13%

Stevia indulcitor pudra 40gr.

Acest produs nu mai face parte din oferta magazinului.
3707 RON 4263 RON - promotie valabila pana la 31 mar.

Livrare nationala gratuita la comenzi peste 200 lei de la naturisti.ro   Livrare gratuita in RO la comanda > 200 lei
   Sport/Fitness > 2000 de lei

Livrare in easybox de la naturisti.ro
   Livram si in Easybox

Pretul include TVA de 9%
Golden Shore
Golden Shore

Descriere

Stevia indulcitor pudra 40gr.

Stevia rebaudiana este unul din cei 4 indulcitori naturali (Siropul de artarStevia rebaudianaXylitolul, Siropul de agave) care pot inlocui zaharul.

Stevia rebaudiana 

Este un arbust originar din America de Sud care a ajuns sa fie cultivat aproape peste tot in lume datorita frunzelor sale dulci. Indulcitorul stevie este de 250 de ori mai dulce decat zaharul, 2 g din acesta reprezentand echivalentul a 100 g de zahar.

Stevia este nefermentabila, necalorica si neglicemianta. In plus, nu are efecte secundare, nu este mutagena si nici cancerigena. Aceste calitati extraordinare au facut ca ea sa fie considerata cea mai sanatoasa alternativa naturala de indulcire, fiind recomandata in diabet, boli cardiovasculare si in regimuri de slabit.
Poate fi intrebuintata in patiserie si bucatarie deoarece rezista la temperaturi de pana la 200 grade C. Singurul ei neajuns ar putea fi gustul de lemn dulce, putin diferit de cel al zaharului cu care suntem atat de obisnuiti.

Desi a fost cristalizata pentru prima data de cercetatorii francezi in 1931, din cauza unor posibile efecte secundare asupra fertilitatii la femei, stevia nu a fost acceptata mult timp ca indulcitor in Europa. Aceste temeri au fost preluate de la bastinasi, dar de-a lungul timpului s-au dovedit neintemeiate. Japonezii, constientizand pericolul pe care-l reprezinta consumul de zahar asupra sanatatii populatiei, au introdus stevia in alimentatia lor inca din anii '70. De abia in 2011, bazandu-se pe studiile OMS, dar si pe experienta japoneza de peste 40 de ani, Uniunea Europeana a autorizat-o pentru consum.

Andreea Raicu, despre stevia: "Daca nu ai descoperit extractul de stevia cu 0 calorii, da-i o sansa."

Stevia are capacitatea de a regla nivelul zaharului in sange (glicemia), de a infrana pofta de dulciuri si a tempera senzatia acuta de foame. Stevia este eficienta pentru cei care sufera de diabet sau hipoglicemie.

Utilizare: Stevia indulcitor pastile se poate dizolva atat in bauturi calde cat si in bauturi reci. In urma intenselor activitati de cercetare-dezvoltare am obtinut o dizolvare rapida si aceeasi capacitate de indulcire a cafelei sau ceaiului. 
  
Ingrediente: Eritritol; Glicozide derivate din Steviol; Bicarbonat de sodiu; Acid tartric; Stearat de magneziu.  Descrierea ingredientelor: 
Eritritolul este un alcool din zahar (poliol) care este extras din zaharurile plantei. Acesta apare de exemplu in fructe si alimente fermentate. Zaharurile sunt amestecate cu apa, fermentate si cristalizate. Dupa purificare, eritritolul nu mai contine nici o urma de zaharuri din fructe sau drojdii. 
Glicozide derivate din steviol. S˜tevia este cultivata in America de sud si Asia, principalii cultivatori fiind Paraguay si China. Dupa recoltare, stevia este uscata. Indulcitorul concentrat este apoi obtinut printr-un procedeu de extractie. Pudra dulce obtinuta este de 300-400 de ori mai dulce decat zaharul brut din trestie de zahar. 
Bicarbonat de sodiu. Cunoscut si sub numele de praf de copt, este o sare acida naturala. 
Acidul tartric este un ingredient natural adaugat in procesul de productie pentru a face dizolvarea mai rapida si pentru prelungirea termenului de valabilitate al produsului. 
Stearatul de magneziu este un aditiv natural care ajuta la compactarea ingredientelor in procesul de fabricatie.

Detalii

Greutate
0.05
Brand
Caracteristici / Certificari
Fara zahar

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.

Disclaimer: Continutul acestui website are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu scopul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate, sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va intai medicului dumneavoastra.

Important: Cititi cu atentie si in totalitate descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza!
Produsele pe baza de plante, suplimentele alimentare sau alte asemenea produse (denumite generic "produse naturiste") comercializate prin intermediul site-ului naturisti.ro sunt produse care se elibereaza fara prescriptie medicala. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate etc. De aceea trebuie sa cititi cu atentie toate informatiile prezentate pe cutiile sau prospectele acestor produse inainte de folosire, iar daca apar manifestari neplacute trebuie sa va adresati de urgenta medicului.
Va incurajam sa traiti sanatos, sa adoptati un stil de viata armonios, cu o dieta echilibrata, bogata in fructe si legume proaspete, o cantitate suficienta de apa, cu activitate fizica si atitudine pozitiva. Eforturile dumneavostra vor fi rasplatite cu siguranta de starea de sanatate excelenta pe care v-o dorim.

Produsele non-alimentare si serviciile comercializate pe naturisti.ro, beneficiaza de certificate de calitate si garantie, in conformitate cu legislatia in vigoare si cu politicile comerciale ale producatorului sau importatorului.

*Nota: Echipa naturisti.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Uneori acestea pot contine inadvertente. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creeaza obligatii contractuale. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Ofertele prezenate in acest website sunt valabile in limita stocului disponibil!