Produse cosmetice naturale și organice, NaturaEqua, acum și în România

Produse cosmetice naturale și organice, NaturaEqua, acum și în România

După cum deja ați aflat, brandul italian de produse cosmetice organice și naturale, NaturaEqua, este acum și în România. Mai mult decât atât, noi, naturisti.ro, avem plăcerea să deținem în portofoliul nostru o gamă variată de produse cosmetice NaturaEqua, de care vă puteți bucura, la prețuri corecte. În cele care urmează, vom descrie care sunt ingredientele de bază ale acestor produse naturale, organice și etice, și ce produse excepționale rezultă prin combinarea lor corectă.

Extract de Aloe Arborescens

Cu proprietăți excelente de calmare, hidratare, cicatrizare și antiinflamare, Aloe Vera a devenit din ce în ce mai cunoscută și utilizată atunci când vine vorba despre produsele cosmetice. Aloe Arborescens este o specie de Aloe cu și mai multe proprietăți. Deși proprietățile sale sunt mult mai benefice, Aloe Arborescens nu este la fel de utilizată, deoarece randamentul nu este la fel de mare precum cel al Aloei Vera. Frunzele acestei specii sunt mai puțin cărnoase deoarece dimensiunea lor este mai mică, motiv pentru care, cantitatea de produs care poate să fie utilizată este și ea mai mică.

În gama de produse NaturaEqua de pe naturisti.ro veți putea găsi următoarele produse pe baza de Aloe Arborescens:

  • Săpun lichid organic cu extract de Aloe Arborescens - Cu un pH de 5.5, săpunul lichid organic cu extract de Aloe curăță delicat atât mâinile cât și tenul sau corpul. Este potrivit atât pentru copii cât și pentru adulți, în special pentru cei cu pielea sensibilă. Mai mult decât atât, datorită pH-ului și a ingredientelor naturale din care este realizat, acest produs este ideal și pentru igiena intimă, având proprietăți calmante, protective și parțial cicatrizante.
  • Dublu acid hialuronic organic, sub formă de gel - acest produs are un singur rol important, și anume de a oferi volum și consistență pielii. Conține acid hialuronic cu mare greutate moleculară, ideal pentru a hidrata toate straturile pielii, până în profunzime. Hidratează și reînnoiește pielea datorită combinației ideale de extract de Aloe Arborescens cu zahăr de trestie, bio.
  • Cremă organică de corp, cu citrice și scortisoara - această cremă oferă elasticitate pielii oferindu-i strălucire și catifelare. Aromele de citrice și de scorțișoară, total naturale, oferă un parfum natural, relaxant și de lungă durată.
  • Gel de duș organic cu citrice și scorțișoară - o explozie moale și spumoasă de energie, bazată pe soare. Virtuțile mediteraneene ale celor mai parfumate citrice și proprietățile hidratante ale Aloe Arborescens se combină cu puterea hrănitoare a zahărului din trestie bio și cu aroma exotică a scorțișoarei. Gelul de duș organic cu citrice și scorțișoară este potrivit pentru întreaga familie, lasând pielea moale și catifelată.

Extract de busuioc

Folosit de sute de ani ca ingredient cosmetic, cu o aromă înțepătoare și plăcută, busuiocul și-a dovedit proprietățile sale tonifiante, stimulante, antiseptice și purificatoare chiar și atunci când vine vorba de produsele cosmetice. Datorită acestor proprietăți, NaturaEqua a ales să utilizeze această plantă ca unul dintre ingredientele principale în special în realizarea cremelor, gelurilor de duș și a spumantelor de baie. Extractul de busuioc nu doar că oferă un miros aparte dar este renumit și pentru proprietățile sale antistres.

