L-V, orar 9-17: 037-135-3488 | 073-477-1355 | 074-478-7898  |  Istoric comenzi  |  Cont nou  |  Acces cont  |  Produse favorite  |  Contacteaza-ne

  
  
  
  
 Poze Diavit 60cps - trateaza-ti diabetul

     
Pin It


Diavit 60cps - trateaza-ti diabetul

Pret: 25,80 RON

Disponibil in stoc


Pretul include TVA de 9%,
Livrare gratuita in RO la comanda > 200 lei
Categoria Sport/Fitness: la comanda > 2000 de lei

Diavit - Concentrat natural din fructe de Afin (Vaccinium myrtillus L.) si catina (Hippophae rhamnoides L) din flora spontana, obtinut prin procedee originale care-i pastreaza principalele componente active, cu adaos de meritoza, amidon, lactoza, gelatin, stearat de magneziu (E572) si talc (E553b). Este bogat in vitamine (C, provitamina A, PP, B1, B2, E) saruri minerale (K, Ca, P, S, Mg, Mn, Fe), principii naturale: antocianozide, fitoncide, tanini, acizi vegetali (miristic, palmitic, chininic), pectine, polifenoli. Glucozidele delfinolului, mirtilina si neomirtilina continute de concentratul natural din fructe de Vaccinium myrtillus L. are actiune hipoglicemianta, produsul avand efecte benefice in protectia pancreasului.

Diavit este un produs natural, al carui efect principal este stimularea metabolismului, astfel incat acesta sa se produca cat mai normali. Din punct de vedere al administrarii, produsul se ia inainte de masa, in timpul administrarii medicatiei prescrise de medicul curant, iar tratamentul se desfasoara prin inlocuirea treptata a insulinei, pana la ameliorarea completa a simptomelor bolii.  Acesta este lipsit de toxicitate, nu produce fenomene de cumulare, nu produce obişnuinţă şi nu constipă.

Prin compozitia lui complexa, reechilibreaza presiunea osmotica de la nivelul celulelor epiteliului mucoasei intestinale, normalizeaza peristaltismul si tranzitul intestinal, avand rol protector al mucoasei. Restabileste rezistenta si permeabilitatea capilara, intervine in tonifierea sistemului venos. Prin continutul in flavonoide produsul intervine in reglarea cardiovasculara. Prin efectul activant asupra regenerarii purpurei retiniene, sensibilizeaza fotoreceptorii marind acuitatea vizuala. Nu contine coloranti artificiali sau arome. Reface celulele beta din pancreas, iar in  unele cazuri vindeca definitiv diabetul. Cura in diabet este de lunga durata şi se bazeaza pe faptul ca s-a demonstrat histologic ca Insula Langerhans se refaceca in produs sunt antociani in cantitate mare care intervin in ameliorarea retinopatiei diabetice, produsul are polifenoli care au rolul de a reface elasticitatea capilarelor şi depinde de: vechimea bolii, tratamentul medicamentos aplicat, regimul alimentar, activitatea individuala a bolnavului, regimul de mişcare. Cura se face concomitent cu medicatia recomandata de medic, deoarece produsul actioneaza in timp.

Diavit este un produs ce combina aceste proprietati ale alimentelor mentionate anterior, si este imbunatatit prin amestecul de afine cu catina, despre care se stie ca sunt cele mai bune doua plante ce au ca efect cresterea valorilor de minerale si vitamine necesare organismului uman.

Produsul nu creaza dependenta si poate fi administrat si in cazul copiilor, iar rezultatele de care se bucura sunt de-a dreptul remarcabile, majoritatea utilizatorilor semnaland o scadere treptata a glicemiei in urma utilizarii medicamentului naturist. Polifenolii prezenti in compozitia acestui medicament ajuta la imbunatatirea circulatiei sangvine, la cresterea elasticitatii vaselor de sange si la micsorarea tensiunii arteriale.  Din punct de vedere al administrarii, produsul se ia inainte de masa, in timpul administrarii medicatiei prescrise de medicul curant, iar tratamentul se desfasoara prin inlocuirea treptata a insulinei, pana la ameliorarea completa a simptomelor bolii.

