Diavit 60cps - trateaza-ti diabetul

[5]
2590 RON

Livrare nationala gratuita la comenzi peste 200 lei de la naturisti.ro   Livrare gratuita in RO la comanda > 200 lei
   Sport/Fitness > 2000 de lei

Livrare in easybox de la naturisti.ro
   Livram si in Easybox

Pretul include TVA de 9%
Plantarom
Plantarom
In stoc

Descriere

Diavit - Concentrat natural din fructe de Afin (Vaccinium myrtillus L.) si catina (Hippophae rhamnoides L) din flora spontana, obtinut prin procedee originale care-i pastreaza principalele componente active, cu adaos de meritoza, amidon, lactoza, gelatin, stearat de magneziu (E572) si talc (E553b). Este bogat in vitamine (C, provitamina A, PP, B1, B2, E) saruri minerale (K, Ca, P, S, Mg, Mn, Fe), principii naturale: antocianozide, fitoncide, tanini, acizi vegetali (miristic, palmitic, chininic), pectine, polifenoli. Glucozidele delfinolului, mirtilina si neomirtilina continute de concentratul natural din fructe de Vaccinium myrtillus L. are actiune hipoglicemianta, produsul avand efecte benefice in protectia pancreasului.

Diavit este un produs natural, al carui efect principal este stimularea metabolismului, astfel incat acesta sa se produca cat mai normali. Din punct de vedere al administrarii, produsul se ia inainte de masa, in timpul administrarii medicatiei prescrise de medicul curant, iar tratamentul se desfasoara prin inlocuirea treptata a insulinei, pana la ameliorarea completa a simptomelor bolii.  Acesta este lipsit de toxicitate, nu produce fenomene de cumulare, nu produce obişnuinţă şi nu constipă.

Prin compozitia lui complexa, reechilibreaza presiunea osmotica de la nivelul celulelor epiteliului mucoasei intestinale, normalizeaza peristaltismul si tranzitul intestinal, avand rol protector al mucoasei. Restabileste rezistenta si permeabilitatea capilara, intervine in tonifierea sistemului venos. Prin continutul in flavonoide produsul intervine in reglarea cardiovasculara. Prin efectul activant asupra regenerarii purpurei retiniene, sensibilizeaza fotoreceptorii marind acuitatea vizuala. Nu contine coloranti artificiali sau arome. Reface celulele beta din pancreas, iar in  unele cazuri vindeca definitiv diabetul. Cura in diabet este de lunga durata şi se bazeaza pe faptul ca s-a demonstrat histologic ca Insula Langerhans se refaceca in produs sunt antociani in cantitate mare care intervin in ameliorarea retinopatiei diabetice, produsul are polifenoli care au rolul de a reface elasticitatea capilarelor şi depinde de: vechimea bolii, tratamentul medicamentos aplicat, regimul alimentar, activitatea individuala a bolnavului, regimul de mişcare. Cura se face concomitent cu medicatia recomandata de medic, deoarece produsul actioneaza in timp.

Diavit este un produs ce combina aceste proprietati ale alimentelor mentionate anterior, si este imbunatatit prin amestecul de afine cu catina, despre care se stie ca sunt cele mai bune doua plante ce au ca efect cresterea valorilor de minerale si vitamine necesare organismului uman.

Produsul nu creaza dependenta si poate fi administrat si in cazul copiilor, iar rezultatele de care se bucura sunt de-a dreptul remarcabile, majoritatea utilizatorilor semnaland o scadere treptata a glicemiei in urma utilizarii medicamentului naturist. Polifenolii prezenti in compozitia acestui medicament ajuta la imbunatatirea circulatiei sangvine, la cresterea elasticitatii vaselor de sange si la micsorarea tensiunii arteriale.  Din punct de vedere al administrarii, produsul se ia inainte de masa, in timpul administrarii medicatiei prescrise de medicul curant, iar tratamentul se desfasoara prin inlocuirea treptata a insulinei, pana la ameliorarea completa a simptomelor bolii.

Administrare Diavit:

Luati zilnic 3 tablete (1-1-1 inaintea meselor principale cu cateva secunde).

