Ciocolata calda raw-vegana pentru toata familia

Cu siguranță și tu, ca și noi, poftești din când în când la ceva dulce, ceva care să-ți gâdile papilele gustative și care să-ți încânte sufletul. De câte ori nu ți-ai pus problema că dacă e dulce, nu e sănătos? Ei bine, noi nu numai că ne-am pus problema dar am și rezolvat-o! Așadar, astăzi suntem mândri să-ți prezentăm cea mai nouă și cea mai delicioasă ciocolată caldă raw-vegană din gama Naturiști. Și nu este doar una, avem pregătite pentru tine 3 sortimente deosebite:ETA, LEL și DEDE. Sună copilăros? Păi da, asta este și ideea!

Ne-am dorit să creăm ceva cu totul special, ceva care să ne transpună direct în copilărie. Din acest motiv, am apelat la ajutoarele noastre de încredere: Georgeta, Tudor și Andrei, niște minuni de copii cu vârste cuprinse între 2 și 4 ani. I-am rugat frumos să ne spună cum îi cheamă și așa au apărut denumirile pentru ciocolata caldă: ETA, LEL și DEDE. Evident i-am recompensat cu niste căni mari din noua gamă de ciocolată și au zis că e musai să o încercați și voi pentru că e cu adevărat bună. :)

Dar haideți să vedem ce anume conține fiecare sortiment de ciocolată caldă și ce anume o face atât de specială:

Ciocolata caldă DEDE

Având o combinație inedită de ingrediente atent selecționate, ciocolata caldă DEDE cu siguranța vă reușit să îți surprindă simțurile. La baza ei stă laptele praf ECO din nucă de cocos, care se împletește armonios cu cacao RAW ECO. La această compoziție am adăugat un îndulcitor vegan 100% natural - zahăr din floare de cocos și un ingredient surpriză, și anume Mesquite ECO. Toate aceste arome se îmbină armonios și oferă un gust desăvârșit, demn de lauda celor mai exigenți iubitori de dulce.


Ciocolata caldă ETA

Acest produs a fost special creat pentru iubitorii de ciocolata amăruie. Întrucât nu conține îndulcitori, este ideal pentru cei care doresc să simtă din plin gustul bogat de cacao RAW. Și acest sortiment se bucură de aroma inconfundabilă de Mesquite, acompaniată de gustul cremos dat de laptele praf de cocos ECO. O simfonie a gustului și o încântare a simțurilor, așa poate fi descrisă ciocolata calda ETA. Este ideală pentru diminețile răcoroase și pentru cei care doresc un boost de energie în viața lor.

Ciocolata caldă LEL

Este alternativa ideală pentru cei care caută gustul clasic de ciocolata caldă dar vor totuși o variantă realizată din ingrediente 100% naturale. Ciocolata caldă LEL, conține lapte praf din nuci de cocos ECO, cacao RAW și zahăr vegan din floare de cocos. Datorită compoziției simple și totuși atât de sănătoase, este recomandată pentru consum atât copiilor cât și persoanelor care au intoleranță la lactoză sau persoanelor care suferă de diabet.

După cum ai văzut din descrierea produselor, noua gamă de ciocolata caldă raw-vegana, NU conține: coloranți, lactoză, sirop de glucoză, agenți de îngroșare, grăsime vegetală total hidrogenată, emulsifianți etc. Acești compuși nu numai că modifică gustul și calitatea produsului dar pot avea și repercusiuni nefaste asupra organismului în timp.

Ne-am dorit să venim în întâmpinarea voastră cu cele mai pure și benefice ingrediente direct de la natură. Astfel, pe lângă gustul desăvârșit, prin consumul de ciocolata caldă raw-vegana te poți bucura de un plus de energie dar și de o mulțime de antioxidanți și de nutrienți atât de benefici ție și familiei tale. Unde mai pui că prin consumul de ciocolată raw-vegană corpul tău are acces la triptofan - un aminoacid esențial găsit în cacao, care are rolul de a combate stresul și de a crește nivelul de serotonină (fericire) din organism.

Așadar, de la mic la mare, DEDE, ETA și LEL te așteaptă să le descoperi și să te bucuri împreună cu întreaga familie de proprietățile lor extraordinare asupra organismului. Descoperă noile sortimente de ciocolată caldă raw-vegană accesând acest link.


Comentarii