Amestec de faina redus in carbohidrati Clatitele Bunicii Eleskamra - 175 g

1888 RON

Livrare nationala gratuita la comenzi peste 200 lei de la naturisti.ro   Livrare gratuita in RO la comanda > 200 lei
   Sport/Fitness > 2000 de lei

Livrare in easybox de la naturisti.ro
   Livram si in Easybox

Pretul include TVA de 9%
Produsul nu mai este disponibil
Disponibil in 5-7 zile de la comanda

Descriere

Amestec de făină redus în carbohidrați Clătitele Bunicii - Éléskamra - 175 g

Nu veți descoperi arome dietetice pe aceste clătite ușor de rotit. Va fi la fel de delicios ca preferatul tău anterior.

* Comparativ cu făina generală fără gluten cu un conținut ridicat de amidon, acest produs are un conținut redus de aprox. 30% în carbohidrați.

Clătitele bunicii sunt disponibile fără îndulcitori!

Tu alegi cât și ce îndulcitor adaugi.

Recomandări: 40 g eritritol, 30 g xilitol, 30 g glicină (un aminoacid care este dulce), câteva picături de stevie, 1 lingură de miere etc.

Dăm mai mult!

Raportul amestecului de făină Clătitele Bunicii a fost ușor refăcut, astfel încât să puteți coace mai multe clătite din acesta datorită cantității crescute. 14 bucăți de 20 cm vor ieși cu siguranță din ea dacă faceți o cale de grosime medie.

Am lăsat îndulcitorul deci nu decidem pentru tine ce vrei să folosești. La rând, toate produsele noastre dulci devin neîndulcite. Lăsându-ți libertatea de alegere.

Dacă îl folosiți ca tortilla sau clătită sărată, nici nu trebuie să o îndulciți.

Cui îi recomandăm?

Un amestec de ingrediente variate, fără soia, lapte, cereale și zahăr. Ușor de întors, clătite bine coapte, bine rulate. Culoarea și textura sa readuc farmecul gustului tradițional.

Este recomandat în special celor cărora nu le plac clătitele făcute din făină de castane sau făină de semințe datorită gustului, culorii și texturii sale.

Este excelent, fie cu o umplutură dulce, fie sărată, nu doar ca desert, ci ca un al doilea fel după un fel principal sau ca o tortilla.

Îl recomandăm cu o inimă bună celor care până acum s-au împotrivit aluaturilor întinse făcute din făină de paleo, deoarece cu aceasta o să aveți o experiență sigură plin de succes, atât în ceea ce privește aluatul crud care funcționează bine, cât și clătitele finale.

Îl recomandăm din toată inima persoanelor care fac dietă, diabeticilor, insulino-rezistenților, pasionaților de stil de viață paleolitic și celor care țin cont de dieta simplă, dar variată, reformă.

Ce conține mai exact amestecul de făină?

Produs fără aditivi adăugați, coloranți, conservanți, arome, amelioratori de aromă, produs numai folosind ingrediente naturale.

Amestec de făină artizanală maghiară fără cereale, zahăr, soia și lapte.

De asemenea, nu conține făină de konjac, făină de cocos, drojdie.

Pentru a face aluatul aveți nevoie doar de ingrediente umede, plicul conține toate celelalte ingrediente de care aveți nevoie..

Retete:

Ingrediente:

1 pachet de amestec de făină redus în carbohidrați Clătitele Bunicii - Éléskamra

4 ouă de mărimea M (aprox. 165 g)

350 ml apă carbogazoasă (sau sodă)

2 linguri de grăsime lichidă

40 g eritritol sau alt îndulcitor

Sugestie de preparare: Patru ouă de mărimea M (aprox. 165 g) amestecați cu 350 ml apă, 2 linguri de grăsime lichidă, 40 g de eritritol sau alt îndulcitor. Adăugați făina pentru clătite și amestecați până se omogenizează. După 10 minute de odihnă, coaceți într-o tavă de teflon sau ceramică unsă, timp de 2 minute pe fiecare parte. Ușor de rotit. (Dimensiunea recomandată: tigaie de 20 cm. Deci cantitatea de făină este suficientă pentru 14 clătite.) Dacă este necesar, poate fi diluată în continuare în timpul coacerii.

Vafe, rețetă americană de clătite

Ingrediente:

3 ouă de mărimea M, 120 ml apă carbogazoasă (sau sodă), 4 linguri de grăsime lichidă.

Valoare nutritivă medie în amestec la 100 g de făină:

Energie 1366,4 kJ

Energie 331,1 kcal

grăsime 3,1 g

-din care acizi grași saturați 0,3 g

carbohidrați 65,4 g

-din care zahăruri 0,4 g

din care carbohidrați utilizați 65,4g

-mai mulți polioli 0 g

proteine 8,9 g

sare 0 g

fibre 10,6 g

Conținutul de carbohidrați într-o clătită goală: 8,2 g, conținutul de fibre: 1,3 g (numărând 14 clătite coapte).

Conține doar zahăruri și fibre naturale.

Ambalat în atelierul nostru, garantat fără gluten.

Fabricat într-un atelier unde folosesc semințe de susan și nuci.

A se păstra într-un loc răcoros și uscat.

Detalii

Greutate
0.18
Caracteristici / Certificari
Fara gluten

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.

Disclaimer: Continutul acestui website are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu scopul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate, sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va intai medicului dumneavoastra.

Important: Cititi cu atentie si in totalitate descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza!
Produsele pe baza de plante, suplimentele alimentare sau alte asemenea produse (denumite generic "produse naturiste") comercializate prin intermediul site-ului naturisti.ro sunt produse care se elibereaza fara prescriptie medicala. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate etc. De aceea trebuie sa cititi cu atentie toate informatiile prezentate pe cutiile sau prospectele acestor produse inainte de folosire, iar daca apar manifestari neplacute trebuie sa va adresati de urgenta medicului.
Va incurajam sa traiti sanatos, sa adoptati un stil de viata armonios, cu o dieta echilibrata, bogata in fructe si legume proaspete, o cantitate suficienta de apa, cu activitate fizica si atitudine pozitiva. Eforturile dumneavostra vor fi rasplatite cu siguranta de starea de sanatate excelenta pe care v-o dorim.

Produsele non-alimentare si serviciile comercializate pe naturisti.ro, beneficiaza de certificate de calitate si garantie, in conformitate cu legislatia in vigoare si cu politicile comerciale ale producatorului sau importatorului.

*Nota: Echipa naturisti.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Uneori acestea pot contine inadvertente. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creeaza obligatii contractuale. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Ofertele prezenate in acest website sunt valabile in limita stocului disponibil!