Flavo Vit C copii - 40 cpr Hofigal

1546 RON

Livrare nationala gratuita la comenzi peste 200 lei de la naturisti.ro   Livrare gratuita in RO la comanda > 200 lei
   Sport/Fitness > 2000 de lei

Livrare in easybox de la naturisti.ro
   Livram si in Easybox

Pretul include TVA de 9%
Hofigal
Hofigal
Cod produs 5944723002185

Descriere

Flavo Vit C copii - 40 cpr Hofigal

Asigura necesarul de nutrienti si substante bioactive in infectii acute si cronice ale cailor respiratorii; util pentru ameliorarea simptomelor neplacute din gripa indeosebi in fazele incipiente.

Ingrediente:

Flavovit®C - copii: un comprimat (830 mg) contine 155 mg extract de fructe de maces (Rosa canina), 150 mg extract din fructe de catina (Hippophae rhamnoides), 150 mg acid ascorbic (vitamina C/187,5% DZR*), maltodextrina, fructoza, polivinilpirolidona K30, stearat de magneziu, aerosil, hidroxipropilmetilceluloza, carbonat de magneziu, guma arabica si talc;

Produs usor asimilabil,cu proprietati tonifiante, vitaminizante, de remineralizare a organismului, antioxidante, de regenerare a pielii si mucoaselor, de echilibrare a sistemului imunitar;

  • fiind o combinatie echilibrata de multivitamine si minerale asigura necesarul de fitonutrienti cu rol in echilibrarea dietei pentru optimizarea functiilor organismului;
  • ofera copiilor vitaminele si mineralele necesare pentru o crestere si dezvoltare armonioasa a corpului
  • contribuie la cresterea rezistentei organismului in situatii de suprasolicitare nervoasa, de efort intelectual si fizic sustinut, stres, in carente alimentare (la copii, persoane in varsta, fumatori, alcoolici);
  • rol tonifiant general (in special la copii si cei care n-au pofta de mancare), in diferite forme de avitaminoze, pentru inlaturarea oboselii;
  • o sursa naturala pentru stimularea capacitatii de aparare naturala a organismului;
  • sustine sanatatea inimii si a vaselor de sange, este un bun protector coronarian;
  • asigura protejarea si imbunatatirea functiilor ficatului;
  • activeaza metabolismele glucidic, protidic si lipidic, favorizeaza sinteza si activitatea unor polipeptide cu functii biologice esentiale;
  • tonic general al organismului (tonifica si regenereaza tesuturile prin refacerea structurii colagenului si a fibrelor elastice, fixeaza calciul in oase)

Produsul este bine tolerat, fara contraindicatii semnalate pana acum la dozele si ritmul de administrare recomandate.

In sarcina si perioada de alaptare, la persoane cu hiperaciditate gastrica, in hipertensiune arteriala este necesara recomandarea specialistului.

La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau farmacistului.

Instructiuni de utilizare:

Copii 3-12 ani: cate 1 comprimat Flavovit®C - copii de 3 ori pe zi sau la recomandarea specialistului.

Adulti: cate 1-2 comprimate Flavovit®C de 3 ori pe zi, in cure de 2-3 ori pe an.

In perioadele de suprasolicitare fizica sau intelectuala se pot administra cate 2-3 comprimate de 3 ori pe zi sau la recomandarea specialistului.

Administrarea pe perioade indelungate sau supradozarea (depasirea dozelor recomandate) poate provoca la unele persoane tulburari digestive.

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.

Prezentare: 

Cutie plianta continand 40 comprimate (4 blistere; 10 comprimate / blister).

Conditii de pastrare:

A se pastra la temperatura camerei (15-25°C), ferit de umiditate si lumina, in ambalajul original !

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!

A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj!

A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici!

Produsul NU contine lactoza.

Detalii

SKU
5944723002185
EAN
5944723002185
Greutate
0.05
Brand
Afectiuni
Imunitate scazuta

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.

Disclaimer: Continutul acestui website are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu scopul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate, sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va intai medicului dumneavoastra.

Important: Cititi cu atentie si in totalitate descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza!
Produsele pe baza de plante, suplimentele alimentare sau alte asemenea produse (denumite generic "produse naturiste") comercializate prin intermediul site-ului naturisti.ro sunt produse care se elibereaza fara prescriptie medicala. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate etc. De aceea trebuie sa cititi cu atentie toate informatiile prezentate pe cutiile sau prospectele acestor produse inainte de folosire, iar daca apar manifestari neplacute trebuie sa va adresati de urgenta medicului.
Va incurajam sa traiti sanatos, sa adoptati un stil de viata armonios, cu o dieta echilibrata, bogata in fructe si legume proaspete, o cantitate suficienta de apa, cu activitate fizica si atitudine pozitiva. Eforturile dumneavostra vor fi rasplatite cu siguranta de starea de sanatate excelenta pe care v-o dorim.

Produsele non-alimentare si serviciile comercializate pe naturisti.ro, beneficiaza de certificate de calitate si garantie, in conformitate cu legislatia in vigoare si cu politicile comerciale ale producatorului sau importatorului.

*Nota: Echipa naturisti.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Uneori acestea pot contine inadvertente. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creeaza obligatii contractuale. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Ofertele prezenate in acest website sunt valabile in limita stocului disponibil!