Polygemma 24 - Ginkgo Memorie

Un NOU produs gemoterapic din gama PlantExtrakt


De cele mai multe ori, amintirile pe care le avem reflectă ceea ce suntem astăzi. Toate amintirile alcătuiesc biografiile noastre, incluzând tot ceea ce am făcut de-a lungul vieții, astfel încât, acestea sunt cruciale pentru a ne defini ca ființe umane, trecute prin viață.


Din nefericire, uneori unele persoane încep să-și piardă din memorie, ceea ce duce atât la pierderea de sine cât și la un real risc atunci când vine vorba despre o simplă plimbare în jurul casei sau întâlnirea unei persoane dragi, pe care se poate să nu o recunoști.


Ei bine, această afecțiune de pierdere a memoriei nu este una generală, pentru toate persoanele în vârstă, ci este strâns legată de modul de viață pe care îl avem, dar și de genele pe care le moștenim. Astfel, pierderile de memorie pot să apară la orice vârstă, fiind generate de diverse tulburări, leziuni cerebrale, boli neurologice sau Alzheimer. Indiferent de vârstă, se poate întâmpla să vrei să spui ceva dar să nu mai știi ce, să-ți fie greu să te concentrezi, să uiți de o întâlnire sau chiar să uiți numele persoanei din timpul unei conversații.

Astfel, revenind la modul de viață, este foarte important să avem grijjă de creirul nostru încă din tinerețe, prin diverse acțiuni benefice pe termen lung, precum:

 • urmarea unei diete sănătoase care să cuprindă legume și fructe proaspete, grăsimi mononesaturate, cereale integrale și pește.
 • practicarea unor exerciții fizice regulate care să ajute la creșterea fluxului sangvin și al nivelului de oxigen.
 • menținerea sub control a tensiunii arteriale și a sănătății inimii - chiar dacă creierul cântărește doar 2% din toată greutatea corporală, acesta primește 20% din tot fluxul de sânge din organism, în fiecare minut. Astfel, dacă inima nu este sănătoasă, iar tensiunea arterială nu este ținută sub control, sângele nu poate ajunge la creier în mod corect, crescând astfel riscul unui accident vascular sau apariția demenței.
 • antrenarea creierului în mod constant - așa cum mușchii corpului devin mai puternici odată cu antrenarea lor, tot așa și creierul și memoria devin mai puternice pe măsură ce le antrenăm. Prin stimularea creierului cu diverse exerciții mentale, se activează o serie de procese benefice pentru menținerea celulelor individuale ale creierului. Cele mai bune metode de antrenare a creierului sunt consolidarea de noi amintiri și de noi abilități, învățarea unei limbi străine, cititul, jocuri psihologice sau strategice precum șahul, puzzle-ul sau integramele.
 • alocarea a cel puțin 7-8 ore de somn pe timp de noapte, pentru o bună sănătate atât a corpului cât și a creierului. Totodată, somnul ajută și la stimularea sistemului imunitar. Lipsa somnului, în schimb, produce afecțiuni cronice de sănătate, boli cardiovasculare, accident vascular cerebral, depresie și chiar boala Alzheimer.

Pe lângă toate aceste modalități de a avea grijă de sănătatea creierului, PlantExtrakt a venit cu un nou produs 100% natural, Polygemma nr. 24 - Ginkgo Memorie, realizat din extracte de plante, pentru a susține memoria și circulația sangvină de la nivelul creierului.Ce extracte naturale conține Polygemma Ginkgo Memorie și care sunt beneficiile acestora?


Extract gemoterapic din muguri de Ginkgo Biloba

Fiind obținut din muguri proaspeți de Ginkgo Biloba, extractul gemoterapic acționează asupra sistemului circulator și este benefic pentru:

 • susținerea circulației cerebrale și periferice
 • fluidizarea sângelui
 • reducerea fenomenelor de senescență și degradare a funcțiilor intelectuale
 • combaterea radicalilor liberi ai oxigenului.Extract gemoterapic din semințe de viță-de-vie

Fiind obținut din muguri proaspeți de viță de vie, extractul gemoterapic acționează asupra aparatului osteoarticular și al sistemului reticuloendotelial, fiind benefic pentru:

 • stimularea sistemului imunitar
 • reglarea anemiei
 • reducerea apariției artrozei și a artritelor.Care sunt beneficiile pe care le aduce consumul de Ginkgo Memorie de la PlantExtrakt?

 • odată cu înaintarea în vârstă, creierul nostru își pierde din capacitatea de a reține toate lucrurile, astfel, acest produs contribuie la menținerea agilității mentale
 • susține sănătatea capilarelor, inclusiv la nivelul membrelor inferioare, menținând integritatea sistemului venos și a microcirculației sangvine periferice
 • protejează membranele și vasele de sânge împotriva acțiunii distructive ale radicalilor liberi.

Polygemma 24 Ginkgo Memorie se poate administra de către adulți, înainte de masă, câte 2 ml (aproximativ 50 de picături), de 2 ori pe zi, atât dimineața cât și dupămasa. Datorită efectului stimulator de la nivelul sistemului nervos central, nu este recomandată administrarea suplimentului după orele 18:00.

Ai grijă de sănătatea și de memoria ta pentru că nepoții tăi abia așteaptă să audă poveștile vieții tale!

Surse:

https://www.plantextrakt.ro/

https://www.health.harvard.edu/

https://www.news-medical.net/

Comentarii