DHA din alge marine 200 mg - 30 cps

Acest produs este indisponibil.
5413 RON

Livrare nationala gratuita la comenzi peste 200 lei de la naturisti.ro   Livrare gratuita in RO la comanda > 200 lei
   Sport/Fitness > 2000 de lei

Livrare in easybox de la naturisti.ro
   Livram si in Easybox

Pretul include TVA de 9%
Adams Vision
Adams Vision
Cod produs 6424842002857

Descriere

DHA din alge marine 200 mg - 30 cps

DHA afectează funcționarea multor organe și sisteme:

Organe de viziune. Conținutul de DHA din cojile exterioare ale celulelor vizuale este de până la 50%! Pentru că noi să avem o viziune excelentă, acest acid esențial oferă elasticitate, permeabilitate și capacitate ridicată a peretelui celular pentru impulsuri vizuale. Cu deficitul de DHA din dietă, pereții celulari ai celulelor vizuale sunt umpluți cu alte grăsimi mai vâscoase, iar vederea noastră se deteriorează.

Sistemul nervos central. Datorită conținutului ridicat de DHA din celulele creierului, impulsurile nervoase pot trece rapid și ușor între celule, având un efect pozitiv asupra memoriei, vitezei de reacție și performanțelor mintale ridicate.

Pereții vaselor. Multe DHA sunt prezente și în pereții vaselor de sânge care alimentează creierul și organele de vedere. Aici se sintetizează substanțe importante care susțîn fluiditatea normală a sângelui și împiedică vasospasmul, oferind astfel o nutriție completă celulelor creierului și retinei ochiului.

Celule germinale masculine. Mai puține decât în celulele vizuale, DHA este conținut în spermatozoizi. Acest lucru asigură o mobilitate ridicată a celulelor germinale masculine și capacitatea lor de a fertiliza. Și invers - în cazul deficienței DHA, crește riscul infertilității funcționale masculine.

Sistemul reproductiv feminin. Admiterea DHA este importantă în planificarea sarcinii, deoarece reduce probabilitatea complicațiilor și contribuie la dezvoltarea normală a fătului.

Deficiența DHA în corpul oamenilor moderni este asociată cu un conținut scăzut de fructe de mare în dietă. Și dacă mâncăm pește, este de obicei cultivată folosind hrană artificială.
Numai peștii nu sintetizează DHA - îl obțîn din algele adânci sau din peștii mici care se hrănesc cu acestea. Peștele cultivat artificial nu adesea conține acizi grași omega-3, motiv pentru care, că materie primă pentru produsul "Trimegavital. DHA SuperConcentrat "a fost folosit ulei din alge marine de adâncime, produs prin tehnologie specială și fără miros specific de pește.

Trimegavital. DHA SuperConcentrat este necesar pentru cei cărora le pasă:

privind memoria și viteză proceselor de gândire;
vederea bună;
funcționarea stabilă a sistemului vascular;
sistemul reproducător

O capsulă conține 290 mg de DHA pur extras direct din sursă să naturală - alge marine, care asigură un nivel corespunzător zilnic al acestui acid esențial în corpul uman.

Detalii

SKU
6424842002857
EAN
6424842002857
Greutate
0.05
Brand
Afectiuni
Cardiace, Concentrare si memorie, Oculare

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.

Disclaimer: Continutul acestui website are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu scopul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate, sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va intai medicului dumneavoastra.

Important: Cititi cu atentie si in totalitate descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza!
Produsele pe baza de plante, suplimentele alimentare sau alte asemenea produse (denumite generic "produse naturiste") comercializate prin intermediul site-ului naturisti.ro sunt produse care se elibereaza fara prescriptie medicala. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate etc. De aceea trebuie sa cititi cu atentie toate informatiile prezentate pe cutiile sau prospectele acestor produse inainte de folosire, iar daca apar manifestari neplacute trebuie sa va adresati de urgenta medicului.
Va incurajam sa traiti sanatos, sa adoptati un stil de viata armonios, cu o dieta echilibrata, bogata in fructe si legume proaspete, o cantitate suficienta de apa, cu activitate fizica si atitudine pozitiva. Eforturile dumneavostra vor fi rasplatite cu siguranta de starea de sanatate excelenta pe care v-o dorim.

Produsele non-alimentare si serviciile comercializate pe naturisti.ro, beneficiaza de certificate de calitate si garantie, in conformitate cu legislatia in vigoare si cu politicile comerciale ale producatorului sau importatorului.

*Nota: Echipa naturisti.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Uneori acestea pot contine inadvertente. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creeaza obligatii contractuale. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Ofertele prezenate in acest website sunt valabile in limita stocului disponibil!