Tratament naturist - Abstinenta (pachet)

8700 RON

Livrare nationala gratuita la comenzi peste 200 lei de la naturisti.ro   Livrare gratuita in RO la comanda > 200 lei
   Sport/Fitness > 2000 de lei

Livrare in easybox de la naturisti.ro
   Livram si in Easybox

Pretul include TVA de 19%
PlantExtrakt
PlantExtrakt
In stoc

Descriere

ABSTINENŢǍ – renunţarea parţială sau totală la unele ali­men­te, mai ales la băuturile alcoolice sau la satisfacerea unei ne­voi ori a unei dorinţe.

 Pachetul contine: Extract din mlădiţe de Rozmarin ‑ Rosmarinus officinalis MG= D1Extract din mlădiţe de Ienupăr ‑ Juniperus communis MG=D1 si Extract din radicele de Secară ‑ Secale cereale MG=D1


Produs in Romania

Produs in Romania

Produs GMP

Produs GMP

100% natural

100% natural

Exclusiv

Exclusiv


Sunt multe persoane care se prezintă la medic pentru a primi ajutor în vederea renunţării la obiceiuri dăunătoare, precum fu­ma­tul, consumul de cafea, alcool sau dulciuri, consumul de medi­ca­mente sau droguri, sau alte tipuri de dependenţe nocive (de o persoană, de o ocupaţie, de un loc sau un obiect anume).

Maceratele glicerinice (produse gemoterapice) pot fi administrate în vederea drenajului (curăţeniei) unui organism intoxicat, indiferent de substanţa care a fost abuzată.

Pe primul loc este Extractul din mlădiţe de Rozmarin‑ Rosmarinus officinalis MG= D1, un mare drenor digestiv şi hepatic, care reglează buna funcţionare a organismului. Schema de folosit, într‑o „curăţenie generală a organismului” ar fi Extract din mlădiţe de Rozmarin ‑ Rosmarinus officinalis MG= D1, 3 ml în apă dimineaţa, asociat cu Extract din mlădiţe de Ienupăr Juniperus communis MG=D1 , 3 ml în apă, la prânz şi Extract din radicele de Secară‑ Secale cereale MG=D1, 3 ml în puţină apă, seara, zilnic, 2‑3 luni. Această schemă are o acţiune de regenerare asupra funcţionalităţii hepatice.

Pentru tabagism, de elecţie este Extractul din mlădiţe de Lemn câinesc ‑ Ligustrum vulgare MG=D1 , indicat în special în faringita cronică granulomatoasă şi polipoza marilor fumători, 2 ml în apă de 3 ori pe zi, singur sau în combinaţie cu Extract din mlădiţe de Rozmarin ‑ Rosmarinus officinalis MG=D1, atunci când dependenţa este multiplă (cum se întâmplă în multe situaţii).

În perioadele de abstinenţă apare o afectare a stării generale, cu lipsă de putere, astenie, dificultăţi de concentrare şi somnolenţă accentuată (sau insomnie).

Pentru reglarea stării generale a organismului în această perioadă, se recomandă câteva preparate: Extract din muguri de Stejar ‑ Quercus pedunculata MG=D1, de 2 ori pe zi, dimineaţa şi la prânz, doza corespunzătoare vârstei, minim 1‑2 luni de zile;

Există şi remedii homeopatice care pot fi utilizate pentru tratarea simptomelor de dependenţă, dar acestea pot fi prescrise doar de medicul homeopat, după un consult de specialitate amănunţit.

Organismul are nevoie de refacere într‑o perioadă de abstinenţă. Cel mai bun moment de a începe oprirea unui obicei dăunător este ziua de lună nouă din fiecare lună (este marcată pe multe calendare orto­doxe). În acea zi, organismul resimte mai puţin oprirea unui obicei şi simptomele de abstinenţă sunt mai puţin intense.

Persoana care suferă de simptomele abstinenţei are nevoie de ajutorul unui specialist, medic sau dietoterapeut, pentru a‑şi pla­nif­ica un stil de viaţă mai ordonat şi pentru a suplimenta ali­men­tar nevoile organismului aflat într‑o perioadă de solicitare. Exer­ciţiile fizice, plimbările lungi în natură, aerul curat şi o perioadă mai puţin solicitată la servici ajută foarte mult la depăşirea momentului de abstinenţă.

Simptomele de abstinenţă pot dura între o lună şi 5‑6 luni (la marii fumători, consumatori de cafea şi/sau alcool). De aceea este ne­voie de sprijin emoţional permanent (mai ales din partea familiei) şi de ajutor medical pentru depăşirea problemelor care pot apare.

Detalii

Caracteristici / Certificari
Natural, Produs romanesc

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.

Disclaimer: Continutul acestui website are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu scopul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate, sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va intai medicului dumneavoastra.

Important: Cititi cu atentie si in totalitate descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza!
Produsele pe baza de plante, suplimentele alimentare sau alte asemenea produse (denumite generic "produse naturiste") comercializate prin intermediul site-ului naturisti.ro sunt produse care se elibereaza fara prescriptie medicala. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate etc. De aceea trebuie sa cititi cu atentie toate informatiile prezentate pe cutiile sau prospectele acestor produse inainte de folosire, iar daca apar manifestari neplacute trebuie sa va adresati de urgenta medicului.
Va incurajam sa traiti sanatos, sa adoptati un stil de viata armonios, cu o dieta echilibrata, bogata in fructe si legume proaspete, o cantitate suficienta de apa, cu activitate fizica si atitudine pozitiva. Eforturile dumneavostra vor fi rasplatite cu siguranta de starea de sanatate excelenta pe care v-o dorim.

Produsele non-alimentare si serviciile comercializate pe naturisti.ro, beneficiaza de certificate de calitate si garantie, in conformitate cu legislatia in vigoare si cu politicile comerciale ale producatorului sau importatorului.

*Nota: Echipa naturisti.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Uneori acestea pot contine inadvertente. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creeaza obligatii contractuale. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Ofertele prezenate in acest website sunt valabile in limita stocului disponibil!