În gama de produse NaturaEqua de la naturisti.ro veți putea găsi următoarele produse pe baza de extract de busuioc:

  • Mască facială organică, antipoluare - Bogată în Omega 3, masca facială organică antipoluare NaturaEqua purifică și restabilește organismul, având acțiune detoxifiantă. În același timp, protejează tenul de factorii poluanți, îmbunătățește omogenitatea pielii și reduce petele închise la culoare sau punctele negre.
  • Cremă organică de corp, 1000 de dorințe - realizată dintr-un amestec corect de ingrediente precum: busuioc, șofran, zahăr bio din trestie de zahăr, ulei de măsline bio și extract de aloe arborescens, această cremă hidratează și catifelează intens pielea corpului, oferind în același timp un parfum plăcut și relaxant.
  • Gel de duș organic cu mandarină verde - acest produs este moale, spumos și blând cu pielea, oferind o extra hidratare și tonifiere. Gelul de duș organic cu mandarină verde NaturaEqua este potrivit pentru întreaga familie datorită agenților tensioactivi extrem de delicați.

Ulei de măsline extravirgin BIO

Atunci când vine vorba despre utilizarea uleiului de măsline în produsele cosmetice nu este nevoie de foarte multe povești deoarece, toată lumea cunoaște nenumăratele beneficii pe care acesta le are asupra corpului. Uleiul de măsline este utilizat pe scară largă în sectorul cosmetic deoarece hrănește și acidifica pielea, fiind un excelent tonic și revitalizant, emolient, hidratant și antiinflamator. Mai mult decât atât, uleiul de măsline este ideal pentru tratamentele anti cădere a părului sau pentru întărirea firului de păr.

În gama de produse NaturaEqua de la naturisti.ro veți putea găsi următoarele produse pe baza de ulei de măsline extravirgin BIO:

  • Cremă organică de față, supernutritivă - această cremă organică de față de la NaturaEqua, realizată pe bază de ulei de măsline extravirgin și unt de shea, prezintă o textură nutritivă și confortabilă de aplicat. Este ideală pentru pielea uscată sau pentru tenul cu semne de îmbătrânire deoarece reface și tonifică pielea.
  • Ulei de corp organic, mediteranean - uleiul de corp organic prezintă un amestec echilibrat de ulei de migdale dulci cu ulei de măsline organic și ulei de argan, care oferă o hidratare intensă a pielii dar și strălucire, catifelare și elasticitate. Fiind realizat doar din produse naturale, uleiul de corp NaturaEqua este recomandat inclusiv copiilor și femeilor însărcinate.
  • Cremă organică de ochi împotriva cearcănelor și a pungilor - Cu o combinație de ulei de măsline bio, acid hialuronic, ulei de argan și Vitamina E, crema organică pentru ochi NaturaEqua tonifică, protejează, drenează și dezumflă zonele obosite ale feței, oferind pielii hidratare și strălucire.

Mușchi de trandafir și Trandafirul Rugosa

Aceste două specii de trandafiri, străvechi și prețioși, rosa rugosa și rosa muscosa, sunt folosite de ani de zile datorită proprietăților sale antiinflamatorii, revigorante, tonice și energizante. În industria cosmetică, acești doi trandafiri și-au dovedit proprietățile revigorante și de hidratare, motiv pentru care NaturaEqua folosește un extract unic și special de rosa rugosa și rosa muscosa în realizarea produselor sale.

În gama de produse NaturaEqua de la naturisti.ro veți putea găsi următoarele produse pe baza de Mușchi de trandafir și Trandafirul Rugosa:

  • Cremă organică de față doi trandafiri - această cremă de față, pur și simplu oferă un răsfăț tenului matur și sensibil. Este mai mult decât o cremă! Reprezintă o emulsie cu acțiune anti-îmbătrânire, ideală pentru toate tipurile de ten, în special pentru tenurile mixte sau sensibile. Crema organică de față doi trandafiri este și o bază excelentă de machiaj.
  • Cremă organică contur de ochi, doi trandafiri - Cu efect elasticizant și cu acțiune puternică, crema organică contur de ochi doi trandafiri de la NaturaEqua stimulează microcirculația și formarea colagenului, având efect vizibil de diminuare a ridurilor. Oferă pielii hidratare, făcând-o mai fermă și mai moale!
  • Mască facială organică, doi trandafiri - această mască facială oferă o acțiune profundă și calmantă, care este garantată de hidroliții biologici a celor două soiuri de trandafiri, Rosa Rugosa și Rosa Muscosa. Este potrivită inclusiv pentru pielea sensibilă deoarece are un efect calmant imediat. Totodată, această mască oferă elasticitate tenului, stimulând microcirculația și refacerea colagenului.