Administrare Diavit:

Luati zilnic 3 tablete (1-1-1 inaintea meselor principale cu cateva secunde).

Din primele zile se observa disparitia constipatiei, dupa aproximativ 20 de zile se amelioreaza vederea, iar dupa 1-2 luni de tratament vor aparea hipoglicemiile, semn ca pancreasul incepe sa se refaca.

Cand glicemia ajunge la 110-120 mg % se scoate o tableta (sulfamide) sau 1-2 ui insulina.

Se continua tratamentul, peste o luna se scoate o alta tableta (sulfamide) sau alte 1-2 ui insulina ş.a.m.d., pana cand ramaneti pe cura de Diavit care, dupa 2-3 luni şi analize biochimice din care sa rezulte starea de normalitate se incepe reducerea dozei de Diavit cu cate o tableta.

Regimul alimentar şi mişcarea zilnica, sunt esentiale in amelioarea sanatatii d-voastra.

Glicemia este energia (glucoza) pe care sangele o preia din intestine şi o duce de regula la muşchi, care o consuma.

Mişcarea: efortul fizic, este absolut necesar pentru ca glicemia dumneavoastra sa se mentina in limite normale.

Cina copioasa „ramane” peste noapte in sange şi nu face bine deloc!

Reduceti la maxim cina.

Important: glicemia reala este cea gasita dimineata inainte de masa (nu controlati toata ziua glicemia).

Dimineata mancati singur, la pranz cu prietenii, iar seara dati-o duşmanului!

Adica spre binele dumneavoastra tineti cu sfintenie de acest proverb.

Nu avem rezultate corespunzatoare in urmatoarele situatii: persoane supraponderale, alcoolici şi persoane stresate.

 

"Diabetul nu este, practic, o boală!" După atâţia ani de cercetare şi mii de bolnavi "trataţi" doar cu die­tă şi cu Diavit, am ajuns la concluzia că, mai de­grabă, este rezultatul unei alimentaţii dezastruoase! Sunt afectaţi de hiperglicemie o groază de oameni, iar urmările sunt catastrofale: amputaţii, orbire, obe­zi­tate, boli cardiovasculare şi alte afecţiuni asociate! Am salvat sute de oameni de la amputaţii, cu toate că erau într-o stare destul de gravă! Alţii au scăpat de orbire! După tratament, retina îşi revine la normal, pentru că se reface elasticitatea vaselor şi edemele se retrag, deci nu este vorba de o leziune în ochi! Într-o teză de doctorat, am abordat "ochiul în diabetul ex­pe­rimental" şi am multe date interesante, unele în con­tradicţie cu tratamentele oftalmologice care se fac astăzi.

“Dacă glicemia este ridicată, nu înseamnă că ai diabet!"

