Vitamina C -28 dz

9266 RON

Livrare nationala gratuita la comenzi peste 200 lei de la naturisti.ro   Livrare gratuita in RO la comanda > 200 lei
   Sport/Fitness > 2000 de lei

Livrare in easybox de la naturisti.ro
   Livram si in Easybox

Pretul include TVA de 9%
Zenyth Pharmaceuticals
Zenyth Pharmaceuticals
Cod produs 5941872400442

Descriere

Vitamina C naturala cu fructe de padure, miere si propolis - 28dz

Proprietati:
Este un produs cu o formula originala, o combinatie de fructe de padure, miere si propolis, care actioneaza sinergic pentru sanatatea organismului. Vitaminele naturale sunt nutrienti concentrati proveniti din surse naturale. Fructele de padure nu au doar un continut ridicat de vitamina C, ci si de antocianidine si flavonoizi, care cresc biodisponibilitatea produsului.

Vitamina C Naturala este recomandata pentru:
- reducerea simptomelor neplacute de raceala si gripa
- resterea imunitatii organismului
- protectie antioxidanta
- cresterea poftei de mancare
- mentinerea starii generale de sanatate

Contine:
Vitamina C Naturala este un supliment alimentar sub forma de pulbere din fructe. Ingredientele produsului Vitamina C Naturala sunt: fructe de coacaz negru – Ribes nigrum, fructe de maces – Rosa canina, fructe de zmeur – Rubus idaeus, fructe de catina – Hippophae rhamnoides, fructe de afin – Vaccinium myrtillus, fructe de mur – Rubus fruticosus, fructe de frag – Fragaria vesca, pudra de miere de albine si propolis 10%, maltodextrina naturala (suport pentru mierea de albine si propolis).
Fructele de padure incluse in compozitia produsului se constituie drept alimente-medicament, ele reprezentand cea mai puternica sursa de antioxidanti existenta in natura.

Coacazele negre sunt supranumite reginele fructelor de padure datorita continutului mare de antioxidanti. Cercetari recente au demonstrat calitatile coacazelor negre in ceea ce priveste imbunatatirea acuitatii vizuale si reglarea raspunsului antiinflamator al organismului.
Macese. Cunoscute si utilizate inca din Antichitate, macesele detin cateva recorduri in lumea fructelor: contin de 4-16 ori mai multa vitamina C decat citricele si nu au egal nici in ceea ce priveste continutul de vitamina A, depasind de doua ori caisele, de 10 ori afinele si de peste 20 de ori merele. Studii in desfasurare incearca sa stabileasca capacitatea maceselor de a reduce incidenta cancerului sau de a stopa cresterea celulelor cancerigene.

Zmeura. Zmeura contine antioxidanti puternici (vitamina C, quercitina, acid galic), care ofera protectie impotriva cancerului, a bolilor cardiovasculare si a declinului cauzat de inaintarea in varsta. Este bogata in acid elagic, substanta anticancerigena si antiinflamatoare. Zmeura are o capacitate antioxidanta (ORAC) de 24 micromoli/TE/g, similara cu cea a afinelor, recunoscute pentru capacitatea antioxidanta ridicata.
Catina. Fructele de catina sunt adevarate polivitamine naturale. Concentratia de vitamina C din fructele de catina alba este de 100-300 mg/100 g, mai ridicata decat in capsuni, kiwi, portocale, rosii si morcovi. Continutul de vitamina E din catina este de 202,9 mg/100 g, mai ridicat decat in sofran, porumb si soia.

Afine imbunatatesc memoria si functionarea creierului, protejeaza sistemul cardiovascular, imbunatatesc vederea si raspunsul antiinflamator al organismului. Afinele salbatice sunt deosebit de bogate in antocianidine, flavonoide cu o capacitate antioxidanta ridicata. Antocianidinele sunt substantele care dau culoarea albastru intens afinelor si care s-au dovedit foarte utile in prevenirea imbatranirii precoce, in stimularea imunitatii organismului si mentinerea starii de sanatate.
Murele sunt plasate pe locuri fruntase in ceea ce priveste continutul de antioxidanti. Bogate in vitamina C si fibre, murele scad riscul aparitiei unor tipuri de cancer. Continutul caloric scazut le recomanda in curele de slabire.
ragii au o actiune antidiareica si diuretica, favorizand eliminarea acidului uric si a uratilor. Functiile terapeutice ale fragilor sunt date de continutul de vitamina C, fosfor, fier, taninuri, flavonoide, uleiuri volatile.

Mierea de albine contine aproximativ 600 de compusi, care difera mai mult sau mai putin in functie de tipul florilor si de specia de albine care o produc, si este produsa in urma digerarii si regurgitarii nectarului de catre albine. Vitaminele si mineralele continute de miere fac din aceasta un aliment valoros, recomandat pentru recapatarea energiei, pentru imbunatatirea digestiei, pentru stimularea functiilor naturale de detoxifiere ale organismului. Mierea, la fel ca alte siropuri cu un continut ridicat de zahar, are capacitatea de a inhiba dezvoltarea microbilor.

Propolisul este folosit de albine ca mijloc de aparare impotriva microbilor si mucegaiurilor datorita efectelor sale bactericide si antifungice. Prin continutul sau, propolisul are proprietati de antibiotic natural. Proprietatile curative ale propolisului se datoreaza compozitiei sale chimice: flavonoizi, acid ferulic (cu actiune impotriva germenilor gram pozitiv si gram negativ), ceruri, aminoacizi, balsamuri, fermenti, microelemente (siliciu, magneziu, cupru, molibden, staniu, aluminiu, vanadiu, wolfram, fier, aur, iridiu, calciu, cadmiu, cobalt, strontiu), substante antibiotice, rasini, acizi aromatici.
Maltodextrina naturala: suport pentru mierea de albine si propolis.

