Banda de alergare Life Span TR1200I

8.84000 RON

Livrare nationala gratuita la comenzi peste 200 lei de la naturisti.ro   Livrare gratuita in RO la comanda > 200 lei
   Sport/Fitness > 2000 de lei

Livrare in easybox de la naturisti.ro
   Livram si in Easybox

Pretul include TVA de 19%
Lifespan
Lifespan
Cod produs TR1200
Produsul nu mai este disponibil
Disponibil in 5-7 zile de la comanda

Descriere

TR 1200i este o banda de alergat pliabila, perfecta pentru orice locuinta. Suprafata de alergare de 142 x 51 cm prezinta 6 amortizoare prin compresie, ce reduc impactul asupra articulatiilor gleznelor, a genunchilor si a spatelui.

Are o putere a motorului de 2.5 CP. Display-ul LCD multicolor – afiseaza informatii cu privire la tipul programului, inclinare, viteza, timp, distanta parcursa in km, numar de calorii consumate, pulsul si numarul pasilor.

Banda de alergare pune la dispozitie 17 programe presetate pentru antrenamente. Proiectate pentru siguranta si eficacitate optima, cele 17 programe va pot ajuta sa va atingeti obiectivele, indiferent daca acestea sunt pierderea in greutate, imbunatatirea starii generale de sanatate sau doborarea propriilor recorduri.

Aceasta banda de alergat TR1200i va ofera, de asemenea, doua programe de control al ritmului cardiac MyZone si 2 programe personalizate. Cu MyZone va pastrati ritmul cardiac la un nivel constant pe tot parcursul antrenamentului, in timp ce programul MyZone Interval va permite sa introduceti ritmul cardiac minim si maxim.

Intelli-GuardTM – Oprirea pentru siguranta
Aceasta caracteristica de siguranta opreste automat centura daca vrei sa cobori in timpul antrenamentului – simte de fiecare data cand piciorul loveste suprafata de rulare in timpul alergarii. In cazul in care nu este detectat niciun contact timp de 20 de secunde, banda de alergare va opri in mod automat cureaua pana la reluarea activitatii.

Intelli-StepTM – Numararea pasilor
Aceasta caracteristica are ca scop numararea pasilor prin detectarea fiecarei dati in care piciorul atinge suprafata de rulare pe banda de alergare. Acest lucru este afisat pe consola, fie ca te plimbi sau ca alergi. Datele sunt apoi sincronizate cu contul online cu un drive USB. Intelli-Step garanteaza afisaj precis de efort, fiind perfect pentru concursuri de mers/ alergat sau pentru atingerea obiectivelor de zi cu zi ale fiecarui utilizator.

Caracteristici tehnice - Banda de alergare pentru acasa Life Span TR1200I

- putere motor 2,25 CP,

- viteza 0,8-18 km/h,

- inclinare automata 15%,

- suprafata de alergare 142.2x50.3 cm,

- greutate maxima utilizator 136 kg,

- greutate banda 100 kg,

- dimensiune banda 180,3cm x 86,4cm x 137,2cm

 

Detalii

SKU
TR1200
Greutate
100
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.

Disclaimer: Continutul acestui website are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu scopul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate, sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va intai medicului dumneavoastra.

Important: Cititi cu atentie si in totalitate descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza!
Produsele pe baza de plante, suplimentele alimentare sau alte asemenea produse (denumite generic "produse naturiste") comercializate prin intermediul site-ului naturisti.ro sunt produse care se elibereaza fara prescriptie medicala. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate etc. De aceea trebuie sa cititi cu atentie toate informatiile prezentate pe cutiile sau prospectele acestor produse inainte de folosire, iar daca apar manifestari neplacute trebuie sa va adresati de urgenta medicului.
Va incurajam sa traiti sanatos, sa adoptati un stil de viata armonios, cu o dieta echilibrata, bogata in fructe si legume proaspete, o cantitate suficienta de apa, cu activitate fizica si atitudine pozitiva. Eforturile dumneavostra vor fi rasplatite cu siguranta de starea de sanatate excelenta pe care v-o dorim.

Produsele non-alimentare si serviciile comercializate pe naturisti.ro, beneficiaza de certificate de calitate si garantie, in conformitate cu legislatia in vigoare si cu politicile comerciale ale producatorului sau importatorului.

*Nota: Echipa naturisti.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Uneori acestea pot contine inadvertente. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creeaza obligatii contractuale. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Ofertele prezenate in acest website sunt valabile in limita stocului disponibil!