Amestec făină pentru paine fara oua Eleskamra - 175 g

1888 RON

Livrare nationala gratuita la comenzi peste 200 lei de la naturisti.ro   Livrare gratuita in RO la comanda > 200 lei
   Sport/Fitness > 2000 de lei

Livrare in easybox de la naturisti.ro
   Livram si in Easybox

Pretul include TVA de 9%
Produsul nu mai este disponibil
Disponibil in 5-7 zile de la comanda

Descriere

Amestec făină pentru pâine fără ouă Éléskamra - 175 g

Pâine moale fără ouă amestec de făină redusă în carbohidrați.

Pâine paleo fără ouă?! Până acum, acesta era doar privilegiul celor care urmau o dietă fără gluten, dar de astăzi pâinea paleo poate fi preparată și fără ouă. deci poate fi consumat de cei care sunt atenți la aportul de carbohidrați, cei sensibili la ouă, cei care mănâncă fără ouă din cauza unor diete, cei care vor să coacă rapid și ușor pâinea paleo și să evite consumul de cereale.

Ce putem face din asta?

Dacă v-ați săturat de ouă sau trebuie să le evitați din cauza sensibilității, nu renunțați la o felie de pâine reformată delicioasă. Avem o listă de soluții pentru asta.

*Față de făinurile generale fără gluten cu conținut ridicat de amidon, cca. Un produs cu un conținut redus de carbohidrați cu 40%.

O paine paleo fara oua si gust de ou, fara un continut puternic de fibre, cu interior moale si crusta crocanta te va uimi. Rămâne moale și delicioasă zile întregi, fără gustul puternic și intruziv al grisului. Caracterul făinii de susan este compensat de moliciunea făinii de migdale. Dintre fibre, conține doar făină de semințe de pătlagină măcinată foarte fin.

Este usor de facut si indestructibil, asa ca il recomandam incepatorilor si acasa: apa + faina, odihna, coacere, apoi racire.

De asemenea, am încercat să facem gustul cât mai natural.

Pentru cei care sunt deranjați și de acest gust ușor de susan, le recomandăm să adăugați ceapă, usturoi și condimente, care vor înmuia și acest lucru.

Chiar nu este ud înăuntru (dacă mă asculți și aștepți cu adevărat câteva ore după coacere pentru ca pâinea să se răcească complet.

De ce? Ca urmare a odihnei, pâinea devine lipsită de umezeală, conținutul său de apă se evaporă, astfel încât pe masă se pune o pâine ușor de feliat, plăcută.

Ce contine exact amestecul de faina?

Ingrediente: amidon de tapioca, făină de susan, migdale decojite măcinate, făină de semințe de pătlagină, praf de copt de cămară (regulator de aciditate: acid tartric, agent de încărcare: bicarbonat de sodiu, amidon de tapioca), sare de Himalaya

Conținutul de nutrienți în 100 g amestec de făină:

Energia kJ 1599,6

Energie kcal 384,1

gras15,9 g din care acizi grași saturați 1 g

Carbohidrați 41,4 g din care zaharuri 0,5 g

proteină 17,6 g

sare 3,3g

Fibră 12 g

Detalii

Greutate
0.18
Caracteristici / Certificari
Fara gluten

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.

Disclaimer: Continutul acestui website are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu scopul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate, sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va intai medicului dumneavoastra.

Important: Cititi cu atentie si in totalitate descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza!
Produsele pe baza de plante, suplimentele alimentare sau alte asemenea produse (denumite generic "produse naturiste") comercializate prin intermediul site-ului naturisti.ro sunt produse care se elibereaza fara prescriptie medicala. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate etc. De aceea trebuie sa cititi cu atentie toate informatiile prezentate pe cutiile sau prospectele acestor produse inainte de folosire, iar daca apar manifestari neplacute trebuie sa va adresati de urgenta medicului.
Va incurajam sa traiti sanatos, sa adoptati un stil de viata armonios, cu o dieta echilibrata, bogata in fructe si legume proaspete, o cantitate suficienta de apa, cu activitate fizica si atitudine pozitiva. Eforturile dumneavostra vor fi rasplatite cu siguranta de starea de sanatate excelenta pe care v-o dorim.

Produsele non-alimentare si serviciile comercializate pe naturisti.ro, beneficiaza de certificate de calitate si garantie, in conformitate cu legislatia in vigoare si cu politicile comerciale ale producatorului sau importatorului.

*Nota: Echipa naturisti.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Uneori acestea pot contine inadvertente. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creeaza obligatii contractuale. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Ofertele prezenate in acest website sunt valabile in limita stocului disponibil!