Uractiv Control - 30 cps

5254 RON

Livrare nationala gratuita la comenzi peste 200 lei de la naturisti.ro   Livrare gratuita in RO la comanda > 200 lei
   Sport/Fitness > 2000 de lei

Livrare in easybox de la naturisti.ro
   Livram si in Easybox

Pretul include TVA de 9%
Fiterman
Fiterman
Cod produs 5944732003685

Descriere

Uractiv Control - 30 cps - contribuie la mentinerea tractului urinar

Uractiv Control  este un preparat din extracte vegetale standardizate, vitamine si minerale, conceput pentru a veni în ajutorul pacientilor cu pierderi involuntare de urină si/sau cu nicturie (frecvență crescută a micțiunilor în timpul nopții).
Functionarea normala a tractului urinar este esentiala pentru sanatatea intregului organism.

Una dintre problemele urinare cu care se confrunta in special femeile, dar nu numai, este incontinenta urinara.

Incontinenta urinara este caracterizata prin pierderea controlului vezicii urinare si aparitia de scurgeri involuntare de urina. Pierderile de urina pot sa apara la efectuarea efortului fizic, la cresterea presiunii intra-abdominale din cauza tusei, stranutului sau rasului; in acest caz este vorba despre incontinenta urinara la efort. Intarzierea momentului urinarii si depasirea capacitatii de depozitare a vezicii urinare poate conduce de asemenea la incontinenta; in acest caz este vorba despre incontinenta urinara imperioasa sau prin prea plin.

Cauza principala a aparitiei incontinentei urinare este slabirea musculaturii pelvine aparuta in timpul sarcinii si al travaliului sau odata cu inaintarea in varsta, datorita modificarilor hormonale. Alte cauze implicate in aparitia incontinentei urinare sunt: stresul, depresia, sedentarismul, obezitatea, fumatul, administrarea diureticelor, interventii chirurgicale locale etc.

Odata cu pierderile involuntare de urina si urinarea frecventa, care devine deranjanta mai ales in timpul noptii. Cele doua pot avea implicatii majore in desfasurarea normala a activitatilor zilnice: de la limitarea distantelor de deplasare, preocuparea permanenta pentru a avea o toaleta in apropiere si pentru lenjerie uscata pana la renuntarea la o viata normala si activa, tendinta de izolare si chiar intreruperea legaturilor cu prietenii sau familia.

Pentru a veni in ajutorul celor care se confrunta cu astfel de probleme, am creat Uractiv Control, o combinatie complexa de extracte naturale standardizate, vitamine si minerale, cu actiune benefica la nivel urinar.

Uractiv Control contribuie la mentinerea sanatatii tractului urinar si ajuta la buna functionare a musculaturii care controleaza retinerea urinei.

Avantaje:

Reduce frecvența episoadelor de incontinență urinară, precum și frecvența micțiunilor pe timp de noapte prin îmbunătățirea controlului asupra mușchilor pelvini și creșterea capacității de depozitare a vezicii urinare.

Compozitie:

Hidroxid de magneziu, extract de dovleac, lactoza monohidrat, extract de soia, talc, stearat de magneziu, clorhidrat de piridoxina

Ingrediente active:

  • 152 mg Extract uscat din seminte de dovleac (Curcubita maxima)
  • 50 mg Extract uscat din seminte de soia (Glycine max) standardizat in izoflavone
  • 145 mg Magneziu
  • 1,4 mg Vitamina B6

Indicatii

Pierderi involuntare de urină

Urinarea frecventă pe timp de noapte

Contraindicatii

Nu se recomanda administrarea in timpul sarcinii sau la persoanele cu hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente.

Doze si mod de administrare

1 capsulă de 2-3 ori pe zi. Se recomandă utilizarea în cure de 6-8 săptămâni.

Recomandari

Adresati-va medicului sau farmacistului daca simptomele se inrautatesc dupa 7 zile de utilizare, daca prezentati febra, sange in urina, durere si dificultate la urinare, dureri de spate, spasme ale vezicii urinare sau daca aceste simptome apar pe perioada administrarii.

A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original.
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Forma de prezentare

Cutie cu 3 blistere a cate 10 capsule.

Detalii

SKU
5944732003685
EAN
5944732003685
Greutate
0.03
Brand
Afectiuni
Genitale, Renale, Urinare

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.

Disclaimer: Continutul acestui website are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu scopul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate, sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va intai medicului dumneavoastra.

Important: Cititi cu atentie si in totalitate descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza!
Produsele pe baza de plante, suplimentele alimentare sau alte asemenea produse (denumite generic "produse naturiste") comercializate prin intermediul site-ului naturisti.ro sunt produse care se elibereaza fara prescriptie medicala. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate etc. De aceea trebuie sa cititi cu atentie toate informatiile prezentate pe cutiile sau prospectele acestor produse inainte de folosire, iar daca apar manifestari neplacute trebuie sa va adresati de urgenta medicului.
Va incurajam sa traiti sanatos, sa adoptati un stil de viata armonios, cu o dieta echilibrata, bogata in fructe si legume proaspete, o cantitate suficienta de apa, cu activitate fizica si atitudine pozitiva. Eforturile dumneavostra vor fi rasplatite cu siguranta de starea de sanatate excelenta pe care v-o dorim.

Produsele non-alimentare si serviciile comercializate pe naturisti.ro, beneficiaza de certificate de calitate si garantie, in conformitate cu legislatia in vigoare si cu politicile comerciale ale producatorului sau importatorului.

*Nota: Echipa naturisti.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Uneori acestea pot contine inadvertente. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creeaza obligatii contractuale. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Ofertele prezenate in acest website sunt valabile in limita stocului disponibil!