Din primele zile se observa disparitia constipatiei, dupa aproximativ 20 de zile se amelioreaza vederea, iar dupa 1-2 luni de tratament vor aparea hipoglicemiile, semn ca pancreasul incepe sa se refaca.

Cand glicemia ajunge la 110-120 mg % se scoate o tableta (sulfamide) sau 1-2 ui insulina.

Se continua tratamentul, peste o luna se scoate o alta tableta (sulfamide) sau alte 1-2 ui insulina ş.a.m.d., pana cand ramaneti pe cura de Diavit care, dupa 2-3 luni şi analize biochimice din care sa rezulte starea de normalitate se incepe reducerea dozei de Diavit cu cate o tableta.

Regimul alimentar şi mişcarea zilnica, sunt esentiale in amelioarea sanatatii d-voastra.

Glicemia este energia (glucoza) pe care sangele o preia din intestine şi o duce de regula la muşchi, care o consuma.

Mişcarea: efortul fizic, este absolut necesar pentru ca glicemia dumneavoastra sa se mentina in limite normale.

Cina copioasa „ramane” peste noapte in sange şi nu face bine deloc!

Reduceti la maxim cina.

Important: glicemia reala este cea gasita dimineata inainte de masa (nu controlati toata ziua glicemia).

Dimineata mancati singur, la pranz cu prietenii, iar seara dati-o duşmanului!

Adica spre binele dumneavoastra tineti cu sfintenie de acest proverb.

Nu avem rezultate corespunzatoare in urmatoarele situatii: persoane supraponderale, alcoolici şi persoane stresate.

 

"Diabetul nu este, practic, o boală!" După atâţia ani de cercetare şi mii de bolnavi "trataţi" doar cu dietă şi cu Diavit, am ajuns la concluzia că, mai degrabă, este rezultatul unei alimentaţii dezastruoase! Sunt afectaţi de hiperglicemie o groază de oameni, iar urmările sunt catastrofale: amputaţii, orbire, obezitate, boli cardiovasculare şi alte afecţiuni asociate! Am salvat sute de oameni de la amputaţii, cu toate că erau într-o stare destul de gravă! Alţii au scăpat de orbire! După tratament, retina îşi revine la normal, pentru că se reface elasticitatea vaselor şi edemele se retrag, deci nu este vorba de o leziune în ochi! Într-o teză de doctorat, am abordat "ochiul în diabetul experimental" şi am multe date interesante, unele în contradicţie cu tratamentele oftalmologice care se fac astăzi.

“Dacă glicemia este ridicată, nu înseamnă că ai diabet!"

- Nouă, oamenilor "moderni", în ce situaţii ne creşte glicemia?
- Stresul de zi cu zi, de la şcoală sau de la serviciu, ne creşte glicemia. Consumul de dulciuri industriale la copii, vaccinurile, anticoncepţionalele, tratamentele cu corticoizi şi multe altele sunt surse de creştere a glicemiei! Lipsa mişcării, dar şi banala febră ne măreşte glicemia! Din păcate, am acumulat multe obiceiuri proaste! Eu le dau oamenilor două pagini pe care sunt scrise toate substanţele şi obiceiurile care măresc glicemia. Dintre ele, cel mai periculos este să mâncăm seara târziu sau noaptea - obicei prost, dobândit de tot poporul, după ce s-a "obosit" toată ziua la televizor. Pe părinţii noştri îi oboseau sapa şi coasa, dar mâncau dimineaţa bine, că plecau la hotar. Acum, cine mai mănâncă dimineaţa? Toţi merg direct la serviciu! Ajunge omul seara acasă, pe la ora 21, şi abia atunci mănâncă! Când merge la medic, îl găseşte cu glicemie crescută... Mâine, poimâine la fel, şi tot aşa... până ajunge la diabet! A venit o doamnă nevăzătoare la mine... Avea amputate laba piciorului drept şi degetul mare de la piciorul stâng. Picior diabetic, din cauza unor glicemii foarte mari... Am întrebat-o: "De când aveţi diabet?" "Din '80". "Şi cu ce v-aţi tratat?" "Cu antidiabetice orale." "La ce oră mâncaţi seara?" "Pe la 21-22. Dar de ce mă întrebaţi? Nu m-a întrebat nimeni asta!. Deci ea şi-a tratat glicemia, dar, din păcate, necorespunzător şi mult prea târziu, pentru a-şi păstra vederea şi picioarele... Glicemia poate creşte dintr-o mie de cauze. Dar nu înseamnă că ai diabet, dacă glicemia este ridicată! La fel se întâmplă cu adrenalina: face cineva un accident de maşină şi trei zile are glicemia mare. Dacă-l vede un medic şi-i face analize, gata - zice că are diabet! Nu-i deloc aşa! Sedentarismul, stresul, adrenalina, spitalizarea, tratamentele cu cortizon şi corticoizi, intervenţiile chirurgicale măresc glicemia. La unele vaccinuri, reacţia firească postvaccinală este febra, iar temperatura crescută măreşte glicemia. Orice stres al organismului creşte glicemia! Constatăm variaţii ale glicemiei timp de trei zile şi-i spunem omului că are diabet? Aşa abordăm noi diabetul?

