Stresul generează ANXIETATE

 

Anxietatea este una dintre cele mai frecvente stări prin care toți oamenii trec, din când în când, în viață. Anxietatea poate lua diferite forme: grijă și neliniște exagerate, temeri (justificate sau nu) cvasipermanente, atacuri de panică, emoții ”scăpate de sub control” etc,  însoțite de multe ori de simptome fizice, tulburări de somn, oboseală cronică. Constantă în toate aceste manifestări este ”durerea emoțională” care le însoțește și care de multe ori este (mult) mai greu de suportat decât o durere fizică. De aceea o stare de anxietate cronică, netratată, poate duce la instalarea depresiei.

Abuzul sau folosirea cu prea mare ușurință a medicamentelor nu este de dorit; nici prea multe preparate naturale luate concomitent nu ne fac bine. Întotdeauna persoana trebuie să se implice în procesul de vindecare, prin înțelegerea a ceea ce trebuie să schimbe în modul de viață (alimentație, sport, gândire etc) pentru a se vindeca.  

Anxietatea, cu diferitele manifestări acute sau cronice, este rezultatul unor factori de stres cvasipermanenți, iar oboseala și rezistența mai scăzută a organismului o alimentează. De aceea, decât să așteptăm ca anxietatea să ”treacă de la sine” sau să o lăsăm să devină un mod de viață, este preferabil să apelăm la ajutor, iar de primă intenție ar fi bine să avem în vedere produsele naturale.

Anxin este un produs natural ce are în compoziție extacte de Sunătoare, Floarea pasiunii și Ceai verde. Efectele cumulate sunt: anxiolitic, ușor antidepresiv și antioxidant.

Este un produs standardizat în doza optimă de hipericină (principiul terapeutic activ de bază), doză stabilită prin studii clinice ( 0,45 mg/capsulă), ceea ce garantează eficacitatea produsului.

Acționează prin accentuarea/revigorarea modalității fiziologice prin care organismul răspunde la stres sau anxietate (prin secreția unor transmițători nervoși), de unde lipsa reacțiilor adverse specifice medicamentelor. Astfel, preparatul fitoterapic Anxin nu alterează funcțiile cognitive (percepția, atenția, gândirea, memoria) chiar după un tratament de lungă durată și nu dă dependență.

Vi-l recomand pentru gestionarea stresului sau ameliorarea stărilor anxioase, de agitaţie, nervozitate, oboseală, iritabilitate, atacuri de panică.

  • Favorizează relaxarea, diminuă impactul stresului zilnic asupra organismului.
  • Poate fi și opțiunea rezolvării tulburărilor de somn generate de stres sau anxietate.

Se administrează peste 14 ani, câte o capsulă de 2 ori pe zi. A doua administrare din zi se poate face seara, înainte de culcare, pentru cei care suferă de insomnie. Pentru un efect optim, curele să fie de minim 4-6 săptămâni.

Datorită extractului de Sunătoare, poate avea efect fotosensibilizant, iar în aceste foarte rare cazuri se recomandă evitarea expunerii prelungite la soare pe perioada tratamentului. În caz de tratamente cu contraceptive hormonale, anticoagulante, digoxină, teofilină, antidepresive, imunosupresoare, antiepileptice nu se recomandă asocierea cu acest produs, putând reduce efectul medicamentelor menționate. Nu se administrează în sarcină şi alăptare.

Multe simptome ale anxietății se instalează și se agravează treptat, astfel încât ajungi să fii ”obișnuit” cu ele, neconștientizând impactul negativ asupra calității vieții. De multe ori ajungi să recunoști o anxietate mai ales cronică, prin simptomele fizice care se instalează – somatizări. Și tot de multe ori persoana face diferența după ce a urmat un tratament și realizează cum este ”normal” să trăiești: eliberat de aceste simptome negative exacerbate și trenante.

Cum, din păcate, anxietatea nu vine niciodată chiar singură, ci însoțită de insomnii, hiperexcitabilitate, sau alte manifestări care afectează calitatea somnului, “perechea” potrivită a Anxinului este Sediphyt-ul, un produs conceput pentru reechilibrarea organismului în caz de insomnii, stări de agitaţie psihică cu hiperexcitabilitate şi stări de dezechilibru ale sistemului nervos vegetativ.

Comentarii