Merisor infuzat cu mere si stafide de corint - 500 g

2780 RON

Livrare nationala gratuita la comenzi peste 200 lei de la naturisti.ro   Livrare gratuita in RO la comanda > 200 lei
   Sport/Fitness > 2000 de lei

Livrare in easybox de la naturisti.ro
   Livram si in Easybox

Pretul include TVA de 9%
Sano Vita
Sano Vita
Cod produs 5941882802519
Produsul nu mai este disponibil
Disponibil in 5-7 zile de la comanda

Descriere

Descriere Merisor infuzat cu mere si stafide de corint - 500 g

Merisoarele sunt printre cele mai sanatoase fructe existente, iar infuzate cu suc de mere si combinate cu strugurii deshidratati de Corint se dezvaluie ca un regal al gustului imbinat cu beneficii extraordinare pentru sanatate.

Ingrediente: merisor, suc de mere, struguri deshidratati de Corint.

Niciunul din ingrediente nu provine din culturi modificate genetic.

Strugurii deshidratați de Corint sunt rezultatul uscarii in mod natural al unui anumit tip de struguri (Vitis Vinifera L), cultivat in nordul, vestul Peloponeziei si in insulele grecesti din Marea Ionica. Datorita metodelor naturale folosite pentru uscarea fructului, acesta isi pastreaza intact continutul de vitamine si antioxidanti, continut care ii face un excelent aliat pentru mentinerea unei stari bune de sanatate.

Merisoarele, numite si afinele rosii sau insulina verde, sunt fructele unui arbust, originar din America de Sud. La vechii indieni americani, era considerat un fruct sacru, care simboliza pacea si prietenia. In limba engleza regasim merisoarele sub denumirea de cranberry.

Din arbustul de merisor se consuma fructele – sub forma de suc natural, crude sau uscate, dar si frunzele. Din merisoare se poate prepara ceai sau se combina cu alte ingrediente in diferite feluri de mancare.

Merisoarele sunt un bun antioxidant si contin numeroase vitamine (A, B1, B2, B3, C, E), fibre, minerale, acizi grasi Omega si alte substante folositoare organismului.

Poti include in mai multe moduri merisoarele in dieta ta: amestecate cu cereale, la micul dejun, pe post de gustare, le poti adauga in diverse preparate pe baza de carne la cuptor sau in prajituri de casa: biscuiti, briose, fursecuri.

Beneficiile consumului de merisoare au fost evidentiate inca din antichitate si apoi confirmate de studiile moderne. iata cele mai importante dintre ele:

Gratie compozitiei bogate in proantocianide, merisoarele impiedica bacteriile patogene (cum este bacteria EColi, de exemplu) sa se fixeze pe peretii vezicii urinare sprijinind astfel la o mai buna functionare a sistemului urinar in general si in tratamentul cistitei in mod special.
Aceeasi actiune a proantocianidelor vedem ca apare si la nivelul cavitatii bucale. Merisoarele ajuta la reducerea cariilor si a depunerii tartrului, in plus, datorita continutului bogat in calciu se constituie ca un aliat important in mentinerea unei danturi sanatoase.
Flavonoidele din compozitia merisoarelor sprijina sistemul circulator si mentin o inima sanatoasa, pentru ca au capacitatea de a reduce nivelului colesterolului rau si a-l creste pe cel al colesterolului bun.
Fibrele din compozitia merisoarelor favorizeaza tranzitul intestinal, ajutand astfel digestia, de aceea aceste fructe sunt recomandate personelor care doresc sa elimine surplusul de kilograme. Mai mult chiar, acizii organici continuti de aceste fructe distrug depozitele de grăsime.

  • Merisoare intaresc sistemul imunitar.
  • Ajuta la reducerea nivelului de stres, confera energie, de aceea este indicat sa fie consumate in prima parte a zilei.
  • Pot opri evolutia tumorilor si previn aparitia cancerului, in special al cancerului de san, datorita prezentei proantocianidinei, antioxidant de 20 de ori mai puternic decât vitamina C.
  • Stimuleaza memoria.
  • Merisoarele pot sa reduca anemia, gratie continutului de fier.
  • Datorita compozitiei bogate in calciu, merisoarele previn osteoporoza.

Detalii

SKU
5941882802519
EAN
5941882802519
Categorii
Greutate
0.5
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.

Disclaimer: Continutul acestui website are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu scopul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate, sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va intai medicului dumneavoastra.

Important: Cititi cu atentie si in totalitate descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza!
Produsele pe baza de plante, suplimentele alimentare sau alte asemenea produse (denumite generic "produse naturiste") comercializate prin intermediul site-ului naturisti.ro sunt produse care se elibereaza fara prescriptie medicala. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate etc. De aceea trebuie sa cititi cu atentie toate informatiile prezentate pe cutiile sau prospectele acestor produse inainte de folosire, iar daca apar manifestari neplacute trebuie sa va adresati de urgenta medicului.
Va incurajam sa traiti sanatos, sa adoptati un stil de viata armonios, cu o dieta echilibrata, bogata in fructe si legume proaspete, o cantitate suficienta de apa, cu activitate fizica si atitudine pozitiva. Eforturile dumneavostra vor fi rasplatite cu siguranta de starea de sanatate excelenta pe care v-o dorim.

Produsele non-alimentare si serviciile comercializate pe naturisti.ro, beneficiaza de certificate de calitate si garantie, in conformitate cu legislatia in vigoare si cu politicile comerciale ale producatorului sau importatorului.

*Nota: Echipa naturisti.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Uneori acestea pot contine inadvertente. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creeaza obligatii contractuale. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Ofertele prezenate in acest website sunt valabile in limita stocului disponibil!