Bicarbonat de sodiu alimentar - 250 g AG

390 RON

Livrare nationala gratuita la comenzi peste 200 lei de la naturisti.ro   Livrare gratuita in RO la comanda > 200 lei
   Sport/Fitness > 2000 de lei

Livrare in easybox de la naturisti.ro
   Livram si in Easybox

Pretul include TVA de 9%
In stoc

Descriere

 Bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu este un compus chimic anorganic care face parte din categoria sărurilor. Bicarbonatul de sodiu îți poate alcaliniza organismul, ceea ce înseamnă un pH mai echilibrat. Aciditatea este necesară în corpul tău pentru digestia eficientă, însă un pH mai alcalin este considerat mai sănătos, deoarece multe boli degenerative se pot dezvolta cu ușurință într-un mediu acid.

Elimină pietrele de la rinichi. Trateaza infectiile urinare, poate preveni guta. Un bun antiperspirant. Se aplică sub formă de pudră la subraţ, etc, pentru a evita mirosurile neplăcute.  Albeşte dinţii. Este recomandat ca o dată pe săptămână să te speli pe dinţi cu bicarbonat - elimină bacteriile din gură, previne apariţia cariilor, curăţă dinţii pătaţi. Absoarbe mirosurile neplăcute din frigider. Presărat prin grădina de zarzavaturi, bicarbonatul va ţine la distanţă iepurii. Bicarbonatul de sodiu înlătură grăsimile de pe farfurii, oale, etc. Pasta de bicarbonat curăţă suprafeţele care au corodat (de la baterie, etc). Curăţă bine bijuteriile. Curăţă covoarele - presară bicarbonat, freacă uşor, apoi lasă să acţioneze ori o oră, ori peste noapte. La sfârşit foloseşte aspiratorul pentru a curăţa locul.

Oncologul italian Tullio Simoncini, autorul cărţii „Cancerul este o ciupercă“ susţine că vindecarea cancerului poate fi simplă, rapidă, necostisitoare şi fără riscuri folosind banalul bicarbonat de sodiu. Simoncini a ajuns la concluzia că maladia secolului este cauzată de ciuperca numită Candida. Aceasta există în mod natural în organism, şi nu cauzează probleme atîta timp cît dezvoltarea ei nu scapă de sub control. Tumoarea canceroasă este reacţia firească a organismului de a se apară de această ciupercă. Din păcate, nu este suficient să înghiţim praf de copt pentru a scăpa de cancer, bicarbonatul de sodiu trebuie injectat direct în tumoare. pH-ul tumorii se va schimba de la acid la alcalin, ceea ce face ca ciuperca să fie distrusă înainte de a avea timp să se adapteze. Experimentele doctorului Simoncini arată că 99% din cazurile de cancer la sîn şi vezică se pot vindeca în doar 6 zile, folosind doar un cateter care spală tumoarea cu soluţie de bicardonat de sodiu.


Produse similare:

Detalii

Greutate
0.25

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.

Disclaimer: Continutul acestui website are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu scopul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate, sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va intai medicului dumneavoastra.

Important: Cititi cu atentie si in totalitate descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza!
Produsele pe baza de plante, suplimentele alimentare sau alte asemenea produse (denumite generic "produse naturiste") comercializate prin intermediul site-ului naturisti.ro sunt produse care se elibereaza fara prescriptie medicala. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate etc. De aceea trebuie sa cititi cu atentie toate informatiile prezentate pe cutiile sau prospectele acestor produse inainte de folosire, iar daca apar manifestari neplacute trebuie sa va adresati de urgenta medicului.
Va incurajam sa traiti sanatos, sa adoptati un stil de viata armonios, cu o dieta echilibrata, bogata in fructe si legume proaspete, o cantitate suficienta de apa, cu activitate fizica si atitudine pozitiva. Eforturile dumneavostra vor fi rasplatite cu siguranta de starea de sanatate excelenta pe care v-o dorim.

Produsele non-alimentare si serviciile comercializate pe naturisti.ro, beneficiaza de certificate de calitate si garantie, in conformitate cu legislatia in vigoare si cu politicile comerciale ale producatorului sau importatorului.

*Nota: Echipa naturisti.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Uneori acestea pot contine inadvertente. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creeaza obligatii contractuale. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Ofertele prezenate in acest website sunt valabile in limita stocului disponibil!