Polygemma 21, pentru dinți și gingii

Un NOU produs gemoterapic din gama PlantExtrakt


Deoarece cu toții ne dorim să avem pe lângă un zâmbet frumos și o dentiție sănătoasă, este foarte important să avem grijă de igiena orală fiindcă aceasta reprezintă o fereastră către sănătatea generală.

Igiena orală corectă este redată prin dinți curați, fără resturi alimentare, gingii sănătoase care nu sângerează la periaj și respirație plăcut mirositoare.
În cazurile în care, igiena orală este neglijată, riscul de apariție al cariilor, gingivitei sau ale diverselor boli parodontale este mult mai crescută. Studiile arată că 80% dintre copii au gingivită, 70% dintre persoanele de peste 65 de ani au parodontoză, și mulți pacienți se prezintă târziu la tratamente stomatologice.


Carii dentareProbleme ale gingiilor


Pe lângă aceste afecțiuni, din păcate pot apărea și altele, resimțite în întreg organismul, datorită conexiunii dintre sănătatea orală și sănătatea generală.


Cum influențează igiena orală întreg organismul?

Datorită faptului că gura reprezintă punctul de intrare al bacteriilor direct în tractul respirator și în tractul digestiv, de multe ori acestea pot provoca complicații și pot afecta diverse organe precum creierul, inima, pancreasul, plămânii sau rinichii, având ca impact creșterea riscului de atac cerebral, infarct miocardic, ateroscleroză, creșterea inflamației în corp sau afectarea memoriei și a capacității de calculare.
Printr-o îngrijire corectă și regulată a sănătății orale, aceste bacterii pot fi îndepărtate sau, cel puțin ținute sub control.


Cum poți îmbunătăți sănătatea orală?

În primul rând, trebuie ascultate cu strictețe sfaturile medicului stomatolog, care recomandă:
• Perierea zilnică a dinților, dacă nu dupa fiecare masă, de cel puțin de două ori pe zi, cu o periuță cu peri moi și pastă de dinți cu fluor;
• Utilizare aței dentare după fiecare masă, cu scopul de a îndepărta resturile alimentare interdenatere;
• Utilizarea apei de gură pentru îndepărtarea resturilor alimentare rămase în urma periajului și al folosirii aței dentare dar și pentru a reduce stările inflamatorii la nivelul cavității bucale;
• Consumarea de alimente cu puține zaharuri adăugate;
• Evitarea consumului de tutun;
• Înlocuirea periuței de dinți la cel mult trei luni, sau de câte ori este nevoie, dacă aceasta prezintă urme de uzură
• Vizitele și controlalele regulate la medicul stomatolog


Polygemma - Dinti, Gingii (nr. 21)Pe lângă toate aceste sfaturi, PlantExtrakt a realizat un produs 100% natural, din gama Polygemma, dedicat igienei orale, cu acțiune directă pentru dinți, gingii și cavitatea bucală. Fiind un produs gemoterapic, fără zahăr, acesta este compus dintr-un amestec de extract de muguri de brad, mesteacăn pufos și stejar.


Cum acționează Polygemma și care sunt beneficiile acesteia:

• Contribuie la apărarea organismului împotriva microorgansimelor regăsite la nivelul gingiilor si al cavității bucale;
• Redă integritatea smalțului dentar, având rol remineralizant, de reglare al metabolismului calciului și fosforului dar și rol antiseptic;
• Ajută la menținerea gingiilor sănătoase acționând ca un antiinflamator și antiseptic, cu rol cicatrizant;
• Menține hidratarea mucoasei de la nivelul cavității bucale;
• Ajută la întărirea apărării organismului;
• În cazul copiilor de peste 2 ani, ajută la dezvoltarea unei danturi sănătoase chiar și în cazul întârzierii erupției dentare.
• Ajută la dezvoltarea unei danturi sănătoase


Extract din muguri de brad 50 ml (ABIES PECT)


Extractul de muguri de brad acționează în organism în special asupra oaselor si al dinților, prin favorizarea fixării calciului în oase și creșterea țesutului osos. De asemenea stimulează formarea globulelor roșii, fiind indicat și pentru măduva osoasă dar și pentru aparatul respirator, având acțiune balsamică.


Extract din muguri de mesteacan pufos 50 ml (BETULA PUB)







Extractul de muguri de mesteacăn pufos este recomandat atât la copii cât și la adulți pentru a întări fixarea calciului în oase, având o serie de asocieri în paradontoză, gingivite și pioree alveolo dentară.
De asemenea, extractul de muguri de mesteacăn pufos ajută și în cazul simptomelor de rinofarangite repetate,episoade respiratorii recidivante sau în cazul durerior oasoase la creștere.


Extract din muguri de stejar (QUERCUS PED.)






Extractul din muguri de steajar este indicat persoanelor care suferă de paradontoza, în special prin asocierea acestuia cu extractul de mesteacăn pufos și de brad. Totodată, extractul de muguri de stejar este un stimulator cortico-suprarenal, având rol și de regulator asupra funcției intestinale.





Polygemma pentru dinți și gingii poate fi administrată atât de către adulți cât și de către copii. Pentru copiii între 2 și 7 ani se recomadă amestecul de 1 ml Polygemma în puțină apă, de două ori pe zi, dimineața și la prânz, cu 20-30 de minute înainte de mese. Pentru copiii de peste 7 ani și pentru adulți, se recomandă amestecul de 2 ml Polygemma în puțină apă, dimineața și la prânz, cu 20-30 de minute înainte de mese. Pentru o protecție locală a gingiilor, se recomandă ca acest amestec să fie ținut în gură timp de 1-2 minute, după care să se inghită.
Durata administrării este de minim 2 luni, cu repetarea dupa 1-2 luni de pauză.

Din vasta experiență a celor de la PlantExtrkt, în peste 20 de ani de utilizare ale extractelor gemoterapice din compoziție, precum extractul de muguri de brad, extractul de muguri de mesteanăn pufos și extractul de muguri de stejar, nu au fost întâlnite reacții adverse.


Surse:
https://www.plantextrakt.ro/
https://www.favoritdentalclinic.ro/
https://www.mayoclinic.org/

Comentarii