- Nouă, oamenilor "moderni", în ce situaţii ne creşte glicemia?
- Stresul de zi cu zi, de la şcoală sau de la serviciu, ne creşte glicemia. Consumul de dulciuri industriale la copii, vaccinurile, anticoncepţionalele, tratamen­tele cu corticoizi şi multe altele sunt surse de creştere a glicemiei! Lipsa mişcării, dar şi banala febră ne mă­reşte glicemia! Din păcate, am acumulat multe obi­ceiuri proaste! Eu le dau oamenilor două pagini pe care sunt scrise toate substanţele şi obiceiurile care mă­resc glicemia. Dintre ele, cel mai periculos este să mâncăm seara târziu sau noaptea - obicei prost, do­bândit de tot poporul, după ce s-a "obosit" toată ziua la televizor. Pe părinţii noştri îi oboseau sapa şi coasa, dar mâncau dimineaţa bine, că plecau la hotar. Acum, cine mai mănâncă dimineaţa? Toţi merg direct la serviciu! Ajunge omul seara acasă, pe la ora 21, şi abia atunci mănâncă! Când merge la medic, îl găseşte cu glicemie crescută... Mâine, poimâine la fel, şi tot aşa... până ajunge la diabet! A venit o doamnă nevăzătoare la mine... Avea am­putate laba piciorului drept şi degetul mare de la pi­ciorul stâng. Picior diabetic, din cauza unor glicemii foarte mari... Am întrebat-o: "De când aveţi diabet?" "Din '80". "Şi cu ce v-aţi tratat?" "Cu antidiabetice orale." "La ce oră mâncaţi seara?" "Pe la 21-22. Dar de ce mă întrebaţi? Nu m-a întrebat nimeni asta!. Deci ea şi-a tratat glicemia, dar, din păcate, necores­punzător şi mult prea târziu, pentru a-şi păstra vede­rea şi picioarele... Glicemia poate creşte dintr-o mie de cauze. Dar nu înseamnă că ai diabet, dacă glicemia este ridicată! La fel se întâmplă cu adrenalina: face cineva un acci­dent de maşină şi trei zile are glicemia mare. Dacă-l vede un medic şi-i face analize, gata - zice că are dia­bet! Nu-i deloc aşa! Sedentarismul, stresul, adrena­lina, spitalizarea, tratamentele cu cortizon şi corti­coizi, intervenţiile chirurgicale măresc glicemia. La unele vaccinuri, reacţia firească postvaccinală este febra, iar temperatura crescută măreşte glicemia. Orice stres al organismului creşte glicemia! Consta­tăm variaţii ale glicemiei timp de trei zile şi-i spunem omului că are diabet? Aşa abordăm noi diabetul?

"După trei luni de tratament natural, întreg pancreasul se reface!"

- D-le prof. Morar, aţi cercetat minuţios diabe­tul, iar tratamentul cu DIAVIT a salvat mii de bol­navi din ţara noastră. Care sunt concluziile ulti­me­lor dvs. studii?
- În ultimii ani, am făcut mulţi paşi noi în înţe­le­ge­rea acestei boli încă necunoscute de omul mo­dern. Eu am studiat diabetul încă din 1982, când deja aveam brevet pe Eridiarom. Tratând iniţial diareea la ani­male, am văzut că ace­laşi tratament are succes şi la oameni. Numai că au înce­put să-mi scrie pacien­ţii: "Eu am avut diaree şi mi-a trecut, mă simt foarte bine, dar având şi diabet, observ că după trata­ment mi-a scă­zut glicemia şi văd mult mai bine. Ce să fac? Ce regim alimentar să ţin? Cum pot să beneficiez, în continuare, de aceste re­zul­­tate în boala dia­betică?". Eu nu ştiam nimic despre diabet, nici nu voiam să mă ocup de această boală, care mi se părea inabor­da­bilă. "Ce facem în continua­re?", mă tot întrebau bol­navii. Ce să le răspund? Nu puteam să-i trimit în altă par­te să afle informaţii des­pre un produs inventat de mine! Am luat din biblio­teci cărţile despre diabet şi am început un lung stu­diu... În toate scria că dia­betul este o boală incura­bilă. "Cum Dumnezeu să fie incura­bilă, dacă oame­nii spun că se simt bine?" - mă între­bam. Atunci am lă­sat cărţile şi am pornit pe drumul cercetării. M-am dus la Endocrinologie, am găsit un om interesat de experimentul pe care voiam să-l realizez şi l-am între­bat: "Domnule, poţi îmbolnăvi animale de diabet?". Mi-a răspuns: "Da, diabetul poate fi indus cu un anti­biotic puternic!". În 2001, timp de un an, el a îmbol­năvit şi eu am tratat şobolani cu diabet. Şi le-am ur­mă­rit histologic pancreasul. Ce-am constatat? După două luni de tratament natural, celulele au început să se refacă, iar după trei luni, întreg pancreasul era refă­cut! Practic, în 2001, am descoperit şi brevetat produ­sul DIAVIT, cu care tra­tăm diabetul. Aşa cum scrie şi în cererea de înre­gis­trare, este "un produs medica­men­tos vegetal, destinat prevenirii şi tratării diabe­tului". În 2004, cercetătorii de la Harvard, lucrând pe culturi de celule, au desco­perit cam acelaşi lucru. Ei au lucrat pe celule beta; noi am lucrat direct pe ani­male şi am văzut histologic ce se întâmplă. Ulterior, după reconfir­ma­rea interna­ţio­nală a posibilităţii de regenerare a pancreasului, am prins mai mult curaj. În plus, aveam deja sute de oa­meni în observaţie, ma­jo­ritatea salvaţi de la trata­mentul alopat!