"După trei luni de tratament natural, întreg pancreasul se reface!"

- D-le prof. Morar, aţi cercetat minuţios diabetul, iar tratamentul cu DIAVIT a salvat mii de bolnavi din ţara noastră. Care sunt concluziile ultimelor dvs. studii?
- În ultimii ani, am făcut mulţi paşi noi în înţelegerea acestei boli încă necunoscute de omul modern. Eu am studiat diabetul încă din 1982, când deja aveam brevet pe Eridiarom. Tratând iniţial diareea la animale, am văzut că acelaşi tratament are succes şi la oameni. Numai că au început să-mi scrie pacienţii: "Eu am avut diaree şi mi-a trecut, mă simt foarte bine, dar având şi diabet, observ că după tratament mi-a scăzut glicemia şi văd mult mai bine. Ce să fac? Ce regim alimentar să ţin? Cum pot să beneficiez, în continuare, de aceste rezultate în boala diabetică?". Eu nu ştiam nimic despre diabet, nici nu voiam să mă ocup de această boală, care mi se părea inabordabilă. "Ce facem în continuare?", mă tot întrebau bolnavii. Ce să le răspund? Nu puteam să-i trimit în altă parte să afle informaţii despre un produs inventat de mine! Am luat din biblioteci cărţile despre diabet şi am început un lung studiu... În toate scria că diabetul este o boală incurabilă. "Cum Dumnezeu să fie incurabilă, dacă oamenii spun că se simt bine?" - mă întrebam. Atunci am lăsat cărţile şi am pornit pe drumul cercetării. M-am dus la Endocrinologie, am găsit un om interesat de experimentul pe care voiam să-l realizez şi l-am întrebat: "Domnule, poţi îmbolnăvi animale de diabet?". Mi-a răspuns: "Da, diabetul poate fi indus cu un antibiotic puternic!". În 2001, timp de un an, el a îmbolnăvit şi eu am tratat şobolani cu diabet. Şi le-am urmărit histologic pancreasul. Ce-am constatat? După două luni de tratament natural, celulele au început să se refacă, iar după trei luni, întreg pancreasul era refăcut! Practic, în 2001, am descoperit şi brevetat produsul DIAVIT, cu care tratăm diabetul. Aşa cum scrie şi în cererea de înregistrare, este "un produs medicamentos vegetal, destinat prevenirii şi tratării diabetului". În 2004, cercetătorii de la Harvard, lucrând pe culturi de celule, au descoperit cam acelaşi lucru. Ei au lucrat pe celule beta; noi am lucrat direct pe animale şi am văzut histologic ce se întâmplă. Ulterior, după reconfirmarea internaţională a posibilităţii de regenerare a pancreasului, am prins mai mult curaj. În plus, aveam deja sute de oameni în observaţie, majoritatea salvaţi de la tratamentul alopat!

"Cine nu consumă vitamine şi săruri minerale naturale sigur ajunge bolnav!"

