Artrisalm - 100 cpr

7659 RON

Livrare nationala gratuita la comenzi peste 200 lei de la naturisti.ro   Livrare gratuita in RO la comanda > 200 lei
   Sport/Fitness > 2000 de lei

Livrare in easybox de la naturisti.ro
   Livram si in Easybox

Pretul include TVA de 9%
Star International
Star International
Cod produs 6423359000011

Descriere

Artrisalm - 100 cpr

Recomandat in toate tipurile de modificari articulare de tip inflamator, degenerativ sau post-traumatic si in cazurile de suprasolicitare articulara. Reduce durerea articulara, inflamatia si stimuleaza procesele de refacere naturala a tesuturilor lezate.

SUPLIMENT ALIMENTAR AYURVEDIC,100 % NATURAL, DIN PLANTE MEDICINALE INDIENE

Oricine poate suferi de dureri articulare din cand in cand. Astazi, atat tinerii cat si varstnicii acuza dureri articulare acute sau cronice, care sunt resimtite ca un disconfort la nivelul uneia sau mai multor articulatii. Durerile pot fi datorate unor afectiuni (reumatismul inflamator, degenerativ, abarticular, etc.) sau datorita unor traumatisme sau suprasolicitari articulare. Regiunile corporale in care apar neplacutele dureri articulare sunt sensibile la atingere si dureroase in timpul miscarilor. De asemenea durerea articulara poate fi influentata de schimbarea conditiilor meteorologice (temperaturile scazute, umezeala, presiune atmosferica). Suplimentul alimentar 100% natural ARTRISALM contine o combinatie de plante medicinale ayurvedice care contribuie la sanatatea si la functionarea normala a sistemului osos si a articulatiilor. Prin actiunea sinergica a substantelor bioactive din plante, ARTRISALM contribuie la mentinerea mobilitatii articulare normale prin asigurarea troficitatii si a lubrifierii normale a articulatiilor, sustinerea circulatiei sanguine sanatoase. Substantele bioactive din plante contribuie la scaderea durerii si inflamatiei la nivel articular. Fitonutrientii cu proprietati antioxidante, neutralizeaza radicalii liberi protejand articulatiile impotriva stresului oxidativ si proceselor degenerative. ARTRISALM contribuie la sustinerea proceselor naturale de regenerare a tesuturilor distruse, reducerea rigiditatii articulare si a disconfortului articular de natura inflamatorie. Are proprietati detoxifiante, sustinand procesele naturale de eliminare a toxinelor din organism, pentru a mentine sanatatea si functionarea normala a articulatiilor. Contribuie la sustinerea sistemului imunitar, crescand capacitatea de autoaparare a organismului. Este recomandat in toate tipurile de artroze, in modificarile articulare de tip degenerativ, inflamator sau post traumatice, precum si in cazurile de suprasolicitare a articulatiilor.

Contribuie la:

  •  mentinerea starii de sanatate si functionare normala a articulatiilor;
  • intarzierea proceselor de degenerare la nivelul articulatiilor prin protejare impotriva stresului oxidativ;
  • sustinerea proceselor de regenerare a tesuturilor, mentinerea troficitatii si lubrifierii normale, reducerea rigiditatii si cresterea mobilitatii articulatiilor;
  • sustinerea sistemului imunitar crescand capacitatea de autoaparare a organismului;
  • detoxifierea organismului, sustinerea procesului natural de eliminare a toxinelor crescand procesul de diureza si tranzitul intestinal;
  • diminuarea durerilor si disconfortul ulterioare activitatii fizice intense in cazurile de suprasolicitare mecanica a articulatiilor (munca fizica solicitanta, sport de performanta, obezitate) si in recuperarea articulara dupa traumatisme ale aparatului locomotor.

Compozitie per tableta:
Boswellia serrata(Shallaki), pulbere de rezina 100 mg
Curcuma longa (Turmeric), pulbere de rizom 75 mg
Zingiber officinale (Ghimbir), pulbere de rizom 75 mg
Withania somnifera (Ginseng indian), pulbere de radacina 50 mg
Allium sativum (Usturoi), pulbere de bulb 50 mg
Vitex negundo (Nirgundi ), extract din frunze (7:1) 50 mg
Pluchea lanceolata (Rasna), extract din radacina (5:1) 50 mg
Acacia arabica (guma acacia - excipient) 50 mg

Mod de administrare:
Adulti: cate 1-2 tablete de 3 ori pe zi.
Se administreaza la 1 ora dupa masa, in cure de minimum 30 de zile, cure de 3-6 luni.

Prezentare:
100 tablete

Detalii

SKU
6423359000011
EAN
6423359000011
Greutate
0.12
Afectiuni
Sistem osos si articulatii

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.

Disclaimer: Continutul acestui website are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu scopul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate, sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va intai medicului dumneavoastra.

Important: Cititi cu atentie si in totalitate descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza!
Produsele pe baza de plante, suplimentele alimentare sau alte asemenea produse (denumite generic "produse naturiste") comercializate prin intermediul site-ului naturisti.ro sunt produse care se elibereaza fara prescriptie medicala. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate etc. De aceea trebuie sa cititi cu atentie toate informatiile prezentate pe cutiile sau prospectele acestor produse inainte de folosire, iar daca apar manifestari neplacute trebuie sa va adresati de urgenta medicului.
Va incurajam sa traiti sanatos, sa adoptati un stil de viata armonios, cu o dieta echilibrata, bogata in fructe si legume proaspete, o cantitate suficienta de apa, cu activitate fizica si atitudine pozitiva. Eforturile dumneavostra vor fi rasplatite cu siguranta de starea de sanatate excelenta pe care v-o dorim.

Produsele non-alimentare si serviciile comercializate pe naturisti.ro, beneficiaza de certificate de calitate si garantie, in conformitate cu legislatia in vigoare si cu politicile comerciale ale producatorului sau importatorului.

*Nota: Echipa naturisti.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Uneori acestea pot contine inadvertente. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creeaza obligatii contractuale. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Ofertele prezenate in acest website sunt valabile in limita stocului disponibil!