Lotiune Spray plaja SPF15 - 200 ml

2665 RON

Livrare nationala gratuita la comenzi peste 200 lei de la naturisti.ro   Livrare gratuita in RO la comanda > 200 lei
   Sport/Fitness > 2000 de lei

Livrare in easybox de la naturisti.ro
   Livram si in Easybox

Pretul include TVA de 19%
Elmiplant
Elmiplant
Produsul nu mai este disponibil
In stoc

Descriere

Lotiune Spray Pentru Protectie Solara SPF15

Bucura-te de protectie eficienta si bronz natural cu Lotiunea spray pentru protectie solara SPF15 elmiplant! 

Formula sa avansata este imbogatita cu Unt de Shea 100% Organic, un excelent ingredient emolient care hidrateaza si protejeaza pielea de radiatiile UV.

Actiune:

Sistemul de protectie UV fotostabil avansat cu spectru larg de actiune impreuna cu Vitamina E si Complexul Vegetal bogat in extracte din fructe de padure, au un puternic efect antioxidant, protejand eficient pielea impotriva efectelor nocive ale soarelui.

FARA PARABENI/ TESTAT DERMATOLOGIC

Utilizare:

Agitati inainte de utilizare. Aplicati uniform, din abundenta, pe intregul corp (aproximativ 36 g pentru o persoana adulta obisnuita) inainte de expunerea la soare.

Reaplicati frecvent, in special dupa baie, dupa steregerea cu prosopul sau daca ati transpirat.

Reducerea cantitatii indicate de produs aplicat va diminua semnificativ gradul de protectie al acestuia.

Produsele de protectie solara nu protejeaza pielea 100% de radiatiile UV.

Expunerea prelungita la soare este periculoasa chiar si atunci cand folositi un produs de protectie solara.

Evitati expunerea excesiva la soare in timpul pranzului. Nu expuneti bebelusii si copiii mici direct la soare.

Protejati-va suplimentar folosind palarie, tricou, ochelari de soare.

Ingrediente:

  • Untul de Shea se obtine din nucile arborelui Shea. Cunoscut drept "Karite", este foarte valoros in industria cosmetica fiind hidratant, calmant si emolient pentru piele. Catifeleaza si protejeaza pielea uscata, aspra. Untul de Shea are proprietati vindecatoare si anti-iritante, prevenind aparitia liniilor fine si a ridurilor, protejand in acelasi timp pielea impotriva radiatiilor UV si a efectelor negative ale mediului. In plus, are efecte de reparare ceea ce il face un ingredient ideal pentru tratarea pielii.
  • Vitamina E se gaseste in mod natural in piele, care insa prin expunere la soare se consuma, aplicarea sa locala favorizand disponibilitatea sa. Aportul extern de tocoferol este mult mai important pentru pielea matura, dat fiind faptul ca nivelul lui scade odata cu varsta, atunci cand pielea trebuie sa faca fata unei cantitati mai mari de radicali liberi.
  • Complexul Vegetal este o combinatie de extracte din petale de trandafir si fructe de padure - afine, zmeura si mure. Fructele de padure contin antioxidanti naturali, in timp ce extractul de petale de trandafiri are efecte anti-inflamatorii si ajuta la prevenirea deshidratarii. Complexul Vegetal actioneaza ca un adevarat scut pentru piele, asigurand un nivel corespunzator de hidratare. In plus, previne imbatranirea prematura.

Detalii

Categorii
Greutate
0.22
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.

Disclaimer: Continutul acestui website are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu scopul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate, sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va intai medicului dumneavoastra.

Important: Cititi cu atentie si in totalitate descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza!
Produsele pe baza de plante, suplimentele alimentare sau alte asemenea produse (denumite generic "produse naturiste") comercializate prin intermediul site-ului naturisti.ro sunt produse care se elibereaza fara prescriptie medicala. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate etc. De aceea trebuie sa cititi cu atentie toate informatiile prezentate pe cutiile sau prospectele acestor produse inainte de folosire, iar daca apar manifestari neplacute trebuie sa va adresati de urgenta medicului.
Va incurajam sa traiti sanatos, sa adoptati un stil de viata armonios, cu o dieta echilibrata, bogata in fructe si legume proaspete, o cantitate suficienta de apa, cu activitate fizica si atitudine pozitiva. Eforturile dumneavostra vor fi rasplatite cu siguranta de starea de sanatate excelenta pe care v-o dorim.

Produsele non-alimentare si serviciile comercializate pe naturisti.ro, beneficiaza de certificate de calitate si garantie, in conformitate cu legislatia in vigoare si cu politicile comerciale ale producatorului sau importatorului.

*Nota: Echipa naturisti.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Uneori acestea pot contine inadvertente. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creeaza obligatii contractuale. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Ofertele prezenate in acest website sunt valabile in limita stocului disponibil!