Transport si retururi


Livrare


Costul transportului va fi calculat automat de catre site-ul naturisti.ro in unul din pasii intermediari ai procesului de comanda, inaintea finalizarii acesteia (in afara de cazurile speciale exceptate mai jos).

Dupa ce alegeti metoda de livrare, aveti posibilitatea de a vizualiza - in functie de greutatea produselor comandate si de metoda de livrare aleasa - costul transportului, care va fi afisat inainte de finalizarea comenzii.

Livrare gratuita pe naturisti.ro

 

Pentru comenzi mai mari de 200 RON la produse naturiste, livrarea, oriunde in Romania, prin Curierat rapid este GRATUITA!
Pentru comenzi mai mari de 2000 RON la produse din categoria SPORT/FITNESS, livrarea, oriunde in Romania cu Curierul rapid este GRATUITA*!

* Exceptie de la livrarea gratuita, la produsele din categoria sport, fac produsele urmatoare: gantere, discuri, saci de box, mingi medicinale.
La produsele din categoria sport/fitness, costul transportului va va fi confirmat telefonic, inaintea livrarii.


naturisti.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de livrare pentru Romania:


1. Curierat rapid GLS sau DPD, la alegere, Livrare in 1-2 zile (lucratoare), Grila de calcul in functie de greutate:

0 kg. - 1 kg.: 15 RON
1 kg. - 2 kg.: 16 RON
2 kg. - 3 kg.: 17 RON
3 kg. - 4 kg.: 18 RON s.a.m.d.

Aceste tarife sunt unice pe tot teritoriul României. Nu există taxă pentru kilometri suplimentari.


2. Curier local ClujSpecial pentru Cluj si zona metropolitana! (Floresti, Gilau, Baciu, Feleac, Sanicoara, Dezmir) - valabil exclusiv pentru produse naturiste

Livrare in maxim 24 de ore (lucratoare) de la plasarea comenzii, in cazul in care produsele sunt pe stoc.

Livrare GRATUITA!, doar pentru produsele naturiste la comenzi mai mari de 100 Lei.
Sub aceasta suma costul livrarii cu acest curier este de 15 Lei.

 

3. Coletaria anuntata - Posta romana**, Livrare in 3-5 zile de la expediere.

Grila de calcul in functie de greutate:

0 kg. - 1 kg.: 15 RON
1 kg. - 2 kg.: 17.5 RON
2 kg. - 3 kg.: 20 RON
3 kg. - 4 kg.: 22.5 RON
4 kg. - 5 kg.: 25 RON
 s.a.m.d.

Acestea includ si costul rambursului.

** Nu se livreaza cu Posta Romana produsele din categoria SPORT/FITNESS.

 

4. Ridicare de la sediu***, fara niciun fel de cost. Pachetele se ridică direct de la sediul nostru din Cluj-Napoca, str. Gheorghe Lazăr, nr. 22.

*** Nu se pot ridica de la sediul nostru din Cluj produsele din categoria SPORT/FITNESS.


Click pentru detalii privind livrarea internationala aici!


.


Retururi


Conditii pentru returnarea produselor

Conform Ordonantei nr. 130/2000 (actualizata de OUG 34/4.06.2014) privind regimul juridic al contractelor la distanta “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului”. Pentru a respecta termenul-limita de retragere, este suficient sa trimiteti comunicarea de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra, in scris (email), sau telefonic, catre naturisti.ro, iar noi vom trimite curierul dupa coletul dumneavoastra.

In situatia mentionata mai sus, clientul va returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Nu se accepta pentru retur produse care prezinta urme de uzura sau consum, produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse fara ambalajul original sau cu ambalajul deteriorat.

Returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului. Produsele trebuie returnate in ambalajul original prin curierul trimis de catre naturisti.ro. Prin deschiderea ambalajelor individuale in care au fost livrate produsele comandate inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare si ca produsele sunt cele comandate si corespund cerintelor dvs.

Daca cererea de retragere este confirmata de catre noi, vom rambursa suma aferenta produselor ce face obiectul cererii de retragere, cu exceptia costurilor de livrare nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de retragere din prezentul contract. Rambursarea sumei se va face intr-un cont bancar pus la dispozitie de catre client, indiferent de modalitatea de plata aleasa initial.