Despre Nutribon

 

Compoziţia sa extrem de echilibrată, alcatuită doar din ingrediente naturale şi sănătoase, dar şi conţinutul energetic şi nutritiv calculat astfel încât să acopere în mod optim necesarul pentru o gustare sau pentru un desert, fac ca Nutribon să reprezinte combinaţia ideală şi delicioasă atât pentru menţinerea sau obţinerea greutăţii corporale normale, cât şi pentru prevenirea unor boli.

 

Nutribon este o gustare optimă. Gustările dintre mesele principale, respectiv gustarea dintre micul dejun şi prânz şi cea dintre prânz şi cină, au un rol deosebit de important în prevenirea senzaţiei de foame intensă care poate să apară înaintea mesei următoare şi, implicit, ne ajută să nu înfulecăm prânzul sau cina, fără a putea controla cantitatea de alimente ingerate. Astfel, gustările contribuie în mod esenţial la menţinerea unei greutăţi corporale optime sau la reducerea greutăţii corporale, în cazul persoanelor cu suprapondere sau obezitate.

 

Nutribon este un aliment funcţional. Conceptul de alimente funcţionale derivă din descoperirea proprietăţilor unor componente specifice ale alimentelor de a furniza beneficii suplimentare, pe lângă proprietăţile lor nutritive de bază. Dezvoltarea acestei noi abordări în ultimele două decenii a suscitat interesul consumatorilor, industriei alimentare şi autorităţilor, stimulând cercetarea şi dezvoltarea în domeniul nutriţiei, în scopul stabilirii „nutriţiei optime/optimizate”.

 


Alimentele funcţionale sunt utilizate în scopul menţinerii stării de sănătate şi contracarării micilor perturbări fiziologice care pot să apară la persoane sănătoase. Practic, un aliment poate fi considerat „funcţional” dacă există dovezi certe că acesta poate avea efecte benefice suplimentare asupra unor funcţii fiziologice în organism, pe lângă calităţile nutritive tradiţionale, astfel încât să îmbunătăţească starea de bine şi sănătate şi/sau să reducă riscul de îmbolnăvire. 

 

Putem discuta însă de un aliment „multifuncţional” care să ne satisfacă totodată şi pofta de dulce?

Nutribon este un aliment multifuncţional. O privire mai atentă asupra calităţilor ingredientelor specifice ale batonului NUTRIBON ne spune că putem discuta într-adevăr despre un aliment complex, cu multiple beneficii care strânse sub aceeaşi umbrelă ar putea contribui semnificativ la menţinerea stării de sănătate şi la prevenirea apariţiei sau agravării unor boli. 


Positive SSL