Budinca pentru desert cremos Eleskamra - 215 g

1435 RON

Livrare nationala gratuita la comenzi peste 200 lei de la naturisti.ro   Livrare gratuita in RO la comanda > 200 lei
   Sport/Fitness > 2000 de lei

Livrare in easybox de la naturisti.ro
   Livram si in Easybox

Pretul include TVA de 9%
Produsul nu mai este disponibil
Disponibil in 5-7 zile de la comanda

Descriere

Budincă pentru desert cremos Éléskamra - 215 g

Îți amintești de experiența cremoasă a desertului griș cu lapte? Acum v-am adus versiunea paleo a acestuia.

Vrei un terci delicios la micul dejun sau o gustare care să te încălzească și să te răsfețe cu dulceața sa cremoasă? Noi v-am adus această bucurie. Gust natural delicios, plăcut din care am omis făina de cocos pentru a vă oferi o experiență gustativa și mai neutră.

* Comparativ cu pudrele generale de desert fără gluten, bogate în amidon, acest produs are un conținut redus de carbohidrați cu cca. 50%.

Cui i-o recomandăm?

Pentru copiii cu gura dulce
Prăjituri pentru adulti
În timpul vacanțelor
Acasă în vacanță
sau daca ai doar câteva minute la dispoziție..
Terci sărac în carbohidrați, bogat în fibre, cu gust natur. A fost făcută cu un gust complet neutru și nu a fost adăugată vanilie sau alte arome pentru a-i oferi o bază pentru deserturi îndulcite imaginației tale. Poți adăuga scorțișoară, fructe, ciocolată, cacao sau orice altă delicatesă îți place.

Dezvoltat pentru persoanele care țin dietă, care doresc să aibă în vedere o dietă cu conținut scăzut de carbohidrați și bogate în fibre și să evite alimentele cu absorbție rapidă. Este recomandat și pentru cei cu sensibilități alimentare complexe deoarece nu contine alergeni semnate obligatorii în afară de migdale.

Este recomandat din toata inima persoanelor care fac dietă, celor cu stil de viață paleolitic, si poate fi inclus în alimentația persoanelor rezistente la insulină și diabetici, precum și a celor care au în vedere o alimentație zilnică simplă, dar sănătoasă.

Ce conține mai exact pudra de budincă?

Ingrediente: crupe de cassava, făină de manioca, migdale măcinate, făină din fibre de bambus

Substanțe alergene semnate cu caractere evidențiate.

Produs obtinut folosind numai ingrediente naturale, fără adaos de aditivi, coloranți, conservanți, arome și potențiatori de aromă.

Amestecul maghiar de făină artizanală fără cereale, zahăr, soia și lapte.

De asemenea, nu conține făină de konjac sau drojdie.

Rețeta de bază:

Ingrediente:

30 g pudră de budincă pentru desert cremos
220 ml lapte vegetal sau altă lapte (ex. lapte TOTU)
20-30 g de îndulcitor după gust și dietă

Un pachet de desert conține 3 porții.

Sugestie de pregătire:

Amestecați 30 g de pudră cu 20-30 g de îndulcitor alimentar și cca. 1 dl de lapte vegetal până se amestecă. Se adaugă încă 120 ml de lapte vegetal și se aduce la fierbere la foc mic, amestecând continuu. Aveți grijă să nu mai fierbeți, deoarece se poate dilua înapoi. Setați dulceața desertului înainte de gătit, nu îndulciți după aceea. Se poate consuma fierbinte, călduță sau rece.

De asemenea, se poate prepara doar prin turnarea laptelui fierbinte: 220 ml de lapte vegetal clocotit se toarnă pe pudra de desert și se îndulcește. Amestecați de câteva ori cu mișcări rapide. Acoperiți ermetic cu o farfurie mică, lăsându-l să se înmoaie în abur timp de 3-5 minute. Poate fi decorat după gust, îl consumăm cald sau rece.

Când se folosește ca cremă de prăjitură sau în prăjituri, se face 1 porție cu 150 ml de lapte vegetal pentru a-l face mult mai gros.

Conținutul de nutrienți în 100 g de pudră de desert cremos

Energie kJ 1261,5
Energie kcal 300,4
grăsime 11,7 g
din care acizi grași saturați
carbohidrați 42,9 g
din care zahăruri 3,6g
din care carbohidrat utilizabil 42,9g
din care polioli 0g
proteine 8,6 g
sare 0,0 g
fibre 9,5 g

Ambalat în atelierul nostru propriu, fără gluten garantat.

Conține numai zahăruri și fibre naturale.

Fabricat într-o fabrică folosind semințe de susan și nuci.

A se păstra într-un loc răcoros și uscat.

Ce putem face din acest produs?

Pe lângă budinca simplă cremoasă de vanilie, poate fi folosită și ca bază pentru cremele de prăjituri și umpluturi de prăjituri.

Detalii

Greutate
0.22
Caracteristici / Certificari
Fara gluten

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.

Disclaimer: Continutul acestui website are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu scopul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate, sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va intai medicului dumneavoastra.

Important: Cititi cu atentie si in totalitate descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza!
Produsele pe baza de plante, suplimentele alimentare sau alte asemenea produse (denumite generic "produse naturiste") comercializate prin intermediul site-ului naturisti.ro sunt produse care se elibereaza fara prescriptie medicala. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate etc. De aceea trebuie sa cititi cu atentie toate informatiile prezentate pe cutiile sau prospectele acestor produse inainte de folosire, iar daca apar manifestari neplacute trebuie sa va adresati de urgenta medicului.
Va incurajam sa traiti sanatos, sa adoptati un stil de viata armonios, cu o dieta echilibrata, bogata in fructe si legume proaspete, o cantitate suficienta de apa, cu activitate fizica si atitudine pozitiva. Eforturile dumneavostra vor fi rasplatite cu siguranta de starea de sanatate excelenta pe care v-o dorim.

Produsele non-alimentare si serviciile comercializate pe naturisti.ro, beneficiaza de certificate de calitate si garantie, in conformitate cu legislatia in vigoare si cu politicile comerciale ale producatorului sau importatorului.

*Nota: Echipa naturisti.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Uneori acestea pot contine inadvertente. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creeaza obligatii contractuale. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Ofertele prezenate in acest website sunt valabile in limita stocului disponibil!