"Cine nu consumă vitamine şi săruri minerale naturale sigur ajunge bolnav!"

- Să înţelegem că fructele dulci pot ameliora efectele diabetului?
- Bineînţeles! Dar schimbarea alimentaţiei, după ani întregi în care ne-am hrănit cu chimicale indus­triale, nu ne va vindeca pancreasul. Se impune şi un tratament adecvat! A trata înseamnă a ameliora, a îmbunătăţi starea de sănătate a unui om. Dar în cărţi scrie că diabetul este boală incurabilă! Eu nu pot să cred şi să înţeleg asta, exceptându-i pe oamenii care "trăiesc pentru a mânca" şi atât!

Eu am introdus obligatoriu în dieta diabetică fruc­tele dulci: strugurii, merele, prunele, perele, bananele etc., indiferent cât sunt de dulci (deocamdată, nu sunt făcute de om!) - cel puţin 0,5 kg zilnic şi tot atâtea salate de crudităţi şi de zarzavaturi, unde pe primul loc sunt cruciferele (varza cu familia ei). Apropo de salatele de crudităţi: aproape un milion de români merg anual în Grecia, la mare, şi probabil tot atâţia merg în Turcia. Se bronzează şi vin acasă fericiţi! Dar oare niciunul nu vede că la fiecare masă sunt 10-15 feluri de salate de crudităţi? Nu suntem deloc recep­tivi la normalitate şi nu copiem obiceiurile sănătoase! Însă vitaminele şi sărurile minerale le luăm doar din aceste două grupe de alimente! Cine nu le consumă sigur ajunge bolnav! - Referitor la medicamentele antidiabetice mo­derne, aţi sesizat efecte terapeutice notabile în trata­mentul diabeticilor? - În 1997, s-a tradus în limba română o carte im­por­tantă, care se scrie poate o dată la 20 de ani: "Fi­zio­logia umană şi mecanismele bolilor", de Ar­thur G. Guyton (S.U.A.), Editura Amaltea, Bucu­reşti. În capi­tolul de tratament al diabetului se abordează tera­pia cu insulină, dieta în diabet, legătura dintre diabet şi obezitate. Se menţionează că "boala poate fi con­tro­lată prin simpla scădere ponderală", că relaţia din­tre tratament şi arterioscleroză este o anomalie a me­ta­bolismului lipidic şi, practic, se încheie cu coma dia­betică. Nu scrie nimic despre diabet de tip I şi diabet de tip II. De fapt, sugerează că există doar diabet şi atât! Tratamentul se face diferit - cu insulină la copii şi tineret, cu tablete la adulţi şi vârstnici, iar în ultima fază, se apelează tot la insulină! Dar şi tra­tamentul cu insulină ridică probleme! Ştiţi ce se în­tâm­plă? Există trei tipuri de insulină: insulină ra­pidă - care iese din organism în 6-8 ore, insulină len­tă - care se elimină din organism în 18-20 de ore şi Lantus - care ajunge în 3 ore la valoare maximă şi după 24 de ore e tot acolo (aceasta se foloseşte cel mai mult, mai ales la copii). Nu-i deloc normal, fiind­că organis­mul nu trebuie "scăldat" în insulină. La un om nor­mal, care mănâncă de trei ori pe zi, insulina este acti­vă în organism maximum 2-4-6 ore, nu 24 din 24! Ce fac ceilalţi hormoni? Intră în concediu de odihnă? Ne­norocirea este că acest Lantus, după 24 de ore, e tot în organismul bolnavului, care îşi face o altă injecţie, că aşa i-a recomandat medicul. Ziua urmă­toare la fel, şi tot aşa, insulina se cumulează şi ajunge la valori foarte mari, ceea ce este periculos. Cât supravieţuieşte omul în felul acesta? În boala diabetică există şi perioade în care orga­nis­mul îşi revine de la sine (aşa-zisa remisiune), când glicemia se stabilizează la valoarea normală sau este aproape de normal. Dar în cărţile de medicină scrie aşa: "În timpul remisiunii, este important să nu se oprească administrarea insulinei". Cum vine asta? Mai departe, scrie aşa: "Ţinta terapeutică în remi­siu­ne este păstrarea funcţiei celulelor beta pancrea­tice". Cum păstrăm funcţia lor, când de fapt le blocăm? N-ar fi mai logic să oprim tratamentul cu insu­lină? Aflăm că insulina "protejează", şi pancrea­sul are ne­voie de o perioadă de odihnă! Păi dacă nu lăsăm pan­creasul să producă insulină, nici n-o s-o mai facă vreo­dată, pentru că un organ nefolosit îşi pierde func­ţia! Nu sunt împăcat cu această abordare şi mă deran­jează foarte mult că din tratamentul cu insulină nu putem scoate acest Lantus! Din cauza acestui tip de medicamente apar situaţii în care copiii fac hipo­gli­cemie - mama unui copil de 6 ani mi-a spus că i-a găsit insulinemia 87, când trebuia să fie maximum 20!

