Mentalplus - 30 cps

5407 RON

Livrare nationala gratuita la comenzi peste 200 lei de la naturisti.ro   Livrare gratuita in RO la comanda > 200 lei
   Sport/Fitness > 2000 de lei

Livrare in easybox de la naturisti.ro
   Livram si in Easybox

Pretul include TVA de 9%
Vita Care
Vita Care
Cod produs 6420522000144

Descriere

Mentalplus - 30 cps

Proprietăți :

  • Soluția ideală pentru îmbunătățirea circulației periferice sanguine, în special la nivelul creierului și al membrelor
  • Sporește tonusul și randamentul fizic al organismulu
  • Este util pentru îmbunătățirea memoriei, stimularea capacității de concentrare , stimularea atenției
  • Mărește acuitatea vizuală, înlătură astenia fizică și psihică, tonifică și revigorează organismul
  • Este contraindicat hipertensivilor

Compoziție :
Extract de ginseng siberian (eleuterococcus senticosus) 37.5mg
Extract de ginko biloba 24.6% 75mg
Zinc 11.25mg
Magneziu 75mg
5-HTP 7.5 mg

Acțiune :
Mentalplus, datorită principiilor active din compoziție, poate fi soluția ideală pentru îmbunătățirea circulației periferice sanguine, îin special la nivelul creierului și al membrelor. Contribuie eficient la creșterea capacității de memorare și concentrare, combaterea epuizării nervoase și a lipsei de energie, sporind tonusul și randamentul fizic al organismului.

Indicații:
Mentalplus este o combinație specială de extracte de plante: ginseng siberian, ginkgo biloba, griffonia simplicifolia, îmbunătățită cu minerale (magneziu, zinc). Echilibrul perfect dintre aceste elemente recomandă produsul în perioade cu efort fizic și activitate mentală intense. Extract de ginseng siberian (eleuterococcus senticosus): rădăcina este bogată în principii active printre care cele mai importante sunt glicozidele. Studii ale fda indică extractul de ginseng siberian ca tonic și revigorant în caz de: epuizare fizică și psihică, oboseala, scăderea capacității de lucru și concentrare, în convalescență deoarece are efecte imunostimulatoare. Extract de ginkgo biloba: frunzele conțin biflavone, taninuri, săruri minerale.

Proprietățile terapeutice se referă la acțiunea neuroprotectoare în deficiențele circulatorii, în special în insuficiență cerebrală și periferică. Oms recomandă suplimentele de ginkgo să nu lipsească din dieta de întreținere a persoanelor de vârstă a ii-a și a iii-a. Extract de griffonia simpicifolia: reprezintă sursa naturală a 5-htp aminoacid precursor al unor importanți neurotransmițători: dopamina, serotonină, adrenalină, noradrenalină. Tratamentului insomniei cu 5htp relevă capacitatea lui de a crește calitatea somnului. Mentalplus este util pentru îmbunătățirea memoriei, stimularea capacității de concentrare , stimularea atenției, mărește acuitatea vizuală, înlătură astenia fizică și psihică, tonifică și revigorează organismul.

Mod de administrare :
Adulți : 1 x 3 capsule /zi,înainte de masă, timp de minim 3 luni copii peste 12 ani : 1 capsula/zi, înainte de masă, timp de minim 3 luni

Precautii:
A nu se lăsa la îndemână și la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la temperatura mediului ambiant, în locuri uscate și ferite de lumină directă a soarelui. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să substituie o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. Datorită faptului că are ginseng siberian în compoziție, mentalplus este contraindicat hipertensivilor. Este interzisă asocierea produsului cu medicamente antidiabetice și anticoagulante. Mentalplus poate interacționa cu digoxina. Recomandăm și consult de specialitate înainte de a vă autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioadă îndelungată. Efectele pozitive pot fi observate după minim 3-6 săptămâni.

Prezentare:
30 capsule

Detalii

SKU
6420522000144
EAN
6420522000144
Greutate
0.04
Brand
Afectiuni
Concentrare si memorie

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.

Disclaimer: Continutul acestui website are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu scopul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate, sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va intai medicului dumneavoastra.

Important: Cititi cu atentie si in totalitate descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza!
Produsele pe baza de plante, suplimentele alimentare sau alte asemenea produse (denumite generic "produse naturiste") comercializate prin intermediul site-ului naturisti.ro sunt produse care se elibereaza fara prescriptie medicala. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate etc. De aceea trebuie sa cititi cu atentie toate informatiile prezentate pe cutiile sau prospectele acestor produse inainte de folosire, iar daca apar manifestari neplacute trebuie sa va adresati de urgenta medicului.
Va incurajam sa traiti sanatos, sa adoptati un stil de viata armonios, cu o dieta echilibrata, bogata in fructe si legume proaspete, o cantitate suficienta de apa, cu activitate fizica si atitudine pozitiva. Eforturile dumneavostra vor fi rasplatite cu siguranta de starea de sanatate excelenta pe care v-o dorim.

Produsele non-alimentare si serviciile comercializate pe naturisti.ro, beneficiaza de certificate de calitate si garantie, in conformitate cu legislatia in vigoare si cu politicile comerciale ale producatorului sau importatorului.

*Nota: Echipa naturisti.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Uneori acestea pot contine inadvertente. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creeaza obligatii contractuale. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Ofertele prezenate in acest website sunt valabile in limita stocului disponibil!