Laxativ Forte Natural - 100 g

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
2865 RON

Livrare nationala gratuita la comenzi peste 200 lei de la naturisti.ro   Livrare gratuita in RO la comanda > 200 lei
   Sport/Fitness > 2000 de lei

Livrare in easybox de la naturisti.ro
   Livram si in Easybox

Pretul include TVA de 9%
Zenyth Pharmaceuticals
Zenyth Pharmaceuticals
Cod produs 5941872400275

Descriere

Laxativ Forte Natural - 100 g

Un produs pentru constipație puternică sau ocazională.

Proprietăți:
- este un supliment alimentar 100% natural cu fibre și senna;
- este un laxativ-stimulativ 100% natural, destinat constipației puternice, care asigură menținerea unui tranzit intestinal optim prin stimularea peristaltismului intestinal și mărirea bolului fecal;
- produsul are efect emolient, antiinflamator și protector al mucoasei tractului gastrointestinal, compensând eventuala pierdere de electroliți (potasiu);
- reglează tranzitul în mod natural, fără să agreseze pereții intestinali;
- în vreme ce senna stimulează peristaltismul intestinal, fibrele solubile și insolubile din produs absorb apă, măresc greutatea și volumul bolului fecal și asigură tranzitul corect al acestuia;
- fibrele și inulina au acțiune de tamponare a efectului iritativ al compușilor antrachinonici;
- nalba este de asemenea un agent emolient și protector pentru mucoase;
- asocierea pudrei de roșcove și a pudrei de cacao în produs permite echilibrarea efectului laxativ, împiedicând apariția scaunelor apoase.

Ingrediente:
Semințe de in, tărâțe de psyllium, inulină (din rădăcini de cicoare), frunze de senna, seminţe de cacao, fructe de roşcov, rădăcină de lemn-dulce, flori de coada-şoricelului, frunze de nalbă de pădure, parte aeriană de roiniţă, fructe de fenicul, argilă.

Semințe de in (Linum usitatissimum):
Fibrele din semințele de în reprezintă una dintre cele mai bune soluții naturale pentru menținerea unui tranzit intestinal normal, pentru stimularea digestiei și drenarea reziduurilor din colon. Semințele de în sunt un excelent laxativ de volum: în colon, fibrele se umflă cu apă și formează un mucilagiu, care produce o dilatare a peretelui intestinal și, prin mecanism reflex, se declanșează peristaltismul și procesul de defecație.
Tărâțe de psyllium (Plantago ovață):
Tărâțele de psyllium sunt și ele un foarte bun laxativ de volum, crescând volumul bolului fecal și stimulând tranzitul intestinal. Tărâțele de psyllium prezintă simultan acțiune antidiareică datorită mucilagiilor, care au capacitatea de a reţine apa din intestin, crescând vâscozitatea şi consistenţa scaunului. Sunt de asemenea un bun detoxifiant al colonului datorită gelului mucilaginos format care adsoarbe toxinele din intestin, ajutând la eliminarea lor.
Inulină din rădăcini de cicoare (Cichorium intybus):
Inulina reprezintă o componentă prebiotică, ce nu este digerată la nivel intestinal, dar care stimulează selectiv creșterea și activitatea bacteriilor probiotice în colon și prin aceasta refacerea florei intestinale. În Laxativ Forțe Natural, inulina contribuie la normalizarea frecvenței scaunelor.
Frunze de senna (Cassia angustifolia):
Senna este unul dintre cele mai utilizate laxative și purgative naturale, efectul fiind datorat compuşilor antrachinonici. Glicozidele antrachinonice din senna își exercită acțiunea de laxativ de contact, mărind peristaltismul prin iritarea mucoasei intestinale.
Cacao (Theobroma cacao):
Cacaoa conţinut ridicat de antioxidanți, magneziu, fier, minerale. Cacaoa are de asemenea efect stimulant, tonifiant, ameliorează starea de oboseală.
Fructele de roșcov (Ceratonia siliqua):
Fructele de roșcov sunt apreciate pentru acțiunea lor antioxidantă și antiinflamatoare. De asemenea au acțiune antidiareică, antimicrobiană, fiind un bun absorbant pentru toxinele microbiene.
Rădăcină de lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra):
Lemnul-dulce este un bun diuretic și laxativ, fluidizează secrețiile, inclusiv mucozitățile intestinale, mărind motilitatea digestivă. De asemenea, are acțiune anntispastică, antiinflamatoare și emolientă.
Flori de coada-șoricelului (Achillea millefolium).
Coada-șoricelului este un bun antispastic, antiseptic, antimicrobian. Florile de coada-șoricelului îmbunătățesc peristaltismul digestiv, amplifică secreția de sucuri gastrice, reduc senzația de greață și de inapetență.
Nalbă de pădure (Malva sylvestris):
Ușor laxativă, nalba de pădure are acțiune emolientă, antiinflamatoare și calmantă pentru mucoase.
Roiniță (Melissa officinalis).
Roiniță este utilă în afecțiuni digestive, dar și împotriva stresului oxidativ. De asemenea, roinița are proprietăți calmante, antimicrobiene, digestive și laxative.
Fructe de fenicul (Foeniculum vulgare):
Fructele de fenicul ajută la eliminarea gazelor și reducerea spasmelor intestinale. În același timp au proprietăți diuretice, antispastice, bactericide și de tonic digestiv.
Argilă:
Argila alimentară este un foarte bun remineralizant, antitoxic, bactericid și antiparazitar.

