Schema de imunizare antigripala „SUPER FAMILII” - Protejeaza organismul de infectiile virale gripale, in mod naturist

Schema de imunizare antigripală „SUPER FAMILII” - Protejează organismul de infecțiile virale gripale, în mod naturist


Odată cu sosirea sezonului rece, organismul fiecăruia dintre noi este predispus la contactul cu diverse virusuri dăunătoare aparatului respirator. Astfel, simptome precum cefaleea sinusală, durerea în gât, rinoreea, febra sunt doar câteva dintre simptomele pe care fie noi, fie juniorii familiei, le-am simțit cel puțin o dată în viață.

De cele mai multe ori, aceste simptome cauzate de gripă și răceală sunt atât de supărătoare încât te îndepărtează de obiceiurile zilnice, de activitatea profesională sau de cea școlară. Tocmai din acest motiv, este foarte important să ne protejăm organismul de virusurile și infecțiile gripale, de răceli, gripă sau de Covid-19, prin întărirea imunității.

Un mod ideal de a avea grijă de organismul nostru în această perioadă este cu ajutorul preparatelor naturiste, preparate care prezintă acțiune antivirală, imunomodulatoare, imunostimulatoare, antiseptică și antimicrobiană. Echipa naturisti.ro vă pune la dispoziție trei formule farmaceutice naturiste, denumite Schemă de imunizare antigripală „Super familii”, dedicată atât adulților cât și copiilor, care cuprinde produsele naturiste, necesare dezvoltării imunității și protejării organismului de virozele care se regăsesc la tot pasul.

De ce Schema de imunizarea antigripală „Super Familii”?

Desigur, cel mai important aspect atunci când vorbim despre această schemă este dat de faptul că toate produsele regăsite acolo sunt naturale, extrase din plante și prelucrate cu cea mai mare atenție, astfel încât fiecare component să ofere un real beneficiu pentru sănătate. Pe lângă acest aspect, schema de imunizare antigripală „Super Familii” a fost concepută pentru a arăta dragostea celor care au creat-o, pentru toate familiile sănătoase care trăiesc într-o societate sănătoasă.
Acestea fiind spuse, haideți să vedem ce conțin aceste scheme și de câte tipuri sunt:

1. Schema de imunizare antigripala la adulți și copii peste 7 ani (pachet cu comprimate)

Acest pachet, pe bază de comprimate, este special conceput pentru adulți cât și pentru copiii de peste 7 ani, care are rolul de a proteja organismul de infecțiile gripale virale. Acest pachet conține:

  • 1 x Imunorezistan forte imunitate - dedicat întăririi imunității. Știm cu toții faptul că rezistanța organismului este importantă, în special în perioadele în care nivelul bacteriilor și a virusurilor este ridicat. Astfel, acest produs, realizat din ingrediente naturale precum echinaceea, ginseng, măceș, cătină și zmeur, are rolul de a ajuta la funcționarea optimă a sistemului imunitar dar și la îmbunătățirea rezistenței organismului, fiind o sursă excelentă de vitamina C. De asemenea, Imunorezistan forte imunitate este benefic și pentru a proteja celulele împotriva stresului oxidativ, pentru susținerea capacității fizice și mentale, în caz de oboseală sau epuizare.
  • 1 x Extract din mlădițe de Caprifoi - dedicat protecției antivirale. Caprifoiul, numit și „Mâna Maicii Domnului” este utilizat de mii de ani în medicina tradițională chineză datorită capacității de a preveni dar și de a trata afecțiunile respiratorii. Extractul din mlădițe de Caprifoi este un excelent expectorant, sedativ și decongestionant, având rolul și de a restabili funcția hepatică.
  • 3 x Imunorezistan comprimate răceală și gripă - dedicat întăririi capacității de autoapărare a organismului. Imunorezistan răceală și gripă sub formă de comprimate pentru supt, este realizat din produse naturale precum echinaceea, pelargonium sidoides, concentrat din suc de vișine și acerola, benefice pentru menținerea sănătății tractului respirator, în caz de răceală și gripă. Acesta s-a dovedit benefic în susținerea sistemului imunitar, în ameliorarea răgușelii și a gâtului iritat, oferind de asemenea confort respirator.
  • 1 x Polygemma 5 - dedicat cavității bucale și a gâtului. Polygemma 5 este un produs 100% natural, realizat din extracte gemoterapice din muguri de viță de vie, mlădițe de măceș. mlădițe de afin și suc de echinaceea. Acest produs are rolul de a susține sănătatea gâtului și a cavității bucale, întărind totodată sistemul de apărare al organismului.
  • 1 x Fiorda lămâie - dedicat întreținerii funcționalității mucoaselor gurii și a gâtului. Fiorda cu aromă de lămâie este un produs tot mai des recomandat, datorită beneficiilor pe care le aduce în caz de răceală și gripă. Aceasta ameliorează iritațiile în gât, tusea iritativă, răgușeala, susținând sistemul respirator și al bronhiilor. Realizat din ingrediente 100% naturale, precum extract de lichen de piatra islandez, extract de nalbă de grădină și extract din fructe de măceș, Fiorda lămâie prezintă un gust plăcut cu efect imediat, fiind sigur chiar și pentru femeile însărcinate sau mămicile care alăptează.