Lavanda

Încă de acum sute de ani, lavanda a fost apreciată pentru proprietățile sale vindecătoare. Cu proprietăți antiseptice, sedative, antidepresive și cicatrizante, lavanda este și în ziua de astăzi un ingredient principal în toată industria cosmetică. Având atât de multe beneficii, inclusiv asupra pielii, NaturaEqua a ales o fermă educațională și tradițională, producătoare de ulei esențial de lavandă, pentru a-l procura și utiliza ulterior în produsele sale.

În gama de produse NaturaEqua de la naturisti.ro veți putea găsi următoarele produse pe baza de lavandă:

  • Șampon organic cu lavandă, anti-mătreață - acest șampon prezintă o formulă delicată și esențială pentru îngrijirea corectă a părului. Cu efect calmant, șamponul organic cu lavandă NaturaEqua elimină și stopează formarea mătreții, ameliorează disconfortul și mâncărimile, oferind totodată un miros plăcut și natural al părului.

Șofran

Condimentul utilizat de mii de ani fie pentru colorarea hainelor, fie pentru prepararea unguentelor și a parfumurilor, fie ca afrodisiac și sedativ, fie pentru adăugarea unui plus de aromă în preparatele alimentare, a ajuns astăzi să fie unul dintre ingredientele de bază în produsele NaturaEqua. Șofranul, cunoscut ca și comoara plină de substanțe active, are rolul de a proteja celulele împotriva daunelor oxidative și de a favoriza schimbul de oxigen în celule.

În gama de produse NaturaEqua de la naturisti.ro veți putea găsi următoarele produse pe baza de șofran:

  • Cremă organică calmantă cu șofran - această cremă organică de corp, cu șofran, este o cremă bogată și extrem de eficientă în special atunci când ați fost înțepați de insecte, după expunerea la soare sau în caz de piele iritată. Realizată dintr-un amestec corect de șofran, ulei de măsline, aloe arborescens și busuioc, această cremă calmează pielea, o hidratează și îi oferă strălucirea de altădată.

Cafeaua organică

Folosită și consumată ca stimulent pentru minte, ca răsfăț al dimineții și ca produs alimentar, cafea și-a dovedit, de-a lungul anilor, proprietățile sale în rutina de îngrijire a corpului și a tenului. Deoarece este bogată în antioxidanți, cafeaua protejează pielea de efectele nocive ale radicalilor liberi și ajută la procesul anti-îmbătrânire, oferind totodată o piele mai fermă, mai moale și mai catifelată.

În gama de produse NaturaEqua de la naturisti.ro veți putea găsi următoarele produse pe baza de cafea organică:

  • Scrub organic cu cafea, pentru corp - acest produs este un excelent exfoliant deoarece oferă o piele netedă și moale, imediat după utilizare. De asemenea, scrubul organic cu cafea NaturaEqua, reduce imperfecțiunile celulitei. Uleiul de argan împreună cu untul de shea regăsite în acest scrub oferă produsului proprietăți protectoare și emoliente.

Uleiul de argan

Limpede, hrănitor și cu o mulțime de proprietăți, uleiul de argan este des utilizat în industria cosmetică, fiind excelent atunci când vine vorba despre îngrijirea pielii sau a părului. Acesta are capacitatea de a reda vitalitatea și elasticitatea pielii, ajută la regenerarea celulară, ameliorează iritațiile, ajută la tratarea acneei și este un bun cicatrizant.

În gama de produse NaturaEqua de la naturisti.ro veți putea găsi următoarele produse pe baza de ulei de argan:

  • Lapte demachiant facial organic, solid, cu ulei de argan - demachiant ultradelicat pentru curățarea zilnică a feței, sub formă solidă. Realizat dintr-un amestec inteligent de ingrediente neagresive cu tenul, acest produs curăța fața în profunzime, lăsând tenul moale și catifelat.

