Mancare gatita #PapaBun de la Polcz acum si in Romania, pe naturisti.ro

Mancare gătită #PapaBun de la Polcz acum și în România, pe naturisti.ro

Există o sumedenie de întrebări care au ca răspuns #PapaBun de la Polcz, întrebări pe care, cu siguranță fiecare dintre voi vi le-ați pus cel puțin o dată în viață. Oare le recunoașteți? (Ce mâncăm astăzi?, Ce punem cu noi la picnic? Ce „conservă” să cumpărăm care să fie și sănătoasă? Ce își pune copilul cu el în excursie?, Ce să mănânc la prânzul de la birou? și lista poate să continue…).
Dar, haideți să vedem ce sunt cu adevărat aceste produse și cum a luat naștere ceea ce numim noi #PapaBun de la Polcz.

Cum a luat naștere Polcz?

Această categorie de produse a luat naștere din încercarea de a se găsi o soluție la una dintre problemele comune pe care cu toții o avem la un moment dat, și anume, ce mănânci bun, sănătos și rapid într-o zi în care ești mereu pe fugă? Astfel, respectând promisiunea de a menține un stil de viață sănătos dar și din cauza dificultății de a găsi pe rafturile supermarketurilor mâncare gătită, numai bună de consumat în zilele aglomerate, a luat naștere mâncarea gătită Polcz.

Știind acea vorbă „mulți oameni, multe gusturi diferite de mâncare”, Polcz a reușit să prepare 14 dintre cele mai savuroase rețete pentru cele mai comune gusturi, într-un stil sănătos, care se pot consuma atât reci cât și încălzite, alături de o garnitură sau doar întinse pe pâine. Ce este și mai fain la aceste delicatese este faptul că nu trebuie ținute la rece până sunt consumate!

Ce este Polcz?

Polcz este prânzul sau cina ta delicioasă, sănătoasă și gata de pus pe masă. Preparând fiecare tip de produs cu ingrediente 100% naturale, Polcz a ieșit în evidență datorită calității ireproșabile și a gustului desăvârșit!

Ce este diferit la mâncarea gătită Polcz și de ce este atât de apreciată? Iată care sunt cele mai importante caracteristici ale acestui tip de mâncare și de ce fiecare dintre noi trebuie să îl aibă în casă, pentru „situații de criză”:

  • nu trebuie depozitat în frigider, atât timp cât produsul nu este deschis;
  • se poate consuma pe loc sau se poate găti, în doar 2 minute;
  • Nu conține conservanți;
  • Nu conține aditivi;
  • Nu conține zahăr adăugat;
  • Nu conține lactate;
  • Nu conține ou;
  • Nu conține gluten;
  • Este ambalat în recipiente rezistente la șocuri;
  • Perioada de valabilitate este de 12 luni.

Poate vă întrebați cum de este posibil ca un produs 100% natural, fără conservanți și aditivi, să se poată păstra chiar și în afara frigiderului pentru o perioadă mai lungă de timp, fără a se altera. Ei bine, chiar dacă pentru prepararea produselor Polcz  se folosește tehnologie modernă, să nu uităm că a fost posibilă conservarea alimentelor încă de dinaintea apariției conservanților chimici sau a frigiderelor. Căldura și etanșarea corectă pot să facă minuni! Iar în cazul produselor Polcz, chiar fac minuni, deoarece toate produsele conțin ingrediente naturale care sunt conservate exclusiv prin tratament termic.

Și, pentru că s-a dorit a se îmbina toate gusturile pentru toți consumatorii, Polcz a reușit să aducă pe mesele tuturor atât produse care conțin carne cât și produse pentru vegetarieni.

