B Complex Vitamine Naturale - 60 cps Fares

4408 RON

Livrare nationala gratuita la comenzi peste 200 lei de la naturisti.ro   Livrare gratuita in RO la comanda > 200 lei
   Sport/Fitness > 2000 de lei

Livrare in easybox de la naturisti.ro
   Livram si in Easybox

Pretul include TVA de 9%
Fares
Fares
Cod produs 5941141008034

Descriere

B Complex Vitamine Naturale - 60 cps Fares

Contribuie la reducerea oboselii şi a stresului.

Contribuie la buna funcţionare a sistemului imunitar.

Deşi fiecare vitamina B are rolul său unic din punct de vedere biologic şi proprietăţile sale specifice, totuşi, ca grup, aceste substanţe nutritive au multe în comun, ele fiind luate deseori ca o singură entitate. Mai mult chiar, vitaminele B acţionează împreună şi multe dintre ele sunt găsite în aceleaşi plante sau alimente.

Vitaminele B au rol de coenzime (componente-cheie ale enzimelor) în multe din procesele metabolice ale organismului. Ele sunt esenţiale în menţinerea sănătăţii sistemului nervos, a pielii, părului, ochilor, ficatului şi a cavităţii bucale, precum şi pentru păstrarea unui bun tonus muscular al tractul gastrointestinal. Vitaminele B dau de asemenea energia necesară metabolismului glucidelor, grăsimilor şi proteinelor.

Vitaminele B contribuie la funcţionalitatea sistemului imunitar. Aceasta nu se datorează numai faptului că vitaminele B acţionează asupra globulelor albe din sânge sau anticorpilor, ci şi datorită faptului că ele sunt o parte a enzimelor care participă la producţia acestor componenţi ai sistemului nostru imunitar.

Ingrediente:

  • Drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae) 326,4 mg
  • Extract uscat de germeni de grâu (Tritici fructus germinatus) standardizat în min.0,00714% vitamina B 40,8 mg
  • Extract uscat de orz verde (Hordei herba) standardizat în min. 0,00738% vitamina B 40,8 mg.

Învelișul capsulei este pe bază de gelatină animală.

Drojdia de bere (Saccharomyces cerevisiae) este foarte bogată în complexul vitaminic B, întrecând, sub acest aspect orice alt produs natural. Conţine 17 vitamine diferite: B complex (B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12), A, C, E, D, K, PP, H, conţine 16 aminoacizi esenţiali, indispensabili vieţii, 14 săruri minerale şi oligoelemente: în special fosfor, magneziu, potasiu, calciu, fier, mangan, crom, seleniu. Este un puternic remineralizant, regenerator al ţesuturilor, stimulează sistemul imunitar, ajută la buna funcţionare a ţesutului nervos (prin conţinutul bogat în vitamine de grup B), susţine sănătatea pielii şi părului.

Germenii de grâu sunt o sursă de vitamine din grupul B, A, C, E, PP. Conţin carbohidraţi complecşi, fibre, fier, calciu, magneziu, mangan, fosfor, potasiu, seleniu, zinc.

Orzul verde conţine toţi nutrienţii şi toate oligoelementele în proporţii fiziologice: vitaminele din grupul B (B1, B2, B5, B6, B12), acid nicotinic, vitamina E, vitamina C şi o mare cantitate de fier, calciu, mangan, magneziu, molibden, zinc, cupru, bioflavonoide, polizaharide, polipeptide şi clorofilă.

B Complex Vitamine Naturale - supliment alimentar

Beneficii:

  • Ajută la creşterea şi dezvoltarea organismului.
  • Susţine funcționarea normală a sistemului nervos, reducerea oboselii și extenuării.
  • Contribuie la menţinerea sănătăţii psihice.
  • Susţine metabolismul glucidic şi lipidic normal.
  • Asigură sănătatea pielii, părului și unghiilor.

Mod de administrare:

Copii 6-14 ani: 1 capsulă pe zi înainte de masă.

Copii peste 14 ani şi adulţi: 1 capsulă de 2 ori pe zi înainte de masă.

Durata curei: 2-3 luni. Cura se poate repeta după o pauză de o lună.

Atentionari: Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Sarcina si alaptare: Femeile însărcinate şi mamele care alăptează pot lua câte 1 capsulă de 2 ori pe zi timp de 3 luni. Cura se poate repeta după o pauză de o lună.

Efecte secundare si interactiuni: Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente.

Asocieri recomandate: Produsul se poate asocia cu capsule Clorofilă-F166, sau capsule Spirulină cu urzică-F168.


Detalii

SKU
5941141008034
EAN
5941141008034
Greutate
0.07
Brand
Caracteristici / Certificari
Produs romanesc
Afectiuni
Imunitate scazuta
Beneficii, actiune
Vitaminizant

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.

Disclaimer: Continutul acestui website are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu scopul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate, sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va intai medicului dumneavoastra.

Important: Cititi cu atentie si in totalitate descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza!
Produsele pe baza de plante, suplimentele alimentare sau alte asemenea produse (denumite generic "produse naturiste") comercializate prin intermediul site-ului naturisti.ro sunt produse care se elibereaza fara prescriptie medicala. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate etc. De aceea trebuie sa cititi cu atentie toate informatiile prezentate pe cutiile sau prospectele acestor produse inainte de folosire, iar daca apar manifestari neplacute trebuie sa va adresati de urgenta medicului.
Va incurajam sa traiti sanatos, sa adoptati un stil de viata armonios, cu o dieta echilibrata, bogata in fructe si legume proaspete, o cantitate suficienta de apa, cu activitate fizica si atitudine pozitiva. Eforturile dumneavostra vor fi rasplatite cu siguranta de starea de sanatate excelenta pe care v-o dorim.

Produsele non-alimentare si serviciile comercializate pe naturisti.ro, beneficiaza de certificate de calitate si garantie, in conformitate cu legislatia in vigoare si cu politicile comerciale ale producatorului sau importatorului.

*Nota: Echipa naturisti.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Uneori acestea pot contine inadvertente. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creeaza obligatii contractuale. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Ofertele prezenate in acest website sunt valabile in limita stocului disponibil!