Eridiarom 50 cps - Tract digestiv / Diabet / Afectiuni oftalmologice

[6]
1140 RON

Livrare nationala gratuita la comenzi peste 200 lei de la naturisti.ro   Livrare gratuita in RO la comanda > 200 lei
   Sport/Fitness > 2000 de lei

Livrare in easybox de la naturisti.ro
   Livram si in Easybox

Pretul include TVA de 9%
Plantarom
Plantarom
In stoc

Descriere

Eridiarom - supliment nutritiv --- Regleaza tranzitul intestinal, circulatia capilara, stimuleaza refacerea celulelor beta (pancreas), mareste acuitatea vizuala, prevenirea si tratarea diareelor neonatale (a nou-nascutilor) nespecifice, a diareelor specifice.

   Cercetarile clinice au demonstrat ca Eridiarom-ul este indicat in:

  • prevenirea si tratarea diareelor neonatale (a nou-nascutilor) nespecifice, a diareelor specifice;
  • colite, enterocolite, rectocolite ulcero-hemoragice;
  • fragilitatea si tulburarile permeabilitatii vaselor capilare;
  • afectiuni oftalmologice;
  • tratamentul adjuvant al arteriopatiilor (arterite ale membrelor inferioare, ateroscleroza, hipertensiune arteriala, sechele dupa infarct miocardic, coronarite, tulburari vasculare de senescenta);
  • diabet si maladiile vasculare ale diabeticilor;
  • de asemenea, poate fi folosit cu eficienta maxima de catre bolnavii tratati in spitalele oncologice, avand rol protector in timpul iradierilor terapeutice, care dau de multe ori efecte secundare, in special diaree.

    La toxiinfectiile alimentare, rezultatele cele mai bune se obtin la 24 de ore de la declansarea diareei, timp necesar sa se permita golirea tubului digestiv. Rezultate foarte bune s-au obtinut si in tratarea colonului iritabil si mai ales a bolii Crohn (considerata incurabila!).


Compozitie:

Concentrat natural din fructe de Afin (Vaccinum myrtillus L.), din flora spontană, obtinut prin procedee originale care-i pastrează pricipalele componente active, cu adaos de meritoză, amidon, lactoză, gelatină, stearat de Mg si talc. Este bogat in vitaminele (C, provitamina A, PP, B1, B2, E), săruri minerale (K, Ca, P, S, Mg, Mn, Fe), principii naturale, antocianozide, fitoncide, taninuri, acizi vegetali (miristic, palmitic, chininic), pectine, polifenoli.

Prin compozitia lui complexă, reechilibreaza presiunea osmotică de la nivelul celulelor epiteliului mucoasei intestinale, normalizează peristaltismul si tranzitul intestinal, avind rol protector al mucoaseiRestabileste rezistenta si permeabilitatea capilară, intervine in tonifierea sistemului venos .

Prin continutul in flavonoide produsul intervine in reglarea cardiovasculară. Sensibilizează fotoreceptorii mărind acuitatea vizuală prin efectul activant asupra regenerării retiniene.

Glucozidele delfinolului, mirtilina si neomirtinilina continute de concentratul natural din fructe de Vaccinium myrtillus L. au o actiune hipoglicemiantă, produsul avind efecte in refacerea celulelor beta din insulele Langerhans.


Administrare:

  • la copii sugari: 3-4 comprimate / zi in putin ceai;
  • la adulti: 6-9 comprimate / zi timp de 25 zile / luna.
  • Poate fi folosit si fara limita de durata.

 Nu determină supradozare!

 


Eridiarom este un concentrat natural total obtinut din afine (Vaccinium myrtillus L.), culese din flora spontana a Muntilor Apuseni. Este realizat dupa procedee originale, care pastreaza principalele principii active ale afinelor, la care se adauga glucoza, amidon si lactoza, pentru tabletare.

