuita la comenzi peste 200 lei de la naturisti.ro   Livrare gratuita in RO la comanda > 200 lei
   Sport/Fitness > 2000 de lei

Livrare in easybox de la naturisti.ro
   Livram si in Easybox

Pretul include TVA de 19%
Cod produs 6416842328006
Produsul nu mai este disponibil
Indisponibil

Descriere

Test Rapid Biocard Celiac Test - depisteaza intoleranta la gluten

Acest test rapid este un test celiac care se foloseste la depistarea intolerantei la gluten, detectand anticorpii IgA dintr-o picatura de sange. Examinarea dureaza 10 minute si este precis si eficient.

Testul celiac BIOCARD detecteaza autoanticorpii IgA dintr-o picatura de sange recoltat din deget. Va rugam cititi cu atentie acest prospect! Testul se face intr-o incapere bine luminata cu ajutorul unui ceas.

Functionarea testului:

Testul ne ajuta la recunoasterea bolii celiace, dar pentru diagnoza precisa trebuie consultat medicul specialist. De stiut ca in cazul in care tinem o dieta fara gluten scade nivelul anticorpilor IgA, care dupa 6 luni nu se mai pot detecta din sange. Din acest motiv testul va fi negativ ceea ce ajuta si la verificarea eficientei dietei efectuate. Testul se efectueaza dintr-o picatura de singe si dureaza aproximativ 5 minute. Recoltarea probei este fara durere.

Continutul pachetului: 1 plic aluminiu cu o caseta de test + pipeta

  • 1 ac steril automat pentru recoltare
  • 1 recipient platic cu o epruveta capilara
  • 1 tampon alcoolic pentru sterlizare
  • 1 plastura
  • 1 recipient plastic cu 0,5ml solutie puffer


Efectuarea testului: Toate componentele sa fie la temperatura camerei si la indemana.

  • Desfacem recipientul cu solutia puffer! Scoateti caseta de test si eprubeta din plic. Asezam testul pe o suprafata orizontala, uscata cu partea de testare in sus. Testul trebuie folosita in maxim 10 minute dupa desfacerea din plic!
  • Rotim usor de doua ori capacul gri de pe acul automat dupa care indepartam capacul.
  • Masam varful degetelui pana cand se umple cu singe. Sterilizam cu tamponul alcoolic dupa care asteptam sa se usuce
  • Apasam puternic degetul sterilizat pe gaura acului automat si intre timp apasam pe butonul de declansare situat pe paretea de sus a automatului.
  • Din singele iesit umplem epruveta capilara tinand aceasta apasat pe deget in pozitie orizontala.
  • Asezam epruveta capilara in recipientul cu solutie puffer dupa care insurubam capacul epruvetei si scuturam pana se omogenizeaza singele cu solutia.
  • Dupa ce sa omogenizat desfacem capacul epruvetei si cu ajutorul pipetei sustragem lichidul obtinut si picuram 3 picaturi in orificiul S din partea stanga a testului. Dupa introducerea probei nu ne mai atingem de test timp de 2 minute.


Rezultatul obtinut se poate citi dupa 5 minute. Nu mai evaluati rezultatul dupa 10 minute!

Evaluarea rezultatului:

  • Rezultatul este pozitiv daca apare dunga rosie in campul din dreapta C si dunga rosie sau rosiatica in cimpul din stanga T.
  • Rezultatul este negativ daca apare dunga rosie in campul din dreapta C si nu apare dunga in cimpul din stanga T.

Daca nu apare dunga nici in cimpul din dreapta este posibil ca nu sa folosit testul corespunzator. In acest caz trebuie repetat testul cu componente noi.
Rezultatul pozitiv indica prezenta anticorpilor IgA. Prezenta acestor anticorpi probabilizeaza boala celiaca. Dar pentru o diagnoza precisa trebuie consultat medicul specialist.
Rezultatul negativ prezinta lipsa anticorpilor IgA. Daca nu suferiti de immunodeficienta si nu tineti dieta fara gluten, prezenta bolii celiace este practic exclus. Daca totusi aveti probleme gastrice trebuie consultat medicul.

Sfaturi: Daca nu se respecta instructiunile testul poate da erori. Diagnosticul final trebuie dat de medic. Nu incepeti o dieta celiaca fara acordul medicului, acesta ducand la eventuale erori in diagnoze si teste de laborator. Acest test Biocard este foarte precis, rezultatele nu sunt influentate de consumul de alcool sau de calmante. Testul si celelalte componente se pot folosi o singura data. Nu folositi testul dupa pierderea valabilitatii sau daca sunt in ambalaje deteriorate. Componentele dupa utilizare sunt considerate deseuri menajere. A nu se lasa la indemana copiilor!

Detalii

SKU
6416842328006
EAN
6416842328006
Greutate
0.03

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.

Disclaimer: Continutul acestui website are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu scopul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate, sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va intai medicului dumneavoastra.

Important: Cititi cu atentie si in totalitate descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza!
Produsele pe baza de plante, suplimentele alimentare sau alte asemenea produse (denumite generic "produse naturiste") comercializate prin intermediul site-ului naturisti.ro sunt produse care se elibereaza fara prescriptie medicala. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate etc. De aceea trebuie sa cititi cu atentie toate informatiile prezentate pe cutiile sau prospectele acestor produse inainte de folosire, iar daca apar manifestari neplacute trebuie sa va adresati de urgenta medicului.
Va incurajam sa traiti sanatos, sa adoptati un stil de viata armonios, cu o dieta echilibrata, bogata in fructe si legume proaspete, o cantitate suficienta de apa, cu activitate fizica si atitudine pozitiva. Eforturile dumneavostra vor fi rasplatite cu siguranta de starea de sanatate excelenta pe care v-o dorim.

Produsele non-alimentare si serviciile comercializate pe naturisti.ro, beneficiaza de certificate de calitate si garantie, in conformitate cu legislatia in vigoare si cu politicile comerciale ale producatorului sau importatorului.

*Nota: Echipa naturisti.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Uneori acestea pot contine inadvertente. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creeaza obligatii contractuale. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Ofertele prezenate in acest website sunt valabile in limita stocului disponibil!