Soluția eficientă și naturală pentru tratarea varicelor, concepută de dna. Farmacist specialist Cristina Teodorescu

Soluția eficientă și naturală pentru tratarea varicelor, concepută de dna. Farmacist specialist Cristina Teodorescu

Așa cum v-am obișnuit, noi, echipa Naturiști, ne dedicăm pasiunea, expertiza și timpul pentru a face cercetări zi de zi, astfel încât să putem veni în fața voastră cu produse naturale, benefice pentru cele mai frecvente afecțiuni, pentru îmbunătățirea sănătății dar și pentru menținerea unui stil de viață sănătos. Urmând aceste trei direcții, a luat naștere gama noastră de produse, despre care vă invităm să aflați mai multe din articolul nostru de blog dedicat gamei de suplimente marca Naturisti®.

Astăzi, suntem încântați să vă prezentăm un produs special, marca Naturiști, și anume Gelul - Cremă - Varice, dedicat tuturor persoanelor care suferă de boala varicoasă. Povestea acestui produs a început din convingerea fermă a doamnei farmacist specialist Cristina Teodorescu, asupra faptului că plantele au cu adevărat puteri vindecătoare. Cu o experiență de 25 de ani de lucru cu plantele și cu extractele din plante, doamna Cristina Teodorescu a reușit să creeze o rețetă naturală pentru combaterea varicelor, bazată pe extracte de plante din flora României. Această rețetă s-a dovedit a fi benefică pentru reducerea sau chiar dispariția senzației de picioare grele, de durerea și de inflamație și chiar pentru îmbunătățirea semnificativă a elasticității vaselor de sânge, respectiv de reducere a dimensiunii varicelor. Astfel, putem spune că gelul-cremă Varice este un amestec armonios de cunoaștere, experiență și pasiune, transpus într-un produs care îmbunătățește calitatea vieții tuturor celor care suferă de varice.

Știm deja cu toții că, din nefericire, varicele sunt o problemă comună, afectând milioane de oameni din întreaga lume. Acestea apar atunci când valvele din venele noastre nu funcționează corespunzător, permițând sângelui să se acumuleze în vene în loc să se întoarcă la inimă. Cel mai frecvent, varicele afectează venele de la picioare, și asta deoarece mersul prea mult pe jos sau statul în picioare cresc presiunea venelor din partea inferioară a organismului. Deși pentru unii oameni varicele sunt doar o preocupare estetică, care îi deranjează vizual, pentru mulți alții varicele sunt mai mult decât atât, deoarece pot provoca durere și disconfort sau chiar mâncărimi, inflamații ale picioarelor sau răni, atunci când este vorba despre vene varicoase severe.

Netratate, varicele pot duce la complicații serioase. Venele pot deveni atât de slăbite încât se pot rupe sau se pot forma cheaguri de sânge, cunoscute sub numele de tromboflebită. În cazuri extreme, aceste cheaguri de sânge pot călători spre plămâni, provocând embolie pulmonară, o afecțiune care poate fi fatală. De asemenea, varicele pot duce la dezvoltarea unor ulcere la nivelul pielii, care necesită tratament medical imediat.

Din fericire, cu ajutorul gelului - cremă Varice de la Naturiști, boala varicoasă se poate trata, în mod natural. Iată ce conține acest produs:

Extract de nalbă
Nalba mare este o plantă erbacee, înaltă şi graţioasă, asemenea unei balerine care îşi execută mişcările delicate asupra covorului verde pe care vara îl întinde în oraşe dar şi în păduri, la umbra copacilor. Aceasta creşte în zone umede, prin zăvoaie şi trestirişuri, pe lângă ape repezi sau bălţi, bucurând privirea cu florile ei alb-roz. Nalba mare este cunoscută pentru excelentele proprietăți antiinflamatoare și cicatrizante.

Extract de scoarță de salcie albă
Salcia albă este un arbore care se găsește în Europa, în vestul și în centrul Asiei, numită deseori și arborele care alungă durerea. Salcia albă conține o cantitate importantă de compuși salicilici și taninuri, precum și ceară, amidon, proteine, lipide, oxalați, celuloză, substanțe minerale și vitamine, compuși cu un puternic efect antiinflamator.