Vitamina C Naturala contine fructe uscate prin liofilizare, proces care pastreaza calitatile fructelor proaspete. Pentru obtinerea unui kilogram de fructe liofilizate se folosesc 8-10 kilograme de fructe proaspete.

Avantajul liofilizarii fata de alte metode de uscare este acela ca permite pastrarea nealterata a aromei, vitaminelor, enzimelor si a altor compusi termodegradabili si totodata pastreaza integral continutul de fibre, spre deosebire de sucurile din fructe uscate prin atomizare, care, desi au vitamine si enzime, nu contin fibre insolubile, acestea fiind separate anterior uscarii.
Concentratia de principii active (vitamina C, antocianoide, bioflavonoide etc.) este de 5-6 ori mai mare in fructele liofilizate, care au un continutul de apa de 3%-6% fata de fructele proaspete – cu un continut de apa de 85-88%.

Cercetari recente (2011, International Journal of Molecular Sciences, studiu asupra liofilizarii unor fructe exotice) au aratat ca aceasta modalitate de concentrare si conservare are si avantajul de a spori biodisponibilitatea antioxidantilor din fructe, precum si de a mentine continutul natural de polifenoli (care de multe ori sunt afectati de procesarea post-culegere a fructelor: uscare, maruntire, impachetare etc). De asemenea, liofilizarea previne, conform studiului, dezvoltarea microbiana.
Fara conservanti, coloranti, alti aditivi chimici sau indulcitori artificiali! Nu contine organisme modificate genetic!

Actiune:
Vitamina C Naturala actioneaza ca antioxidant puternic, tonic-energizant. Produsul contribuie la:
Mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar;
Formarea optima a colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sange, a sistemului osos, a ligamentelor, a pielii, a gingiilor si a dintilor;
Metabolismul energetic normal, reducerea oboselii si a extenuarii;
Functionarea normala a sistemului nervos si mentinerea sanatatii psihice;
Absorbtia si utilizarea normala a calciului si a fosforului si cresterea absorbtiei fierului;
Protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si regenerarea formei reduse a vitaminei E.

Beneficii:
Este un produs 100% natural.
Are un continut ridicat de antioxidanti naturali: vitamina C, bioflavonoizi, antocianidine.
Are un continut ridicat de vitamina C naturala – 175 mg*/10 g (doza zilnica) – *140% DZR (procent din doza zilnica recomandata conform Directivei 2008/100/EC).
Se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor.
Contine fructe uscate prin liofilizare – procedura care pastreaza proprietatile nutritive ale fructelor proaspete.
Are gust natural de fructe, usor acrisor.
Nu contine conservanti, coloranti sau alti aditivi chimici.
Nu contine organisme modificate genetic.

Mod de administrare:
Vitamina C Naturala poate fi consumata zilnic (cate doua plicuri pe zi) sau in cure intensive de vitaminizare (1-3 luni), pentru sustinerea organismului in perioadele reci (cate 3-4 plicuri pe zi).

Doze uzuale:
Copii: 3-7 ani: Copii: 3-7 ani: 1 plic (5 g), de 1-2 ori/zi.
Copii peste 7 ani si adulti: 2 plicuri (10 g), de 1-2 ori/zi.

Produsul se administreaza in amestec cu lactate (iaurt, sana), ceai cald, suc de fructe sau apa. Poate fi consumat ca atare sau se poate indulci cu miere de albine ori zahar.
Pentru o mai buna toleranta se recomanda administrarea produsului dupa masa.
Produsul nu creeaza dependenta si poate fi consumat pe termen lung ca supliment de vitamina C in alimentatie.

Precautii/contraindicatii:
Pentru copiii cu varsta sub 3 ani, persoanele cu alergie la produsele apicole sau la oricare dintre ingrediente si persoanele cu diabet zaharat aflate in tratament se va cere sfatul medicului inainte de utilizarea acestui produs.
Vitamina C in exces poate avea efect laxativ!

Prezentare:
28 plicuri x 5 g.

Detalii

SKU
5941872400442
EAN
5941872400442
Greutate
0.28
Afectiuni
Imunitate scazuta
Beneficii, actiune
Vitaminizant

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.

Disclaimer: Continutul acestui website are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu scopul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate, sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va intai medicului dumneavoastra.

Important: Cititi cu atentie si in totalitate descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza!
Produsele pe baza de plante, suplimentele alimentare sau alte asemenea produse (denumite generic "produse naturiste") comercializate prin intermediul site-ului naturisti.ro sunt produse care se elibereaza fara prescriptie medicala. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate etc. De aceea trebuie sa cititi cu atentie toate informatiile prezentate pe cutiile sau prospectele acestor produse inainte de folosire, iar daca apar manifestari neplacute trebuie sa va adresati de urgenta medicului.
Va incurajam sa traiti sanatos, sa adoptati un stil de viata armonios, cu o dieta echilibrata, bogata in fructe si legume proaspete, o cantitate suficienta de apa, cu activitate fizica si atitudine pozitiva. Eforturile dumneavostra vor fi rasplatite cu siguranta de starea de sanatate excelenta pe care v-o dorim.

Produsele non-alimentare si serviciile comercializate pe naturisti.ro, beneficiaza de certificate de calitate si garantie, in conformitate cu legislatia in vigoare si cu politicile comerciale ale producatorului sau importatorului.

*Nota: Echipa naturisti.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Uneori acestea pot contine inadvertente. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creeaza obligatii contractuale. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Ofertele prezenate in acest website sunt valabile in limita stocului disponibil!