Mod de administrare:
În constipație puternică, Laxativ Forțe Natural se administrează de 2-3 ori pe săptămână, seara, după ora 18, în amestec cu 200 ml lichid. Dacă nu are efect se poate administra zilnic, dar nu mai mult de 7-10 zile consecutiv.
Începeți cu o linguriță dozătoare pe zi, apoi creșteți treptat până la doza optimă tolerată. Pe parcursul curei, consumul de apă/lichide trebuie să fie de 1,5-2 litri de lichide.
Copii peste 12 ani și adulți: 1-1,5 lingurițe dozatoare/zi (8-12 g).
Doza maximă: 2 lingurițe/zi (16 g).

Precauţii:
Pentru copii sub 12 ani sau în caz de afecţiuni grave, intervenţii chirurgicale recente, hipertensiune sau diabet se va cere sfatul medicului înainte de utilizare.
În caz de disconfort abdominal, colici intestinale, diaree, reduceţi doza.
Produsul nu poate fi consumat pe termen lung, poate crea dependență.

Contraindicaţii:
Abdomen chirurgical acut, obstrucţie intestinală, boli intestinale inflamatorii, sarcină, alăptare, alergie la oricare dintre ingrediente.
Nu se recomandă asocierea cu medicamente orale.

Prezentare:
100 g


Detalii

SKU
5941872400275
EAN
5941872400275
Categorii
Greutate
0.1
Afectiuni
Sistem digestiv

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.

Disclaimer: Continutul acestui website are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu scopul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate, sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va intai medicului dumneavoastra.

Important: Cititi cu atentie si in totalitate descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza!
Produsele pe baza de plante, suplimentele alimentare sau alte asemenea produse (denumite generic "produse naturiste") comercializate prin intermediul site-ului naturisti.ro sunt produse care se elibereaza fara prescriptie medicala. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate etc. De aceea trebuie sa cititi cu atentie toate informatiile prezentate pe cutiile sau prospectele acestor produse inainte de folosire, iar daca apar manifestari neplacute trebuie sa va adresati de urgenta medicului.
Va incurajam sa traiti sanatos, sa adoptati un stil de viata armonios, cu o dieta echilibrata, bogata in fructe si legume proaspete, o cantitate suficienta de apa, cu activitate fizica si atitudine pozitiva. Eforturile dumneavostra vor fi rasplatite cu siguranta de starea de sanatate excelenta pe care v-o dorim.

Produsele non-alimentare si serviciile comercializate pe naturisti.ro, beneficiaza de certificate de calitate si garantie, in conformitate cu legislatia in vigoare si cu politicile comerciale ale producatorului sau importatorului.

*Nota: Echipa naturisti.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Uneori acestea pot contine inadvertente. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creeaza obligatii contractuale. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Ofertele prezenate in acest website sunt valabile in limita stocului disponibil!