- Să înţelegem că fructele dulci pot ameliora efectele diabetului?
- Bineînţeles! Dar schimbarea alimentaţiei, după ani întregi în care ne-am hrănit cu chimicale industriale, nu ne va vindeca pancreasul. Se impune şi un tratament adecvat! A trata înseamnă a ameliora, a îmbunătăţi starea de sănătate a unui om. Dar în cărţi scrie că diabetul este boală incurabilă! Eu nu pot să cred şi să înţeleg asta, exceptându-i pe oamenii care "trăiesc pentru a mânca" şi atât!

Eu am introdus obligatoriu în dieta diabetică fructele dulci: strugurii, merele, prunele, perele, bananele etc., indiferent cât sunt de dulci (deocamdată, nu sunt făcute de om!) - cel puţin 0,5 kg zilnic şi tot atâtea salate de crudităţi şi de zarzavaturi, unde pe primul loc sunt cruciferele (varza cu familia ei). Apropo de salatele de crudităţi: aproape un milion de români merg anual în Grecia, la mare, şi probabil tot atâţia merg în Turcia. Se bronzează şi vin acasă fericiţi! Dar oare niciunul nu vede că la fiecare masă sunt 10-15 feluri de salate de crudităţi? Nu suntem deloc receptivi la normalitate şi nu copiem obiceiurile sănătoase! Însă vitaminele şi sărurile minerale le luăm doar din aceste două grupe de alimente! Cine nu le consumă sigur ajunge bolnav! - Referitor la medicamentele antidiabetice moderne, aţi sesizat efecte terapeutice notabile în tratamentul diabeticilor? - În 1997, s-a tradus în limba română o carte importantă, care se scrie poate o dată la 20 de ani: "Fiziologia umană şi mecanismele bolilor", de Arthur G. Guyton (S.U.A.), Editura Amaltea, Bucureşti. În capitolul de tratament al diabetului se abordează terapia cu insulină, dieta în diabet, legătura dintre diabet şi obezitate. Se menţionează că "boala poate fi controlată prin simpla scădere ponderală", că relaţia dintre tratament şi arterioscleroză este o anomalie a metabolismului lipidic şi, practic, se încheie cu coma diabetică. Nu scrie nimic despre diabet de tip I şi diabet de tip II. De fapt, sugerează că există doar diabet şi atât! Tratamentul se face diferit - cu insulină la copii şi tineret, cu tablete la adulţi şi vârstnici, iar în ultima fază, se apelează tot la insulină! Dar şi tratamentul cu insulină ridică probleme! Ştiţi ce se întâmplă? Există trei tipuri de insulină: insulină rapidă - care iese din organism în 6-8 ore, insulină lentă - care se elimină din organism în 18-20 de ore şi Lantus - care ajunge în 3 ore la valoare maximă şi după 24 de ore e tot acolo (aceasta se foloseşte cel mai mult, mai ales la copii). Nu-i deloc normal, fiindcă organismul nu trebuie "scăldat" în insulină. La un om normal, care mănâncă de trei ori pe zi, insulina este activă în organism maximum 2-4-6 ore, nu 24 din 24! Ce fac ceilalţi hormoni? Intră în concediu de odihnă? Nenorocirea este că acest Lantus, după 24 de ore, e tot în organismul bolnavului, care îşi face o altă injecţie, că aşa i-a recomandat medicul. Ziua următoare la fel, şi tot aşa, insulina se cumulează şi ajunge la valori foarte mari, ceea ce este periculos. Cât supravieţuieşte omul în felul acesta? În boala diabetică există şi perioade în care organismul îşi revine de la sine (aşa-zisa remisiune), când glicemia se stabilizează la valoarea normală sau este aproape de normal. Dar în cărţile de medicină scrie aşa: "În timpul remisiunii, este important să nu se oprească administrarea insulinei". Cum vine asta? Mai departe, scrie aşa: "Ţinta terapeutică în remisiune este păstrarea funcţiei celulelor beta pancreatice". Cum păstrăm funcţia lor, când de fapt le blocăm? N-ar fi mai logic să oprim tratamentul cu insulină? Aflăm că insulina "protejează", şi pancreasul are nevoie de o perioadă de odihnă! Păi dacă nu lăsăm pancreasul să producă insulină, nici n-o s-o mai facă vreodată, pentru că un organ nefolosit îşi pierde funcţia! Nu sunt împăcat cu această abordare şi mă deranjează foarte mult că din tratamentul cu insulină nu putem scoate acest Lantus! Din cauza acestui tip de medicamente apar situaţii în care copiii fac hipoglicemie - mama unui copil de 6 ani mi-a spus că i-a găsit insulinemia 87, când trebuia să fie maximum 20!