Extract de iederă (într-o concentrație mare)
Iedera este aceea liană agățătoare, lungă de până la 20 m, cu frunze verzi pe toată perioada anului. Atunci când nu are un suport (arbori sau ziduri), iedera devine târâtoare, cu rădăcini adventive pe tulpini sau cu peri sugători pentru fixare. Această plantă preferă locurile umede, în special la câmpie și în zonele deluroase, urcând până la 1500 m altitudine.
Principalii constituenți ai iederei sunt saponozidele formate din glicozide ale hederageninei, hederacozidul C si alfa-hederina, acid oleanolic, hederacozidele B si beta-hederina. În totalitate, conținutul în saponine este cuprins între 5-8%. Frunzele de iederă mai conțin steroli, flavonoide, polyalchine: falcarinol și derivați ai acestuia. Iedera prezintă puternice efecte de drenaj, antiinflamatoare și analgezice.

Ulei esențial de portocale
Uleiul de portocale este un ulei esențial obținut din coajă de portocală, prin presare la rece. Acesta conține limonen, substanță folosită adesea pentru mirosul citric puternic pe care îl deține. Beneficiile uleiului esențial de portocale sunt nenumărate, acesta avand proprietăți antiinflamatoare, antispasmodice și antiseptice.

Ulei de cânepă
Uleiul de cânepă este un produs obținut prin presarea la rece a semințelor. Semințele astfel stoarse vor elibera un ulei cu un miros plăcut, de culoare închisă, cu tente verzi. Acidul gamma-linoleic conținut de uleiul de cânepă este des utilizat deoarece ameliorează procesele inflamatorii. Acesta este un precursor al prostaglandinei, o substanță cu rol hormonal în controlul inflamației.

Sare de zăcământ
Sarea de zăcământ de puritate înaltă este un puternic antiinflamator și antiseptic care potențează efectele tuturor celorlalte ingrediente.

Pe lângă aceste ingrediente naturale, s-a adăugat și un derivat de metil celuloză, care formează baza de gel a produsului finit. Acest derivat de metil celuloză este perfect compatibil cu pielea, (fiind folosit în industria farmaceutică și cea alimentară), permite extractelor să se absoarbă în profunzime și în același timp ajută și susține procesul de vindecare.

Folosind doar acest mix de produse naturiste, gelul cremă Varice poate fi folosit chiar și de către persoanele cu piele sensibilă deoarece nu irită și nu conține substanțe neprietenoase cu pielea.

Efectele benefice ale gelului Varice sunt vizibile încă de la primele aplicări atât în cazul
afecțiunilor pe vasele mici de sânge cât și în cazul varicelor care au apărut cu mulți ani în urmă.
Senzația de picioare grele, durerea și inflamația se reduc sau dispar, iar elasticitatea vaselor de sânge se îmbunătățește semnificativ, observată prin reducerea dimensiunii varicelor. Aceste beneficii sunt datorate atât ingredientelor naturale pe care le conține cât și capacității gelului de a elibera treptat substanțele active, până la următoarea aplicare.


Cum se utilizează gelul-cremă Varice

Acest produs se aplică pe zona afectată în strat subțire și nu necesită masaj. După aplicare, se lasă să acționeze circă 30 de secunde, iar după trecerea acestui timp, gelul este absorbit în piele, fără a lăsa urme grase la nivelul pielii.

Pentru persoanele cu patologie varicoasă cronică, se recomandă aplicarea gelului în strat subțire pe toată zona unde sunt varice, timp de 8-10 săptămâni, cu o pauză de 2-3 săptămâni după care se recomandă reluarea curei de 8-10 săptămâni.

Pentru persoanele cu o patologie varicoasă acută, se recomandă aplicarea gelului în strat subțire pe toată zona unde sunt varice în cure de 4 săptămâni, cu pauză de 2 săptămâni și reluarea curei.
Un mare avantaj al utilizării acestui produs este dat de faptul că, în circa un minut de la aplicare, se poate lua îmbrăcămintea peste zona unde a fost aplicat, fără a exista riscul ștergerii produsului sau a pătării hainelor.

Așadar, putem spune fără îndoială că gelul "Varice" marca Naturiști reprezintă un pas înainte în ceea ce privește tratamentele naturiste pentru boala varicoasă, oferind o alternativă eficientă și non-invazivă, cu rezultate remarcabile.

Pentru orice alte informații privind acest produs, vă stăm cu drag la dispoziție. 😊

Comentarii