                Intotdeauna, tratamentul si abordarea terapeutica vor fi diferite la copii, la adulti si la persoanele supraponderale. Durata tratamentului va fi stabilita in functie de vechimea bolii, de varsta, de regimul alimentar si capacitatea pacientului de a face miscare. Cura de baza este de 90 de zile, iar daca rezultatele intarzie sa apara, tratamentul se repeta. Este bine ca persoanele care au urmat tratamentul si s-au vindecat de diabet sa mai ia cate o tableta pe zi, pentru intretinere.

Diavit este aprobat de Ministerul Sanatatii si Familiei, nu are contraindicatii sau efecte secundareDin fericire acest continut de glucoza poate fi tinut sub control, Diavit fiind la acest moment medicamentul minune ce pare sa combata afectiunea ce tine de schimbarile de metabolism. 

 


L-V, orar 9-17: 037-135-3488 | 073-477-1355 | 074-478-7898 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 09:00-17:00

 


Detalii produs


Categorie: Fitoterapie

Greutate produs: 0.1 kg.

Producator: Plantarom


Comentarii


 • Cristi / acum 8 luni ArataAscunde

  Buna ziua.eu sant in tratament cu Siofor1000 doua pe zi pot folosi DIAVIT?Va multumesc

 • Raspuns magazin / acum 8 luni ArataAscunde

  Bună ziua, puteți folosi fără probleme produsul Diavit!

 • Eduard Valentin / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,
  Daca iau Siofor 1000, de 2 ori pe zi, pot sa iau si Diavit ??

 • Raspuns magazin / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Bună ziua,
  Puteti administra Diavitul concomitent cu medicamentele prescrise de medicul dvs.

 • Daniela G / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua,
  In urma cu o saptamana sotul meu a fost diagnosticat cu diabet tip Lada sau tip 1,( inca se investigheaza),primeste insulina de 2 ori pe zi....credeti ca-l va ajuta Diavitul? deja am comandat 2 cutii!
  Multumesc

 • Raspuns magazin / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Bună ziua,
  Diavitul este un produs pe care noi îl vindem foarte bine, având în considerare feedback-ul primit din partea clienților noștri.
  Puteți încerca produsul pentru că este compus din extracte naturale și nu are contraindicații.
  Multă sănătate vă dorim!

