Schema de imunizare antigripala la adulti si copii peste 7 ani (pachet cu picaturi)

23174 RON 23325 RON

Livrare nationala gratuita la comenzi peste 200 lei de la naturisti.ro   Livrare gratuita in RO la comanda > 200 lei
   Sport/Fitness > 2000 de lei

Livrare in easybox de la naturisti.ro
   Livram si in Easybox

Pretul include TVA de 19%
PlantExtrakt
PlantExtrakt
Cod produs imunizare-picaturi

Descriere

Pachetul contine:

Comprimatele FIORDA (lamaie)

Extract din mladite de caprifoi

- Polygemma 5

- 3x Imunogrip Plus - cu zinc si vitamina C

- Imunorezistan Forte - Imunitate


Cuvintele la ordinea zilei sunt: imunitate, virusuri gripale, Covid-19 si cautarea in principal de preparate (preferabil fara reacții adverse) cu actiune imunomodulatoare, antiseptica, antivirala, antimicrobiana, imunostimulatoare. In acest sens va supunem atentiei o formula farmaceutica naturista numita Schema de imunizare antigripala la adulti si copii peste 7 ani. Poarta acest nume pentru a arata dragostea celor care au creat-o pentru familii sanatoase integrate intr-o societate sanatoasa.

Aceasta schema este destinata adultilor si copiilor mai mari de 7 ani si nu face altceva decat sa va protejeze de infectiile virale gripale. Isi doreste ca, pe langa actiunea farmaceutica, sa va faca sa capatati incredere in faptul ca avand grija unii de altii ca si intr-o mare familie vom trece peste toate cu bine. Este o Schema de imunizare oferita cu drag voua.

Shema de imunizare este compusa din urmatoarele produse:

Imunorezistan forte imunitate – 1 flacoan pentru cura de intarire imunitara

Rezistența organismului este importantă mai ales în perioadele cu expunere crescută la virusuri, bacterii și răceli, în stare de convalescență. Rezistența organismului este crescută atunci când sistemul imunitar este sănătos.

Ingredientele naturale din compoziția Imunorezistan forte Imunitate contribuie la funcționarea optimă a

sistemului imunitar (Echinacea, Ginseng, Măces), ajutând Ia îmbunătățirea rezistenței organismului și

reprezintă o sursă naturală de vitamina C (Măces, Cătină).

Combinația de Echinacea purpurea, Ginseng, Zinc "mineralul imunității" și Vitamina C naturală (din Măces) susține natural imunitatea. Vitamina C din Măces și Catină împreună cu zincul contribuie Ia protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ. În plus extractul de Ginseng este un tonic pentru

întregul organism, susține capacitățile mentale și fizice în cazuri de slăbiciune, epuizare și oboseală,

fiind un ajutor eficient și pentru sănătatea tractului respirator în timpul perioadelor cu risc epidemic.


Extract din mladite de Caprifoi – 1 flacon – protectie prin actiunea antivirala

Decongestionant, expectorant, sedativ, restabileste functia hepatica.


Imunogrip plus – 3 flacoane 

Reduce incidenţa infecţiilor gripale şi a altor infecţii respiratorii

Reduce incidenţa complicaţiilor din infecţiile gripale şi alte infecţii respiratorii

Efecte imediate fără şocuri fiziologice

Cure pentru creşterea rezistenţei organismului, în:

  • diferite stări cu imunitate scăzută
  • perioade cu risc crescut de îmbolnăvire (înaintea perioadei şi în perioada de expunere la virusurile gripale), în special la grupele cu risc crescut de îmbolnăvire (vârstnici, teren astenic), persoanelor din colectivităţi (cadre medicale, profesori, funcţionari publici, elevi, etc.)
  • infecţii respiratorii recurente
  • convalescenţă după boli infecto-contagioase.

