Tensiometru Advance 3 (Sendo)

Acest produs este indisponibil.
41508 RON

Livrare nationala gratuita la comenzi peste 200 lei de la naturisti.ro   Livrare gratuita in RO la comanda > 200 lei
   Sport/Fitness > 2000 de lei

Livrare in easybox de la naturisti.ro
   Livram si in Easybox

Pretul include TVA de 19%
Vita Care
Vita Care
Cod produs 3800225500579

Descriere

Descriere tensiometru Advance 3 (Sendo)

Acuratetea vine acasa: Sendo Advance 3. Acum cu tehnologia revolutionara HIRA

Sendo Advance 3 este noul nostru tensiometru digital de calitate superioara.

Proiectat pentru masurare la nivelul bratului, este realizat dupa cele mai inalte standarde de productie pentru a asigura monitorizarea sistemului cardiovascular pe termen lung.

Caracteristicile cheie ale Sendo Advance 3 sunt:

  • Noua tehnologie HIRA pentru detectarea si clasificarea batailor neregulate ale inimii
  • Atentionare de aplicare incorecta a mansetei
  • Manseta din materiale non-alergenice
  • Cutie practica pentru protectie

Proiectarea unui tensiometru atat de inovator precum Sendo Advance 3  ar fi fost imposibila fara traditia japoneza in construirea tensiometrelor electronice.

Echipa noastra de ingineri japonezi, adevaratii pionieri ai masurarilor digitale ale tensiunii arteriale, a dezvoltat si imbunatatit tehnologia de masurare de-a lungul ultimilor 40 de ani.

Cel mai recent rezultat al muncii lor este Sendo Advance 3, un dispozitiv care a redefinit conceptul masurarii tensiunii arteriale acasa prin precizia sa extraordinara, fiabilitatea pe termen lung si operarea cu ajutorul unui singur buton.

HIRA sau Analiza Frecventei Batailor Neregulate ale Inimii

Tehnologia din spatele functiei HIRA detecteaza si analizeaza bataile neregulate ale inimii (BNI). Odata masurata, fiecare inregistrare a prezentei BNI este stocata in memoria dispozitivului.

De indata ce se cumuleaza istoricul catorva (7) inregistrari, HIRA va evalua fiecare masurare ulterioara si o va clasifica intr-unul dintre cele patru nivele predefinite, emitand un mesaj informativ pe afisajul dispozitivului.

HIRA indica 4 stadii ale acestei stari, in functie de gravitate:

Nivel 0: Fara o recomandare speciala.
Nivel 1: Scazut – Bataile neregulate ale inimii apar ocazional. A se monitoriza cu regularitate.
Nivel 2: Ridicat – Se recomanda consultatie medicala.
Nivel 3: Periculos – Se recomanda consultatie medicala cat mai curand.

Validat clinic conform protocolului ESH (Societatea Europeana de Hipertensiune)

Odata cu raspandirea disponibilitatii dispozitivelor de monitorizare a tensiunii arteriale, consumatorii trebuie să fie siguri ca astfel de dispozitive au fost evaluate in conformitate cu criteriile clinice in vigoare.

Precizia si fiabilitatea Sendo Advance 3 sunt validate de Societatea Europeana de Hipertensiune conform ultimelor protocoale.

Acuratete crescuta prin reducerea erorilor umane

Pozitionarea corespunzatoare si fixarea mansetei, precum si pastrarea aceleiasi pozitii in timpul masurarii, sunt esentiale pentru un rezultat precis. Ambele sunt acum mai usor de obtinut prin minimizarea erorilor cu ajutorul ultimelor inovatii venite din partea inginerilor care au proiectat tensiometrul Sendo Advance 3: atentionarea pentru aplicarea incorecta a mansetei si atentionarea de miscare in timpul masurarii.

Materiale de calitate superioara pentru un tensiometru mai durabil si mai sigur

Noua cutie de protectie Sendo Advance 3 este realizata dintr-o spuma speciala pentru protectie, acoperita cu piele ecologica. Designul compact si eficient al cutiei si materialele ecologice, de inalta tehnologie, ajuta la protejarea dispozitivului si la extinderea durabilitatii sale. Noua manseta non-alergenica este confectionata cu materiale la fel de inovatoare, fara latex si metale, potrivite chiar si celor mai sensibile tipuri de piele.

Sendo Advance 3: modernizarea monitorizarii sistemului cardiovascular

Acum cu tehnologia HIRA, calitate testata clinic si servicii excelente pentru clienti

Manseta standard Sendo Advance 3 este proiectata pentru o circumferinta a bratului de 22-32 de centimetri. 

Ce este în cutie?

  • Dispozitivul pentru masurarea tensiunii arteriale Sendo Advance 3
  • Manseta standard de brat pentru circumferinte intre 22-32 cm.
  • Instructiuni de utilizare in limba romana
  • Baterii (4 x AA)
  • Adaptor de priza pentru alimentarea tensiometrului
  • Cutie practica de protectie
  • Certificat de garantie (inclus in instructiunile de utilizare)

Detalii

SKU
3800225500579
EAN
3800225500579
Categorii
Greutate
0.5
Brand

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.

Disclaimer: Continutul acestui website are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu scopul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate, sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va intai medicului dumneavoastra.

Important: Cititi cu atentie si in totalitate descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza!
Produsele pe baza de plante, suplimentele alimentare sau alte asemenea produse (denumite generic "produse naturiste") comercializate prin intermediul site-ului naturisti.ro sunt produse care se elibereaza fara prescriptie medicala. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate etc. De aceea trebuie sa cititi cu atentie toate informatiile prezentate pe cutiile sau prospectele acestor produse inainte de folosire, iar daca apar manifestari neplacute trebuie sa va adresati de urgenta medicului.
Va incurajam sa traiti sanatos, sa adoptati un stil de viata armonios, cu o dieta echilibrata, bogata in fructe si legume proaspete, o cantitate suficienta de apa, cu activitate fizica si atitudine pozitiva. Eforturile dumneavostra vor fi rasplatite cu siguranta de starea de sanatate excelenta pe care v-o dorim.

Produsele non-alimentare si serviciile comercializate pe naturisti.ro, beneficiaza de certificate de calitate si garantie, in conformitate cu legislatia in vigoare si cu politicile comerciale ale producatorului sau importatorului.

*Nota: Echipa naturisti.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Uneori acestea pot contine inadvertente. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creeaza obligatii contractuale. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Ofertele prezenate in acest website sunt valabile in limita stocului disponibil!