Unt de Shea

Cunoscut de mii de ani și tot mai des utilizat, untul de shea s-a dovedit un puternic aliat al pielii, fiind extrem de hrănitor. Untul de shea este realizat din semințele fructului arborelui de shea, arbore care se mai numește și „arborele sănătății și al tinereții”. Extrem de bogat în vitamina A, untul de shea este recomandat pentru estomparea ridurilor, pentru hidratarea și catifelarea acesteia, având rolul de a menține pielea tânără.

În gama de produse NaturaEqua de la naturisti.ro veți putea găsi următoarele produse pe baza de unt de sheea:

  • Cremă organică de mâini, cu unt de Shea - datorită consistenței sale bogate și cremoase, crema organică de mâini cu unt de Shea de la NaturaEqua se absoarbe rapid, fără a lăsa pielea uleioasă. Folosind această cremă, veți da uitării amintirile mâinilor uscate și roșii, cu pielea crăpată.
  • Cremă organică pentru corp cu mandarină verde - este o cremă extrem de nutritivă care, datorită untului de shea și a uleiului extravirgin de măsline, hrănește în profunzime pielea și crește elasticitatea acesteia. Uleiul esențial de mandarină verde oferă un parfum delicat și relaxant.

Ulei de baobab

Baobabul este cunoscut pentru versatilitatea sa în utilizare, atât în medicină cât și în produsele alimentare și cele cosmetice. Uleiul acestuia este un întreg complex de vitamine și minerale, benefice pentru întreg organismul. Atunci când vorbim despre îngrijirea pielii, uleiul de baobab este extrem de apreciat deoarece oferă elasticitate pielii, facând-o mai moale și mai catifelată. De asemenea, acest ulei poate ameliora anumite afecțiuni ale pielii precum eczemele, psoriazisul sau petele solare.

În gama de produse NaturaEqua de la naturisti.ro veți putea găsi următoarele produse pe baza de ulei de baobab:

  • Șampon organic cu ulei de baobab, pentru păr uscat - șamponul organic NaturaEqua cu ulei de baobab răspunde cu ușurință capriciilor părului, asigurând hrănirea optimă de care acesta are nevoie dar și moliciune, elasticitate și strălucire. Acest șampon are proprietatea de a curăța delicat atât scalpul cât și părul uscat sau tratat chimic, fără a-l încărca.
  • Balsam organic pentru păr cu ulei de baobab - acest produs oferă un plus de strălucire și catifelare a părului, datorită combinației perfecte dintre uleiul de baobab, uleiul de argan, proteine din orez și ulei de măsline. Odată aplicat, balsamul organic NaturaEqua descurcă nodurile, revigorează părul foarte uscat, redă elasticitatea și îl protejează de agenții atmosferici.

Ulei de cocos

Obținut prin presarea la rece a pulpii nucii de cocos, uleiul de cocos este un adevărat susținător atât al organismului cât și al pielii și al părului. Acesta are capacitatea de a se absoarbe ușor în piele, iar odată ce este absorbit, uleiul de cocos hrănește intens pielea, o calmează și o tratează. Conținutul semnificativ de vitamina A și vitamina E oferă o acțiune antioxidantă și anti radicală.

În gama de produse NaturaEqua de la naturisti.ro veți putea găsi următoarele produse pe baza de ulei de cocos:

  • Demachiant facial organic solid, cu ulei de cocos - acest produs revoluționar poate deveni cel mai bun prieten al tenului deoarece înlătură orice urmă de machiaj fără a irita pielea sau ochii. Realizat doar din ingrediente naturale, demachiantul facial organic solid cu ulei de cocos lasă pielea moale, hidratată și cu o frumoasă senzație de curățare.

Desigur, gama de produse organice NaturaEqua este mult mai variată, motiv pentru care vă invităm să descoperiți toate produsele lor, dedicate fiecărui tip de ten. De asemenea, puteți afla mai mult despre NaturaEqua din articolul nostru de blog NaturaEqua - O nouă linie de cosmetice organice, naturale și etice!

Comentarii

Articole similare