Start weekend!

3…2…1… Start weekend! Cu alte cuvinte, noi ne-am pregătit pentru sfârșitul de săptămână și te așteptăm la cumpărături cu o promoție specială de weekend. Și asta pentru că cele mai bune cumpărături se fac în weekend.

Prinde și tu oferta acestui sfârșit de săptămână. Comandă cu încredere produse din magazinul nostru online în valoare de minim 80 de lei. Astfel, nu va trebui să te mai gândești la transport, oriunde ai fi în țară, pentru că ți-l plătim noi.

Mare atenție însă. Dăm start weekend-ului începând de vineri, de la ora 18.00, iar toate produsele tale vor intra în promoție, dacă le adaugi în coș până la miezul nopții, duminică.

Vă invităm cu mare drag să vă alăturați campaniei și să descoperiți cât de bune sunt produsele noastre. Și cât de ieftine! Mai ales în weekend!

Termenii și condițiile campaniei

În promoția de weekend nu sunt incluse produsele din categoria de sport/fitness, iar promoția nu se aplică comenzilor cu livrare înafara țării. 

Vor beneficia de promoția de weekend toate comenzile de minim 80 de lei, plasate în intervalul: vineri, 25.11.2016, de la ora 18.00 până duminică, 27.11.2016, orele 24.00, indiferent de modalitatea de plată aleasă de cumpărător.

Salutări din partea echipei naturisti.ro

 

Positive SSL