Tratament naturist - Fibrom uterin (pachet)

[3]
8700 RON

Livrare nationala gratuita la comenzi peste 200 lei de la naturisti.ro   Livrare gratuita in RO la comanda > 200 lei
   Sport/Fitness > 2000 de lei

Livrare in easybox de la naturisti.ro
   Livram si in Easybox

Pretul include TVA de 19%
PlantExtrakt
PlantExtrakt
In stoc

Descriere

Tratament - Fibrom uterin

FIBROM UTERIN – tumoră benignă din ţesut fibros localizată în uter.

Pachetul contine: Extract din mlădiţe de Zmeur ‑ Rubus idaeus MG=D1Extract din muguri de Arin alb ‑ Alnus incana MG=D1 şi Extract din mlă­diţe de Mur ‑ Rubus fructicosus MG=D1.


Produs in Romania

Produs in Romania

Produs GMP

Produs GMP

100% natural

100% natural

Exclusiv

Exclusiv


Fibromul uterin apare la foarte multe femei în contexul unui dezechilibru hormonal feminin, susţinut de cele mai multe ori emoţional şi de stilul de viaţă. Prin îngroşarea peretelui uterin şi transformarea sa fi­broasă, se pierde abilitatea de reproducere (multe dintre femeile cu fibrom sau fibromatoză uterină nu pot avea copii) şi se produc tulburări ale ciclului menstrual (de cele mai multe ori sângerări abundente la menstre sau între ciclurile menstruale).

Tratamentul fibromului include modificarea stilului de viaţă, adică mai multă mişcare fizică (statul mult pe scaun induce o stagnare a cir­culaţiei pelvine şi accentuează dezvoltarea fibro­mu­lui), alimentaţie re­gulată (evitarea grăsimilor animale, în special, care stimulează creşterea fibromului, consumul preponderent de fructe, legume, cereale, peşte) şi odihnă mentală şi emoţională.

Medicina naturală propune mai multe remedii, care pot fi com­binate, funcţie de situaţia specifică a fiecărei femei:

Extract din mlădiţe de Zmeur ‑ Rubus idaeus MG=D1, cu acţiune de reglare a axului hipofizo‑ovarian, asociat de cele mai multe ori cu Extract din muguri de Arin alb ‑ Alnus incana MG=D1 şi Extract din mlă­diţe de Mur ‑ Rubus fructicosus MG=D1 pentru perioade de minim 3 luni de tratament, repetate de mai multe ori pe an (funcţie de di­mensiunea fibromului şi simptomele sale).

Alte extracte care pot fi asociate în tratament sunt Extractul din muguri de Frasin ‑ Fraxinus excelsior MG=D1, la o persoană supra­ponderală, cu retenţie de lichide şi afectare a articulaţiilor, precum şi Extractul din mlădiţe de Sequoia ‑ Sequoia gigantea MG=D1, unul dintre remediile anti‑îmbătrânire şi cu efect anti‑fibromatos (cel mai frec­vent în asociere cu Extractul din muguri de Coacăz negru ‑ Ribes nigrum MG=D1, pentru efectul anti‑inflamator şi anti‑stres).

Un alt remediu cu efect anti‑fibromatos şi anti‑îmbătrânire, indicat în special dacă persoana are şi suferinţe urinare şi/sau digestive este Extract din mlădiţe de Merişor ‑ Vaccinium vitis idaea MG=D1, cu puternica sa acţiune anti‑hialinoză.

Detalii

Caracteristici / Certificari
Natural, Produs romanesc

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 3 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.

B
Bianca.
31 dec. 2022
Buna ziua. Acest produs poate fi luat in sarcina? Eu am un fibrom uterin, incerc sa raman gravida pe cale naturala si doresc sa stiu daca pot sa iau aceste produse fara sa fie un pericol pt sarcina in cazul in care se intampla minunea?
N
Naturisti.ro
02 ian. 2023
In general, gemoterapicele au foarte putine contraindicatii, dar pentru a va asigura, puteti contacta producatorul Plantextrakt, aici: https://www.plantextrakt.ro/sa-comunicam
D
Dana
30 apr. 2022
As dori sa știu de la doamnele care au folosit acest tratament, ce rezultate au obținut. Mulțumesc!
T
Tanase Nicoleta
21 sept. 2020
Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti daca exista interdictie la condus autovehicul pe perioada tratamentului naturist pentru fibrom uterin.
N
Naturisti.ro
21 sept. 2020
Buna ziua,
Daca va referiti la alcoolul continut de extractele gemoterapice, acestea intr-adevar contin alcool de uz farmaceutic 40% (face parte din metoda de fabricatie a unui macerat), dar avand in vedere cantitatile care se administreaza - 2 ml - NU se pune problema de vreo interdictie.
Daca va referiti la alte efecte adverse care sa aiba legatura cu sofatul, din cunostintele noastre nu stim sa produca vreun astfel de efect.
Puteti apela intre orele 09-11 producatorul Plantextrakt la 0 800 800 433, daca doriti sa obtineti lamuriri suplimentare
M
Margareta
05 mai 2018
Buna ziua!