Iată deci care sunt produsele Polcz dedicate iubitorilor de carne:

  • Mâncare de linte cu afumătură - conține apă, linte, carne afumată și tocată, ceapă roșie, lapte de cocos, făină de orez brun, muștar, ulei de cocos, pudră de usturoi, suc concentrat de lămâie, condimente, sare de masă.
  • Sos de muștar cremos cu carne de vită - conține apă, linte, carne afumată și tocată, ceapă roșie, lapte de cocos, făină de orez brun, muștar, ulei de cocos, pudra de usturoi, suc concentrat de lămâie, condimente, sare de masă.
  • Tocană bolognese cu vita - conține carne de vită, roșii decojite, morcovi, piure de tomate, țelină, ceapă roșie, făină de orez brun, ulei de cocos, sare de masă, condimente.
  • Tocană de fasole cu cotlet afumat - conține legume precum fasole, porumb, morcovi, apă, roșii decojite, carne afumată și tocată, ceapă roșie, făină de orez brun, piure de tomate, ulei de cocos, condimente, oțet, sare.
  • Curcan cu varză murată - conține file de pulpa de curcan, apă, varză murată, ceapă roșie, ardei, orez brun, roșii concentrate, ulei de cocos, făină de orez brun, sare de masă, condimente, pudră de usturoi, foi de dafin.
  • Tocană de pui cu legume - conține file de pulpă de pui, legume precum morcovi, ardei, linte, spanac, ceapă roșie, lapte de cocos, apă, făină de orez brun, suc concentrat de lămâie, ulei de nucă de cocos, unt de arahide, sare de masă, sos de soia, condimente (contine: semințe de muștar).
  • Tocană de pui și mazăre cu orez - conține file de pulpă de pui, apă, mazăre verde, ardei, ceapă roșie, orez brun, roșii concentrate, ulei de cocos, făină de orez brun, sare de masă, condimente.
  • Tocană de pui și ananas cu orez - conține file de pulpă de pui, cuburi de ananas, concentrat de suc de ananas, lapte de cocos, ceapă roșie, amestec de orez (orez brun, orez sălbatic), făină de orez brun, ulei de cocos, apă, suc concentrat de lămâie, sare de masă, condimente.

Gama de produse Polcz pentru vegetarieni include:

  • Tocană indiană de năut - conține legume precum morcovi, ardei, năut, roșii decojite, suc concentrat de mere, apă, lapte de cocos, varză de Bruxelles, ceapă roșie, piure de tomate, caju, făină de orez brun, ulei de cocos, condimente (contine: semințe de muștar), sare de masă, suc concentrat de lamaie, scorțișoară.
  • Cremă tartinabilă vegană cu gust de friptură - conține ceapă, ulei de cocos, apă, fulgi de drojdie de bere, făină de orez brun, mazăre galbenă, linte roșie, condimente, sare de masă.
  • Chili Sin Carne cu năut - conține legume precum porumb, morcovi, ardei, fasole roșie, năut, apă, ceapă, roșii concentrat, ulei de cocos, făină de orez brun, sare de masă, condimente, piper cayenne.
  • Năut Marocan - conține legume precum năut, ardei pritamin, morcovi, spanac, apă, roșii decojite, ceapă, făină de orez brun, ulei de cocos, sare de masă, condimente.
  • Tocană de legume Mexicană - conține legume precum ardei, fasole roșie, porumb, apă, roșii decojite, fulgi de drojdie de bere, ulei de cocos, făină de orez brun, morcovi, caju, condimente, sare de masă, oțet de mere, ardei jalapeno.
  • Tocană de legume cu linte - conține legume precum morcovi, mazăre verde, linte, dovlecei, ardei pritamin, apă, ceapă, lapte de cocos, arahide prăjite, făină de orez brun, suc concentrat de lămâie, ulei de cocos, sare de masă, condimente (contine: semințe de muștar).

Ce este cel mai apreciat la toate aceste produse este faptul că se garantează calitatea, în special în ceea ce privește ingredientele folosite. De exemplu, afumătura existentă în produsele Polcz este verificată înainte de utilizare, pentru a se asigura că s-a afumat în mod natural și nu s-a adăugat sare cu aditivi. Muștarul folosit în sosul de muștar cremos cu carne de vită este un muștar artizanal, fără zahăr adăugat, iar produsele pe bază de carne conțin doar carne de calitate, din carmangerii care respectă cele mai înalte standarde.

Și, pentru că nu ne place doar să lăudăm produsele, vrem și să dovedim faptul că #PapaBun de la Polcz este apreciat și de către „cei mari” critici. Să fim cât se poate de sinceri… mâncarea gătită Polcz chiar merită toate certificările pe care le-a primit până în acest moment și mai ales premiul de Brandul anului!

Voi ați încercat #PapaBun de la Polcz?


Surse:

https://adalekmentesen.hu/
https://startup.info/

Comentarii