Stimulând proliferarea celulelor imunocompetente, fără să provoace reacţii de memorare din partea acestora, trebuie administrat la intervale determinate şi pentru un anumit timp (nu în mod continuu), mecanismele stimulate pe această cale fiind supuse unui training celular. Pentru sucul stabilizat de Echinacea purpurea s-a stabilit, în urma unor studii, un ritm al administrărilor de 4 zile, urmate de alte 4 zile de pauză, nu mai mult de o perioadă de 6 săptămâni.



Polygemma 5 – Cavitate bucala si gat - 1 flacon– asociata medicatiei prescrise de medic in faringita, amigdalita

Susţine sănătatea cavităţii bucale şi a gâtului prin întãrirea sistemului de apărare a organismului
Produs naturist - Combinaţie de extracte gemoterapice din muguri de Viţă de vie, mlădiţe de Măceş şi Afin cu extract fitoterapic - suc de Echinacea purpurea herba

Acţiune antiseptică, astringentă, cicatrizantă şi antiinflamatoare
Creşte capacitatea de apărare a organismului
Vitaminizant (în special vitaminele A şi C), antioxidant
Recomandat și pentru scăderea valorilor ASLO


Fiorda lamaie– 1 cutie – intretine functionalitatea mucoaselor gurii si gatului

Recomandari:
- iritatie in gat (cu senzatie de uscaciune, prurit si/sau durere),
- raguseala,
- tuse iritativa,

Simptome care pot fi intalnite:
- in caz de raceala, alergii, diferite probleme la nivelul gatului (obstructie nazala – respiratie pe gura, deviatie de sept etc);
- la fumatori, persoane care isi suprasolicita vocea, expunere la aer conditionat sau poluare atmosferica.

Lichenul de piatra islandez (Cetraria islandica) si Nalba de gradina (Althaea rosea – var.nigra), au efect emolient si placut asupra cavitatii bucale, a gatului, faringelui si corzilor vocale, fiind calmante in caz de iritatie a gatului si a faringelui.
Impreuna cu Macesul (Rosa canina), cele trei componente contin compusi cu proprietati de sustinere a sistemului imunitar impotriva agentilor externi, contribuind la starea fizica de bine.
Lichenul de piatra islandez contine compusi cu proprietati de sustinere a sanatatii sistemului respirator, a bronhiilor, fiind util in caz de tuse iritativa

Detalii

SKU
imunizare-picaturi
Greutate
0.71
Brand
Caracteristici / Certificari
GMP, Natural
Afectiuni
Imunitate scazuta, Raceala si gripa

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.

Disclaimer: Continutul acestui website are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu scopul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate, sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va intai medicului dumneavoastra.

Important: Cititi cu atentie si in totalitate descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza!
Produsele pe baza de plante, suplimentele alimentare sau alte asemenea produse (denumite generic "produse naturiste") comercializate prin intermediul site-ului naturisti.ro sunt produse care se elibereaza fara prescriptie medicala. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate etc. De aceea trebuie sa cititi cu atentie toate informatiile prezentate pe cutiile sau prospectele acestor produse inainte de folosire, iar daca apar manifestari neplacute trebuie sa va adresati de urgenta medicului.
Va incurajam sa traiti sanatos, sa adoptati un stil de viata armonios, cu o dieta echilibrata, bogata in fructe si legume proaspete, o cantitate suficienta de apa, cu activitate fizica si atitudine pozitiva. Eforturile dumneavostra vor fi rasplatite cu siguranta de starea de sanatate excelenta pe care v-o dorim.

Produsele non-alimentare si serviciile comercializate pe naturisti.ro, beneficiaza de certificate de calitate si garantie, in conformitate cu legislatia in vigoare si cu politicile comerciale ale producatorului sau importatorului.

*Nota: Echipa naturisti.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Uneori acestea pot contine inadvertente. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creeaza obligatii contractuale. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Ofertele prezenate in acest website sunt valabile in limita stocului disponibil!