Pateu din bob cu rosii si ceapa - 100 g

509 RON

Livrare nationala gratuita la comenzi peste 200 lei de la naturisti.ro   Livrare gratuita in RO la comanda > 200 lei
   Sport/Fitness > 2000 de lei

Livrare in easybox de la naturisti.ro
   Livram si in Easybox

Pretul include TVA de 9%
Sano Vita
Sano Vita
Cod produs 5941882806234
Produsul nu mai este disponibil
Disponibil in 5-7 zile de la comanda

Descriere

Descriere Pateu din linte rosie cu ardei picant - 100 g

Ingrediente: apa, ulei de floarea-soarelui, faina de bob 11%, amidon de orez, sare, fibra de citrice, rosii deshidratate 0,5%, extract de drojdie, paprika dulce, emulsifiant (esteri ai acidului citric), ceapa alba 0,4%, ceapa verde.

Produs in Romania.

Ingredientele nu provin din culturi modificate genetic.

O alimentatie sanatoasa este una echilibrata si diversificata. De aceea, am creat pentru voi acest produs, care vine la pachet cu varietate, gust placut si continut nutritional valoros. Cercetarile au demonstrat ca leguminoasele ca bobul, lintea, mazarea, nautul, fasolea si soia au potential in preventia problemelor cronice de sanatate (precum diabetul, bolile cardiovasculare si obezitatea), dar si in sustinerea starii de sanatate, in general.

Pateul din bob este o alegere foarte sanatoasa si gustoasa in acelasi timp, avand beneficii pentru sanatate. Bobul (pe numele latinesc, Vicia faba) este o leguminoasa cu o traditie lunga de cultivare in Lumea Vehce (Europa, Africa si Asia), fiind una dintre cele mai vechi plante crescute de om: alaturi de linte, mazare si naut, facea parte din dieta est-medieteraneeana inca din anul 6.000 i.Hr. Bobul era consumat adesea de greci si romani, astazi fiind fiert, prajit, uscat, incorporat in supe sau folosit pe post de umplutura, in tari din intreaga lume.

Bobul este o leguminoasa aproape uitata in Romania, ale carei proprietati nutritionale o readuc pe podiumul alimentelor de origine vegetala bogate in proteine. Bobul are o valoare nutritiva ridicata datorita continutului de proteine (20-40%), carbohidrati (51%-68%), fibre alimentare, acid folic, vitamine vitamine (B-uri, K) si minerale (mangan, magneziu, fosfor, cupru, fier, potasiu, zinc, seleniu, calciu). Continutul de minerale face din bob o alegere inteleapta pentru perioadele de post, pentru vegetarieni, vegani si pentru toti cei care isi doresc o dieta echilibrata si variata. Aceasta pasta tartinabila de bob (cu rosii si ceapa) nu contine aditivi, coloranti sau conservanti artificiali si este bogata in fibre si proteine de calitate. Toate ingredientele sunt atent selectionate, astfel incat sa te bucuri de savoare si satietate de lunga durata. Rosiile si ceapa au fost adaugate pentru un plus de aroma si sanatate.

Studiile au aratat ca, inclus in alimentatie, bobul sprijina sanatatea inimii (gratie continutului de potasiu si magneziu), previne hipertensiunea si poate reduce colesterolul (datorita fibrelor, care – alaturi de proteine – maresc senzatia de satietate si te pot ajuta sa slabesti). Consumul regulat de bob poate ajuta sistemul imunitar, gratie compusilor care cresc activitatea antioxidanta. Bobul este bogat in acid folic, nutrient care promoveza dezvoltarea sanatoasa a fatului si poate reduce riscul de defecte la nastere. Manganul, cuprul, calciul si zincul contribuie la sanatatea osoasa, in timp ce fierul tine anemia la distanta. Bobul poate reduce simptomele bolii Parkinson (fiind bogat in levodopa/L-dopa, aminoacid convertit in organism in dopamina – substanta al carui nivel scade in cazul bolnavilor de Parkinson).

Pateul din bob cu rosii si ceapa poate fi consumat cu legume, in sandwich-uri sau pe felii de paine prajita. Reprezinta o solutie rapida pentru zilele in care foamea este mai puternica decat rabdarea, alaturi de verdeturi sau legume proaspete. Acest pateu este ideal pentru o alimentatie zilnica diversificata si este un produs vegan/de post: are texura unui pateu traditional, este la fel de tartinabil ca acesta, are un gust placut si aromat, este un produs satios, sanatos si gata de consum oricand. Aceasta pasta tartinabila are aroma de bob, combinata cu gustul cunoscut al cepei si rosiilor, pentru a te trimite imediat cu gandul la masa de post a bunicilor.

Pateul din bob (cu rosii si ceapa) a fost realizat in colaborare cu Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati, fiind supus rigorilor si standardelor de calitate stiintifice. A primit medalia de aur pentru aceasta categorie de produse in 2017, la Salonul International de Inventii de la Geneva.


Produse similare:

Detalii

SKU
5941882806234
EAN
5941882806234
Greutate
0.1
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.

Disclaimer: Continutul acestui website are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu scopul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate, sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va intai medicului dumneavoastra.

Important: Cititi cu atentie si in totalitate descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza!
Produsele pe baza de plante, suplimentele alimentare sau alte asemenea produse (denumite generic "produse naturiste") comercializate prin intermediul site-ului naturisti.ro sunt produse care se elibereaza fara prescriptie medicala. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate etc. De aceea trebuie sa cititi cu atentie toate informatiile prezentate pe cutiile sau prospectele acestor produse inainte de folosire, iar daca apar manifestari neplacute trebuie sa va adresati de urgenta medicului.
Va incurajam sa traiti sanatos, sa adoptati un stil de viata armonios, cu o dieta echilibrata, bogata in fructe si legume proaspete, o cantitate suficienta de apa, cu activitate fizica si atitudine pozitiva. Eforturile dumneavostra vor fi rasplatite cu siguranta de starea de sanatate excelenta pe care v-o dorim.

Produsele non-alimentare si serviciile comercializate pe naturisti.ro, beneficiaza de certificate de calitate si garantie, in conformitate cu legislatia in vigoare si cu politicile comerciale ale producatorului sau importatorului.

*Nota: Echipa naturisti.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Uneori acestea pot contine inadvertente. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creeaza obligatii contractuale. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Ofertele prezenate in acest website sunt valabile in limita stocului disponibil!