In compozitia Eridiarom-ului intalnim principii active de exceptie: antocianozide, vitamine, saruri minerale, fitoncide, acizi vegetali, pectine etc. Prin actiunea principiilor active componente, Eridiarom micsoreaza peristaltismul intestinal, fara a constipa; este astringent al mucoasei gastro-intestinale, bacteriostatic, antiseptic, antihistaminic, antiparazitar si hipoglicemiant. Regleaza permeabilitatea vasculara si tranzitul intestinal, fiind absorbant si protector al mucoasei, pe care o reface.

Restabileste rezistenta vasculara si tonifica sistemul venos, marind acuitatea vizuala.

In formele usoare de diabet Eridiarom se poate asocia cu insulinoterapia, determinand reducerea cantitatii de insulina injectabila. Pe langa ingredientul principal, produsul mai contine alte principii active exceptionale precum: vitamine, saruri minerale, meritoza, antocianozide, fitocinde, polifenoli, taninuri, acizi vegetali, pectine, stearat de Mg, gelatina, talc.

Principalul efect este acela de a vindeca diareea acuta, insa datorita componentelor sale active, Eridiarom-ul actioneaza intr-o multime de moduri asupra organismului nostru, cateva din aceste actiuni fiind urmatoarele: reduce peristaltismul intestinal, fara sa constipe; actioneaza ca si astringent al mucoasei gastro-intestinale; are rolul de a regla tranzitul intestinal precum si permeabilitatea vaselor de sange; este antihistaminic; antiparazitar si hipoglicemiant; reface flora intestinala; tonifica sistemul venos; mareste acuitatea vizuala.

Fiecare boala are un leac anume. Toate ne sunt la indemana, dar pe unele stiinta inca nu le-a descoperit. Bolnavii trebuie sa-si cunoasca boala, sa stie s-o "domesticeasca", s-o tina in frau. Dar pentru a face acest lucru, trebuie sa aiba si o conduita corespunzatoare.


Rectocolita ulcero-hemoragica este o boala cronica a intestinului, provocata, in parte, de alimentatia gresita si de abuzul de antibiotice si sulfamide folosite in tratarea bolii. De obicei, se manifesta prin diaree cronica. La nivelul intestinului se produce o hipertrofiere, o umflare a epiteliului mucoasei intestinale; aceasta se ingroasa si nu se mai poate face absorbtia. In multe situatii, medicii recurg la extirparea chirurgicala a segmentului inflamat din colon. In urma acestei operatii, lucrurile intra intr-o oarecare normalitate, insa bolnavii trebuie sa stie ca in segmentul terminal al intestinului se sintetizeaza complexul vitaminic B, iar ei trebuie sa-si completeze zilnic necesarul de vitamina B, altfel vor avea carente si vor aparea bolile determinate de lipsa acesteia.

Ei trebuie sa consume multe lactate fermentate: iaurt, sana, branzeturi de orice fel, dar sa nu bea lapte crud! De asemenea, pot consuma banane, pepene galben si suc de mere. Se recomanda sa bea zilnic un pahar de suc de mere facut in casa. Este interesant ca sucul de mere este constipant si are un aport foarte mare de vitamine si microminerale, iar marul mancat ca atare este laxativ.

Boala Crohn este cea mai grava forma de rectocolita, fiind considerata incurabila. Noi avem sub observatie 12 pacienti, care se simt mult mai bine decat cu tratamentul clasic (antibiotice cu spectru larg, de ultima generatie).

In cazul diareei specifice, in primul rand se intrerupe tratamentul cu antibiotice si timp de cateva zile se administreaza cate 2-3 tablete de Eridiarom, din doua in doua ore. In mod normal, Eridiarom trebuie luat in momentul in care bolnavul simte primele crampe abdominale (actioneaza in circa 7 minute). Daca diareea debuteaza cu crampe puternice, insuportabile, poate sa ia 9 tablete deodata si dupa aceea cate 2-3 la fiecare doua ore, timp de 3-5 zile. Obligatoriu, va tine si regim alimentar cu branzeturi si lactate fermentate la toate mesele principale. Treptat, doza se reduce, odata cu scaderea manifestarilor. 