2. Schema de imunizare antigripală la adulți și copii peste 7 ani (pachet cu picături)

Acest pachet, pe bază de produse cu picături, este o alternativă a pachetului „Super familii” cu comprimate, fiind alcătuit din:

  • 1 x extract din mlădițe de Caprifoi;
  • 1x Polygemma 5;
  • 1 x Fiorda lămâie;
  • 1 x Imunorezistan forte - imunitate;
  • 3 x Imunogrip Plus - cu zinc și vitamina C - dedicat stimulării imunității. Acest produs, realizat pe bază de plante precum echinaceea și extract din fructe de măceș, nu doar că oferă doza zilnică recomandată de vitamina C și de zinc, dar ajută și la reducerea incidenței de infecții gripale sau respiratorii, reduce incidența posibilelor complicații ale infecțiilor gripale și crește rezistența organismului.


3. Schema de imunizare antigripala la copii 

Această schemă de imunizare antigripală la copii este o asociere de produse naturiste gustoase, dedicată creșterii imunității și a rezistenței organismului copiilor. Schema de imunizare antigripală la copii „Super Familii” conține:

  • 2 x Imunogrip Junior - dedicat întăririi imunității. Fiind un produs 100% natural, Imunogrip Junior conține doar produse pe bază de plante, precum suc de echinaceea, macerat glicemic din mlădițe de măceș, extracte vegetale din fructe de afin, coacăz, măceș și cătină. Acest produs are rolul de a crește rezistența organismului, de a asigura protecție antigripală și de a reduce numărul și durata infecțiilor respiratorii.
  • 1 x Energotonic Junior Vitamine - dedicat întăririi organismului și a creșterii armonioase. Acest produs este o combinație de extracte naturale gemoterapice, fitoterapice și un complex de vitamine esențiale, fiind realizat din extract gemoterapic din muguri de brad, extract gemoterapic din muguri de porumbar, măceș, coacăz negru și afin. Energotonic Junior Vitamine contribuie la dezvoltarea unei danturi sănătoase, la dezvoltarea sistemului osos, oferă un plus de energie, susține tractul respirator, ajută la apărarea organismului împotriva radicalilor liberi și susține imunitatea organismului.
  • 1 x Imunorezistan Junior - Răceală și gripă - dedicat creșterii rezistenței organismului în caz de boală. Acest produs este realizat din produse naturale, în compoziția sa regăsindu-se suc de echinaceea, extract din muguri de coacăz negru, extract de Eupatorium perfoliatum, extract de Umckaloabo,, extract din fructe de măceșe. Imunorezistan Junior este un produs excelent pentru revigorarea organismului celui mic.
  • 1 x Fiorda Junior - dedicat întreținerii funcționalității mucoaselor gurii și a gâtului.


Toate cele 3 scheme de imunizare antigripală „Super Familii” regăsite pe site-ul nostru și amintite mai sus, cuprind o formulă finală a 25 de ani de experiență în cercetare. Fiind realizată împreună cu o serie de specialiști în gemoterapie dar și în medicina naturistă, schema de imunizare antigripală reprezintă un real ajutor natural atunci când vine vorba de apărarea organismul de toate infecțiile virale.

Vă invităm așadar să parcurgeți toate informațiile regăsite pe pagina fiecărei scheme de imunizare „Super Familii” cât și pe pagina individuală a produselor, pentru a afla toate informațiile necesare administrării.

De asemenea, echipa naturisti.ro vă dorește multă sănătate, imunitate și un organism #puternic!


Comentarii