Ati putea va rog sa ne dati mai multe detalii despre modul de utilizare al extractelor. Inteleg din raspunsul anterior ca ar fi bine de luat cam trei luni aceste extracte, dar ce cantitate, de cate ori pe zi, in ce zi din luna e indicat. Am citit undeva ca in perioada de menstruatie nu e indicat a se folosi unul din extracte. Va rog ne puteti oferi o schema de tratament completa? Multumesc
N
Naturisti.ro
07 mai 2018
Bună ziua. Tratamentul gemoterapic conține cele trei extracte: Zmeur, Arin Alb și Mur. Acestea se administrează în felul următor: câte 2-3 ml pe zi, în puțină apă din fiecare extract. Extractul de Zmeur dimineața, cel de Arin Alb la amiaz, iar Extractul de Mur, seara. (1ml = aprox 25 de picături de extract). Vă menționăm că în caz de sângerări abundente se întrerupe administrarea Extractului de Zmeur pe perioada menstruației. Sperăm ca aceste informații să vă fie de folos! Echipa naturisti.ro
B
Bojan Carmen Alina
09 ian. 2018
Dragă redacție,
Aşi dori ca să ştiu cam care este perioada pentru acest tratament naturist?
N
Naturisti.ro
09 ian. 2018
Bună ziua,
Acest tratament trebuie administrat 3 luni, după care se ține o pauză de lună și la nevoie se reia tratamentul.
Multă sănătate vă dorim!
M
Margareta
08 mai 2018
Multumesc frumos pentru raspunsul oferit. Voi incepe tratamentul si va voi trimite feedback spre finalul tratamentului. Produsele sunt achizitionate de vreo luna, dar nu am stiut cum sa le folosesc:)) Succes in tot ce faceti!
M
Miu Dorinela
18 feb. 2019
Buna..cum a decurs tratamentul..a dat rezultate?..de maine incep si eu..multa sanatate!
D
Dorina
28 ian. 2023
Buna. As dori sa aflu daca a dat rezultat tratamentul. Multumesc.
Disclaimer: Continutul acestui website are un caracter informativ si nu se substituie diagnosticarilor si/sau recomandarilor medicale de specialitate. Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini cu scopul de a diagnostica sau trata oricare probleme de sanatate, sau de a inlocui medicamentele si tratamentele prescrise de persoanalul medical autorizat.
Daca aveti sau credeti ca aveti afectiuni medicale sau suferiti vreo boala, adresati-va intai medicului dumneavoastra.

Important: Cititi cu atentie si in totalitate descrierea, eticheta si ambalajul produsului inainte de a-l utiliza!
Produsele pe baza de plante, suplimentele alimentare sau alte asemenea produse (denumite generic "produse naturiste") comercializate prin intermediul site-ului naturisti.ro sunt produse care se elibereaza fara prescriptie medicala. Efectele produselor variaza de la persoana la persoana in functie de stilul de viata, metabolism, varsta, stare de sanatate etc. De aceea trebuie sa cititi cu atentie toate informatiile prezentate pe cutiile sau prospectele acestor produse inainte de folosire, iar daca apar manifestari neplacute trebuie sa va adresati de urgenta medicului.
Va incurajam sa traiti sanatos, sa adoptati un stil de viata armonios, cu o dieta echilibrata, bogata in fructe si legume proaspete, o cantitate suficienta de apa, cu activitate fizica si atitudine pozitiva. Eforturile dumneavostra vor fi rasplatite cu siguranta de starea de sanatate excelenta pe care v-o dorim.

Produsele non-alimentare si serviciile comercializate pe naturisti.ro, beneficiaza de certificate de calitate si garantie, in conformitate cu legislatia in vigoare si cu politicile comerciale ale producatorului sau importatorului.

*Nota: Echipa naturisti.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Uneori acestea pot contine inadvertente. Pozele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creeaza obligatii contractuale. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Ofertele prezenate in acest website sunt valabile in limita stocului disponibil!