                Intotdeauna, tratamentul si abordarea terapeutica vor fi diferite la copii, la adulti si la persoanele supraponderale. Durata tratamentului va fi stabilita in functie de vechimea bolii, de varsta, de regimul alimentar si capacitatea pacientului de a face miscare. Cura de baza este de 90 de zile, iar daca rezultatele intarzie sa apara, tratamentul se repeta. Este bine ca persoanele care au urmat tratamentul si s-au vindecat de diabet sa mai ia cate o tableta pe zi, pentru intretinere.

Diavit este aprobat de Ministerul Sanatatii si Familiei, nu are contraindicatii sau efecte secundareDin fericire acest continut de glucoza poate fi tinut sub control, Diavit fiind la acest moment medicamentul minune ce pare sa combata afectiunea ce tine de schimbarile de metabolism. 

 


Detalii

Greutate
0.1
Brand
Caracteristici / Certificari
Natural, Produs romanesc
Afectiuni
Diabetice, metabolice

Ce spun clientii

4.8 din 5 stele
Din 5 voturi
5 stele
80%
4 stele
20%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.

A
Adrian Tomaru
09 dec. 2023
Sunt cu transplant renal de 3 ani tratament imunosupresoare , aș dori să știu dacă pot să iau diavit mi-au crescut glicemiile 110 dimineața și 140 după 2 ore masă ?
Tratament imunosupresoare (Advagraf,Myfortic, Predninson)
C
Client
27 nov. 2023
Achizitie verificata
Produsul abia a ajuns la bolnav, urmeaza sa vedem efectul in cca 3-4 săptămâni. Pot numai sa recomand rapiditatea livrarii din depozit, din pacate curierul ales ( Cargus ) lasa mult de dorit la capitolul calitatea serviciului oferit.
l
lavinia
23 nov. 2023
Achizitie verificata
un produs natural de exceptie
G
Gabi
03 mar. 2023
Buna ziua,
As dori sa stiu daca tratamentul cu Diavit se poate lua in paralel cu statine (Sortis 40 mg) si Aspenter. Diavitul l-as lua pentru o glicemie ridicata, nu pentru diabet, deci preventiv.
Multumesc!
M
Marius
26 ian. 2021
Achizitie verificata
Stiam de ceva timp de el dar nu l am gasit. La mine chiar functioneaza. De la 250 glicemia a scazut la 140 si deocamdata este stabilă la aceasta valoare ! Dar este loc si de mai bine ....Nu utilizez alte medicamente dar tin regim alimentar nu prea strict .
C
Cristi
28 iun. 2018
Buna ziua.eu sant in tratament cu Siofor1000 doua pe zi pot folosi DIAVIT?Va multumesc
N
Naturisti.ro
29 iun. 2018
Bună ziua, puteți folosi fără probleme produsul Diavit!
E
Eduard Valentin
28 feb. 2018
Buna ziua,
Daca iau Siofor 1000, de 2 ori pe zi, pot sa iau si Diavit ??
N
Naturisti.ro
01 mar. 2018
Bună ziua,
Puteti administra Diavitul concomitent cu medicamentele prescrise de medicul dvs.
D
Daniela G
12 dec. 2017
Achizitie verificata
Buna ziua,
In urma cu o saptamana sotul meu a fost diagnosticat cu diabet tip Lada sau tip 1,( inca se investigheaza),primeste insulina de 2 ori pe zi....credeti ca-l va ajuta Diavitul? deja am comandat 2 cutii!
Multumesc
N
Naturisti.ro
12 dec. 2017
Bună ziua,
Diavitul este un produs pe care noi îl vindem foarte bine, având în considerare feedback-ul primit din partea clienților noștri.
Puteți încerca produsul pentru că este compus din extracte naturale și nu are contraindicații.
Multă sănătate vă dorim!
P
Polesmic Mariana
14 iun. 2017
Achizitie verificata
Buna ziua , pot lua concomitent Diavit si Eridiarom? am glicemie 115,trigliceride 400 si colesterol total 300. Multumesc
N
Naturisti.ro
14 iun. 2017
Bună ziua,
Dacă suferiți de diabet este suficient să folosiți doar Diavit, Eridiaromul este recomandat în afecțiunile gastro-intestinale.