 • Polesmic Mariana / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Buna ziua , pot lua concomitent Diavit si Eridiarom? am glicemie 115,trigliceride 400 si colesterol total 300. Multumesc

 • Raspuns magazin / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Bună ziua,
  Dacă suferiți de diabet este suficient să folosiți doar Diavit, Eridiaromul este recomandat în afecțiunile gastro-intestinale.

 • Polianschi Ileana / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Îmi spuneți vă rog dacă pot lua diavit și pentru rectocolita ulcero hemoragica. Am înțeles ca este înlocuitorul eridiarom -lui. Mulțumesc.

 • Raspuns magazin / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Bună ziua,
  Pentru rectocolită ulcero-hemoragică vă recomandăm Eridiaromul sau Tratamentul naturist - Rectoragie (pachet).
  Multă sănătate vă dorim!

 • Polianschi+Ileana / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Mulțumesc mult pentru răspuns. Am comandat și primit Eridiarom pentru o luna . Sper sa-mi ajute, eu luptând cu aceasta boala de 13 ani. Tot ce vreau să vă rog este sa-mi mai explicați modul de tratament, respectiv nr de pastile necesare pe zi.

 • Raspuns magazin / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Comentariu dezactivat

 • Raspuns magazin / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Eridiaromul este indicat să se administreze de 3 ori pe zi câte 2-3 comprimate (6-9 comprimate pe zi).
  Mai multe informații găsiți accesând pagina produsului Eridiarom.

 • oranici cristian / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  eu consum de mai bine de 5 ani ,cu ajutorul pastilelor am iesit de pe siofor cu glicemie dimineata 110 diabet

 • Muj Magdalena / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  se poate administra si la copii? am o nepotica de 6 ani care are diabet, descoperit anul acesta. Multumesc

 • Raspuns magazin / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Da, se poate administra si la copii. Cantitatea care trebuie administrata este jumatate din cea pentru adulti, adica 1.5 pastile / zi (cate o jumatate de pastila inainte de cele 3 mese principale)

 • MARIA TURCU / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Consum de 3 ani produsul si eu si pisica mea diabetica ! face minuni, sunt convinsa ca i-am prelungit viata pisicutei care era in pragul colapsului. Multumesc celor ce au muncit pentru a produce acest supliment miraculos !

 • Raspuns magazin / de mai mult de 1 an ArataAscunde

  Ne bucuram.
  Multumirile trebuie sa le directionati catre profesorul Roman Morar


Te-ar putea interesa si...


Eridiarom - supliment nutritiv --- Regleaza tranzitul intestinal, circulatia capilara, stimuleaza...
6,83 RON
  
  

  

Producatori

  


  
  

  

Ce spun clientii

 

Calificativ : Excelent (5/5) - Am primit coletul foarte rapid! Excelent!

Buganu MIHAELA

Vezi mai multe marturii
 
  

  
Filtrati produsele dupa producatorii distribuiti pe naturisti.roLivram gratuit comenzile de produse naturiste mai mari de 200 lei, respectiv echipamentele fitness de peste 2000 lei


naturisti.ro on Foursquarenaturisti.ro on Foursquare
Viziteaza blogul naturisti
  

  

Newsletter naturisti.ro

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

  

  
  
  
   
 
Informatii utile
Despre noi
Informatii Medicale
Termeni si conditii
Confidentialitate
Politica de Cookies
 
Plata si livrare
Cum cumpar
Cosul meu
Metode de plata
Transport si retururi
Livrare Internationala
Returnarea produselor
 
Asistenta
Contacteaza-ne
Intrebari frecvente
Harta site
ANPC
 
Cont client
Contul meu - login
Cont nou
Recuperare parola
Istoric comenzi
Produse favorite
Urmareste-ne si pe    
 
 
 
 
Compari.ro - ghid autentic de shopping
Ghidul tau autentic de shopping. Viziteaza site-ul naturisti.ro pe ShopMania Statistici T5 - Traffic from Google Analytics Recomandat AllShops
  
Positive SSL