Doza zilnica se stabileste in functie de boala careia se adreseaza:

- diaree acuta - 9 comprimate pe zi, cate 3 comprimate inainte de mesele principale, timp de 3-5 zile (sugarilor li se vor administra cate 3-4 comprimate dizolvate in putin ceai);

- diaree cronica - 6-9 comprimate pe zi, timp de 20 de zile pe luna;

- afectiuni cronice - 6 comprimate pe zi, timp de 20 de zile pe luna;

- in tratamentele oncologice - 6 comprimate pe zi.




Detalii

Greutate
0.03
Brand
Caracteristici / Certificari
Natural, Produs romanesc
Afectiuni
Diabetice, metabolice, Sistem digestiv

Alti clienti au vazut si

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 6 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.

M
Manuela Buciuman
04 ian.
Achizitie verificata
Excelent!
l
lavinia
23 nov. 2023
Achizitie verificata
un produs natural extraordinar
P
Plesea Aurica
14 oct. 2023
Bună ziua, am intoleranta la gluten.acest medicament conține amidon,puteți specifica din ce este amidonul?mulțumesc mult!
s
savu
23 mai 2023
Achizitie verificata
Foarte bun!
I
Iuliana
08 nov. 2022
Buna ziua, pentru un baietel de 6 ani, dupa 4 scaune apoase sunt bune?
A
Ardeleanu Anca Iuliana
15 iun. 2022
Achizitie verificata
Niște pastile foarte bune
E
Eugen Dinca
02 sept. 2017
Pastilele se iau inainte de masa sau dupa masa ca nu a vazut aceasta precizare nicaieri. Multumesc mult :)
N
Naturisti.ro
04 sept. 2017
Bună ziua,
Puteți lua ori înainte ori după masă.
a
adi
17 mar. 2017
Produsul este exceptional, am scapat de halena, iau numai catw o tableta inainte de masa cu 30 de minute,felicitari pentru prwt.
A
Aliona
23 iun. 2016
Achizitie verificata
Buna ziua, cat cantareste o cutie de eridiarom? aici scrie ca 0,15 kg , asta e 150 gr, dar pe cutie e indicat 50 comprimate a cate 0,3 g, asta e 15 gr.... Vreau detalii sa stiu cat cantareste cu adevarat sa vad ce-mi iese la livrare in greutate si sa stiu de cate cutii sa fac comanda... mersi mult
N
Naturisti.ro
28 iun. 2016
Buna ziua,

Aveti dreptate, greutatea neta a capsulelor din interiorul flaconului este de 15 gr., iar a produsului (cu tot cu ambalaj) este de aproximativ 30 gr (0.03 kg).
Am facut corectura si pe site pentru a putea fi calculata corect greutatea pentru livrare.
Va multumim pentru atentionare!
Disclaimer: Continutul acestui website are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu scopul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate, sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va intai medicului dumneavoastra.

Important: Cititi cu atentie si in totalitate descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza!
Produsele pe baza de plante, suplimentele alimentare sau alte asemenea produse (denumite generic "produse naturiste") comercializate prin intermediul site-ului naturisti.ro sunt produse care se elibereaza fara prescriptie medicala. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate etc. De aceea trebuie sa cititi cu atentie toate informatiile prezentate pe cutiile sau prospectele acestor produse inainte de folosire, iar daca apar manifestari neplacute trebuie sa va adresati de urgenta medicului.
Va incurajam sa traiti sanatos, sa adoptati un stil de viata armonios, cu o dieta echilibrata, bogata in fructe si legume proaspete, o cantitate suficienta de apa, cu activitate fizica si atitudine pozitiva. Eforturile dumneavostra vor fi rasplatite cu siguranta de starea de sanatate excelenta pe care v-o dorim.

Produsele non-alimentare si serviciile comercializate pe naturisti.ro, beneficiaza de certificate de calitate si garantie, in conformitate cu legislatia in vigoare si cu politicile comerciale ale producatorului sau importatorului.

*Nota: Echipa naturisti.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Uneori acestea pot contine inadvertente. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creeaza obligatii contractuale. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Ofertele prezenate in acest website sunt valabile in limita stocului disponibil!