Miere Manuka TA 12+ - 250 g

Acest produs este indisponibil.
11205 RON

Livrare nationala gratuita la comenzi peste 200 lei de la naturisti.ro   Livrare gratuita in RO la comanda > 200 lei
   Sport/Fitness > 2000 de lei

Livrare in easybox de la naturisti.ro
   Livram si in Easybox

Pretul include TVA de 9%
Adams Vision
Adams Vision

Descriere

Descriere Miere Manuka TA 12+ - 250 g Manuka Pharm

Mierea de manuka este o miere cu proprietati antibacteriene iesite din comun fiind cel mai puternic antibiotic natural cunoscut si avand uneori o eficienta chiar si de 50 de ori mai mare decat antibioticele obisnuite din farmacii.

Puterea vindecatoare a mierii de manuka se datoreaza unui compus, dihidroxiacetona care se regaseste in concentratii foarte mari in florile de Manuka, un arbust din Noua Zeelanda.

Este o miere delicioasa, densa, de culoare portocaliu inchis si un gust foarte aromat si usor caramelizat.

Mierea de manuka este unul din cele mai eficiente medicamente oferite de natura, si desi este mai greu de gasit in Romania este bine sa o aveti mereu in camara fiind studiile facute pe ea au aratat ca poate fi cu mult mai puternica decat antibioticele clasice din farmacii.

De exemplu studii medicale au evidentiat capacitatea mierii de Manuka de a distruge bacterii precum Staphylococcus aureus sau MRSA, fiind de pana la 50 de ori mai mare decat a antibioticelor obisnuite.

Nu toate tipurile de miere au aceleasi proprietati.

Calitatea antibacteriana a mierii depinde de tipul de miere precum si de momentul cand a fost culeasa. Unele tipuri pot fi de 100 de ori mai puternice decat altele din punct de vedere al proprietatilor antibacteriene.

Mierea Manuka ACTIVA are activitate antibacteriana peroxidica (datorata activitatii enzimei glucozoxidaza din miere care produce agentul antibacterian peroxid de hydrogen). Orice miere are un nivel redus de activitate peroxidica, insa in urma analizelor de laborator s-a observant ca mierea de Manuka poate ajunge la nivele de activitate foarte ridicata, pana la 30+, nivel neintalnit in alte tipuri de miere. Mierea de Manuka ACTIVA este produsa de catre albine in cantitati limitate.

TA inseamna „total activity" (activitate totala) si arata efectul de dezinfectie prin masurarea activitatii naturale a peroxidului.
Principiul este: cu cat este mai mare factorul, cu atat este mai valoroasa mierea. Fiecare miere are un factor TA, insa in mierea Manuka, acesta este deosebit de inalta.

Ingrediente:

100% Miere din Noua Zeelanda

Proprietati:

  • antibacteriene
  • antimicrobiene
  • antivirale
  • antioxidante
  • antiseptice
  • antiinflamatorii
  • antifungice

Recomandat:

Intern:

  • Raceli, dureri de gat , simptome de gripa
  • Probleme ale sistemului digestiv: indigestie, dureri de stomac, ulcere, gastrite, ulcer duodenal, sindromul colonului iritabil, gastro-esofagita de reflux, arsuri 
  • Probleme ale gingiilor

Extern - ca atare sau in produse:

  • Rani, arsuri, infectii, ulcere ale pielii, infectii de spital (Staphylococcus aureus )
  • Eczeme, Psoriasis, Acnee
  • Dermatite, intepaturi de insecte si albine, eruptii cutanate.
  • Pecingine, Picior de atlet, prurit, ciuperci ale unghiilor, infectii cauzate de ciuperci

Mierea de manuka activa se poate lua de doua sau trei ori pe zi, cate o lingurita. Se poate adauga in ceai sau cafea, dar aveti grija sa nu fie fierbinte.

Pentru afectiunile de tipul ulcerelor stomacale, puneti o ligura de mierea pe o felie de paine si consumati-o cu o ora inainte de masa dar si imediat inainte de culcare. Acest lucru permite mierii sa actioneze in timpul somnului si sa protejeze mucoasa in timpul mesei.

Au fost efectuate studii care arata ca mierea de manuka activa inhiba cresterea bacteriei Helicobacter Pylori, care cauzeaza ulcerele stomacale. Mierea de manuka activa de 8 ori mai eficienta in acest tratament decat price alta miere normala.

Pentru rani externe usoare, cum sunt taieturile, sau pentru arsuri usoare mierea de manuka este foarte eficienta. Se aplica mierea direct pe rana apoi se aplica un pansament. Ceea ce este cu adevarat exceptional la miere si in special la mierea de manuka activa cu un factor de 10+ sau 15+ sau 20+, este faptul ca atunci cand este aplicata extern creeaza un strat subtire protector, iar cand bandajul este inlaturat, stratul de piele nou, care se formeaza, nu este afectat, iar vindecarea are loc mai rapid.

Nu este adecvata copiilor sub 12 luni.

Mierea este un produs natural si se poate cristaliza.

A se pastra la loc uscat si racoros.

Detalii

Categorii
Greutate
0.28
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.

Disclaimer: Continutul acestui website are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu scopul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate, sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va intai medicului dumneavoastra.

Important: Cititi cu atentie si in totalitate descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza!
Produsele pe baza de plante, suplimentele alimentare sau alte asemenea produse (denumite generic "produse naturiste") comercializate prin intermediul site-ului naturisti.ro sunt produse care se elibereaza fara prescriptie medicala. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate etc. De aceea trebuie sa cititi cu atentie toate informatiile prezentate pe cutiile sau prospectele acestor produse inainte de folosire, iar daca apar manifestari neplacute trebuie sa va adresati de urgenta medicului.
Va incurajam sa traiti sanatos, sa adoptati un stil de viata armonios, cu o dieta echilibrata, bogata in fructe si legume proaspete, o cantitate suficienta de apa, cu activitate fizica si atitudine pozitiva. Eforturile dumneavostra vor fi rasplatite cu siguranta de starea de sanatate excelenta pe care v-o dorim.

Produsele non-alimentare si serviciile comercializate pe naturisti.ro, beneficiaza de certificate de calitate si garantie, in conformitate cu legislatia in vigoare si cu politicile comerciale ale producatorului sau importatorului.

*Nota: Echipa naturisti.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Uneori acestea pot contine inadvertente. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creeaza obligatii contractuale. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Ofertele prezenate in acest website sunt valabile in limita stocului disponibil!