Comanda online sau telefonic produse naturiste sau echipamente de sport / fitness.

Magazinul nostru online naturisti.ro iti pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:


1. Plata online cu card Visa, Mastercard, Maestro (prin MobilPay) - 
valabila si pentru livrari internationale!
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate. 

Pentru efectuarea platii vei introduce numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso, ce contine si semnatura ta). 

2. Plata in sistem ramburs

Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Pentru aceasta metoda de plata se va percepe o taxa suplimentara de 5 lei care reprezinta costul pentru procesarea platii la livrare (ramburs)

NOU! Puteti achita si cu cardul la curier, sau la locker-ul Easybox.

3. Plata online - Paypal - valabila doar pentru livrari internationale!
Platile online prin PayPal se desfasoara in completa siguranta. Puteti plati prin intermediul contului PayPal sau puteti efectua plata direct cu cardul, chiar daca nu detineti un cont PayPal. 

In cadrul sistemului PayPal, veti introduce datele cardului o singura data, acestea fiind inregistrate si perfect securizate pe serverul PayPal.

4. Transfer bancar (ordin de plata) - valabila si pentru livrari internationale!
Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.

5. Credit online - TBI Pay
Vei efectua plata pe baza unui credit online pentru achizita de bunuri. Vei fi redirectionat catre platforma de contractare a creditului.

6. Plata din Wallet
Puteti achita comanda, total sau partial, din soldul acumulat datorita punctelor de loialitate primite pentru comenzile anterioare in portofelul virtual (wallet).

7. Plata la sediu
Plata se efectueaza integral, in numerar, la sediul magazinului naturisti.ro.