P
Polianschi Ileana
24 mar. 2017
Îmi spuneți vă rog dacă pot lua diavit și pentru rectocolita ulcero hemoragica. Am înțeles ca este înlocuitorul eridiarom -lui. Mulțumesc.
N
Naturisti.ro
24 mar. 2017
Bună ziua,
Pentru rectocolită ulcero-hemoragică vă recomandăm Eridiaromul sau Tratamentul naturist - Rectoragie (pachet).
Multă sănătate vă dorim!
P
Polianschi+Ileana
25 mar. 2017
Mulțumesc mult pentru răspuns. Am comandat și primit Eridiarom pentru o luna . Sper sa-mi ajute, eu luptând cu aceasta boala de 13 ani. Tot ce vreau să vă rog este sa-mi mai explicați modul de tratament, respectiv nr de pastile necesare pe zi.
N
Naturisti.ro
27 mar. 2017
Eridiaromul este indicat să se administreze de 3 ori pe zi câte 2-3 comprimate (6-9 comprimate pe zi).
Mai multe informații găsiți accesând pagina produsului Eridiarom.
o
oranici cristian
16 ian. 2017
Achizitie verificata
eu consum de mai bine de 5 ani ,cu ajutorul pastilelor am iesit de pe siofor cu glicemie dimineata 110 diabet
M
Muj Magdalena
14 dec. 2015
se poate administra si la copii? am o nepotica de 6 ani care are diabet, descoperit anul acesta. Multumesc
N
Naturisti.ro
12 ian. 2016
Da, se poate administra si la copii. Cantitatea care trebuie administrata este jumatate din cea pentru adulti, adica 1.5 pastile / zi (cate o jumatate de pastila inainte de cele 3 mese principale)
M
MARIA TURCU
23 sept. 2015
Consum de 3 ani produsul si eu si pisica mea diabetica ! face minuni, sunt convinsa ca i-am prelungit viata pisicutei care era in pragul colapsului. Multumesc celor ce au muncit pentru a produce acest supliment miraculos !
N
Naturisti.ro
23 oct. 2015
Ne bucuram.
Multumirile trebuie sa le directionati catre profesorul Roman Morar
Disclaimer: Continutul acestui website are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu scopul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate, sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va intai medicului dumneavoastra.

Important: Cititi cu atentie si in totalitate descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza!
Produsele pe baza de plante, suplimentele alimentare sau alte asemenea produse (denumite generic "produse naturiste") comercializate prin intermediul site-ului naturisti.ro sunt produse care se elibereaza fara prescriptie medicala. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate etc. De aceea trebuie sa cititi cu atentie toate informatiile prezentate pe cutiile sau prospectele acestor produse inainte de folosire, iar daca apar manifestari neplacute trebuie sa va adresati de urgenta medicului.
Va incurajam sa traiti sanatos, sa adoptati un stil de viata armonios, cu o dieta echilibrata, bogata in fructe si legume proaspete, o cantitate suficienta de apa, cu activitate fizica si atitudine pozitiva. Eforturile dumneavostra vor fi rasplatite cu siguranta de starea de sanatate excelenta pe care v-o dorim.

Produsele non-alimentare si serviciile comercializate pe naturisti.ro, beneficiaza de certificate de calitate si garantie, in conformitate cu legislatia in vigoare si cu politicile comerciale ale producatorului sau importatorului.

*Nota: Echipa naturisti.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Uneori acestea pot contine inadvertente. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creeaza obligatii contractuale. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Ofertele prezenate in acest website sunt valabile in limita stocului disponibil!